Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 20.2.2018 17:33:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
T je igrala.neku igricu skupljanja zmajeva. Skupljaju se zmajevi raznih jacina pa ti treba da ih treniras za borbe...nije losa igrica.
|
|
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 3:31:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo jos mali za video igre, videcu koliko ce ih to zanimati... Ja npr.nikada nisam bila neki zaludjenik, moj brat - ju, pa on je u stanju 24h dnevno da igra igricu...doduse, sve su neke strategije pa tu i treba konstantno igrati, ali on je bas,bas zaludjenik ☺
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 7:49:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam volela kao tinejdzerka kad odemo nas par u igraonicu pa igramo Counter (valjda sam dobro napisala al svi znaju tu cuvenu igricu) e to je bio dozivljaj kad se izmedju sebe borimo.
|
|
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 11:17:09
|
|
|
|
Sarav
|
A jel neko igrao Warcraft? Ja sam uvek undead
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 11:18:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh moj brat i muz ja ne voolem te horor sva se iscimam. Ako je nisam pomesala sa nekom.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.2.2018 11:20:21 >
|
|
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 12:32:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Moj brat je Counter igrao dan-noc ☺
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 12:44:17
|
|
|
|
Sarav
|
Ova moja je strategija, ništa nije horor. Brat i ja smo je igrali mesecima, on je igrao sa Orcima. A pre toga Need for speed samo se ne sećam koji.
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 12:50:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Aaa nemoj ja i brat smo voleli Need for speed mislim da je bio Undergraund Setih se.pomesala sam.Wordcraft sa Dum mislim da se zove. Ta mi je bila.jako strasna.
|
|
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 12:54:34
|
|
|
|
Sarav
|
Ma jeste Underground, ali ne znam koja brojka beše. Skoro ću kod mojih na nedelju dana pa sam se fino setila šta da radimo dok baba i deda čuvaju decu. Prošlog puta smo dan noć igrali Tenkiće
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 13:18:07
|
|
|
|
Dora89
|
Obožavam! Sve su mi manje-bviše OK, ali omiljena je SIMS. Samo što ih u poslednje vreme uopšte ne igram. Tačnije, od kad imam dete. Ranije sam bez griže savesti odvajala vreme za to, a sad samo pomislim "bolje da nešto uradim po kući za to vreme", "bolje da se igram sa detetom za to vreme", večito osećaj krivice, i onda sam batalila. Jedino se "prošvercujem" kad zajedno sa detetom igram igrice.
|
|
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 13:38:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Ne igram igrice,pre jesam neke ali sada ne.
|
|
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 21:08:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Kad sam bila mala obozavala sam Sega mega igrice 😊
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 21:11:41
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Aaa nemoj ja i brat smo voleli Need for speed mislim da je bio Undergraund Setih se.pomesala sam.Wordcraft sa Dum mislim da se zove. Ta mi je bila.jako strasna. I ja sam volela da igram sa bratom. Bese lepo. Kuliranje uz grickalice NFS
|
|
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.2.2018 23:37:41
|
|
|
|
Srecko47E
|
Imam bratanca koji 24h igra na sony u igrice.Treba prijemni da sprema ali ne,pes je bitniji.
|
|
|
|
RE: Video igre, koliko smo zavisni 21.10.2024 14:51:24
|
|
|
|
dylann
|
Uvek tražim onlajn kazina koja garantuju poštenje igara. Važno je da slotovi koriste sertifikovane generatore slučajnih brojeva, jer to obezbeđuje pouzdanost i poštenje rezultata. Jedno od kazina na koje vredi obratiti pažnju je Tamo postoji demo verzija ovog slota i možete igrati bez novčanih uloga. To je odlična prilika da isprobate igru bez rizika, postavljajući opklade bez depozita. Često koristim takve demo igre kako bih procenio kvalitet slotova i utvrdio da li mi kazino odgovara. Više informacija o Big Bamboo i demo igri možete pronaći na ovom sajtu. Ovo je zaista koristan resurs za one koji žele da se bezbedno upoznaju sa igrama. NIJE DOZVOLJENO POSTAVLJANJE LINKOVA.
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.10.2024 15:35:21 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?