Ana RR -> RE: Trbuhom za kruhom (24.9.2014 17:18:44)
|
Ma drmace i mene nostalgija, znam, ali jos je rano pretpostavljam. U stvari, trudim se da uopste ne razmisljam o onome sto smo imali u Beogradu i sta smo ostavili. Verovatno ce me uhvatiti tuga kad nas zaveje ovde pa ne mozemo nigde [sm=smiley36.gif] Kao sto rece Didy, Mare ce biti sa mnom dok cuvam tu bebu. Sad sam bila bez njega jer je bilo par sati, ali kada pocnem za stalno da radim ici ce sa mnom. E to ce biti avantura [sm=smiley36.gif] Znate kako, ja nikad nisam zelela da odem iz Srbije, mm brat nas zove godinama, barem turisticki da dodjemo, ja sam odbijala. Ko ce da putuje toliko, znate vi gde je Kanada... i onda mi doslo iz dupeta u glavu. Jbg, jedan zivot imam, koliko ce on trajati ja nemam pojma. Moram pokusati da nesto napravim od njega ako ne zbog sebe onda zbog deteta, a koliko cu uspeti zavisi od toga koliko cu se truditi (mada, ima tu faktora na koje ne mogu da uticem, ako dobijemo papire na konju smo). Ono sto sigurno znam je da ako se posle nekog vremena provedenog ovde vratim u Bg, ni on nece biti isti. Ko moze, ima mogucnosti, neka pokusa. Mi nismo nista izgubili, sem novca koji smo ulozili. Poslovi su nam ionako bili nesigurni. U krajnjem slucaju, uvek se imate cemu vratiti.
|
|
|
|