Verus -> RE: prestanak dojenja (16.6.2011 12:18:31)
|
goda, cestitam na novoj trudnoci=znam da ti je jako tesko, ali pomisli samo na to koliko si za nju uradila sto si tako dugo dojila! Nemoj se sekirati, proci ce a i velika je vec, moze ona bez tvoje sike, ali ce sigurno biti jako tesko....Moras musti mleko i staviti u flasicu, e sad, jedino sto meni pada na pamet je da nadjes neku koja je najslicnija dojic, poput one tommee tippie i da dok je dojis uvece, imas spremnu flasicu sa tvojim mlekom, i kad vidis da je onako, u polu snu, skloni je sa sike i odmah gurni flasicu u usta i nek nastavi da pije tvoje mleko. Tako radi nekoliko puta pa onda isto pokusaj ali dok je malo vise budna (ne docekaj da se jako ukomira na sisi). Tako mozda uspes da je mic po mic naviknes na flasicu. E i flasica je isto kao i sika, kad se naviknu tesko mogu bez nje. Eto, ja sad glavu lupam kako cu je skinuti sa flasice uvece, ali kontam puno beba dugo pije na flasicu pa necu bas da se nerviram.... Ako se setim jos neke druge metode napisacu ti. A ti sto pre kreci sa tim. I dok je ne naviknes na flasicu, nemoj jos senf metodu. ALi pocni odmah, trudnoca svakako iznuri i bice ti ubrzo tesko sve to da radis..
|
|
|
|