LillyT -> Video igre, koliko smo zavisni (7.3.2010 12:50:39)
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: LillyT IZVOR Svojevremeno sam bila navucena na Sims-e, to je bilo starsno koliko sam ja mogla da ih igram, razvijala sam kompletne porodice. Bilo je raznih textova o navucenosti na igre, ali ja prvi put citam ovako nesto Za ovaj bracni par nemam komentar...Ja bih im dala smrtnu kaznu jer sam ja radikalna po tom pitanju... Lillyt, i ja sam bila navucena na SIMS...ne bi verovala koliko... POsle 12 sati igranja igrice ljude sam videla sa onim oblacicima iznad glava..if you know what I mean... IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: OTI Lillyt, i ja sam bila navucena na SIMS...ne bi verovala koliko... POsle 12 sati igranja igrice ljude sam videla sa onim oblacicima iznad glava..if you know what I mean... I know what you mean... Ja sam je igrala danonocno-a je l znate da ima nova verzija ,mnogo je dobra,imam je ali ne smem da krenem da je igram IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: gagana83 I know what you mean... Ja sam je igrala danonocno-a je l znate da ima nova verzija ,mnogo je dobra,imam je ali ne smem da krenem da je igram Bolje da ne znam sta ima novo...Kad vidim negde igricu sa novim verzijama u prodavnici setno je pogledam i obidjem.,.. Bolje da ne ulazim opet u to... IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: gagana83 I know what you mean... Ja sam je igrala danonocno-a je l znate da ima nova verzija ,mnogo je dobra,imam je ali ne smem da krenem da je igram Bolje da ne znam sta ima novo...Kad vidim negde igricu sa novim verzijama u prodavnici setno je pogledam i obidjem.,.. Bolje da ne ulazim opet u to... Trojka? Ja sam igrala dvojku, doduse nisam sve delove instalirala, mislim sam da cu u trudnoci igrati, ali sam onda upoznala vas a Simse sam obrisala. Mada, mogla bih samo malo, jos samo ovaj put....
|
|
|
|