Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 17.4.2010 13:49:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da jeste.
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 18.4.2010 22:53:07
|
|
|
|
magnetic
|
Ne mislim da je presudan,ali da je jedan od najbitnijih faktora svakako da jeste
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 19.4.2010 1:09:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Sve je dobro kad se dobro svrsi. Nemam sta da dodam...sve je receno
< Poruku je uredio verolino -- 19.4.2010 1:10:11 >
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 19.4.2010 11:53:45
|
|
|
|
eni26
|
pa naravno da jeste! Sta ce mi neko kome nije tvrd! hiihihih
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 19.4.2010 11:57:07
|
|
|
|
Iwana87
|
sex odrzava brak
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 19.4.2010 12:11:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 pa naravno da jeste! Sta ce mi neko kome nije tvrd! hiihihih
< Poruku je uredio verolino -- 19.4.2010 12:12:03 >
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 19.4.2010 12:16:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih rekla da je jako , jako bitan ali nije presudan . Ni jedna od vas ne bi ostavila svog muža ako bi počeo da mu se "trombolji" , zar ne ? S druge strane - šta bi ste da imate mamlaza koji jedino ume dobro da k*eše?? Ja to volim lepo all on one , da je dovoljno dobar ČOVEK i dovoljno dobar SEKSADŽIJA . A kada postane loš sexadžija kupiću vibrator i nastaviti da volim mog dobrog čoveka
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 19.4.2010 12:28:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi se malo salimo....Naravno da si u pravu...I da slogira brisala bi mu staznjicu i ne bih ga nikada ostavila...Ali ipak najvise volim ova PAKET-ARANZMAN...
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 19.4.2010 12:38:26
|
|
|
|
slackaa
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja bih rekla da je jako , jako bitan ali nije presudan . Ni jedna od vas ne bi ostavila svog muža ako bi počeo da mu se "trombolji" , zar ne ? S druge strane - šta bi ste da imate mamlaza koji jedino ume dobro da k*eše?? Ja to volim lepo all on one , da je dovoljno dobar ČOVEK i dovoljno dobar SEKSADŽIJA . A kada postane loš sexadžija kupiću vibrator i nastaviti da volim mog dobrog čoveka potpuno se slazem,bitan je ali ne i presudan-bar ne kod mene
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 19.4.2010 12:53:54
|
|
|
|
slackaa
|
kod mene je bilo puno strasti,zelje.... ali,od kada radimo na sve se to nekako pretvorilo u ˝posao˝to mi jako smeta i puno nas opterecuje nadam se da ce neka roda ovo da procita-donese nam i vrati nam stari,dobri sex,kao i zelju za istim
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 19.4.2010 13:35:55
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja bih rekla da je jako , jako bitan ali nije presudan . Ni jedna od vas ne bi ostavila svog muža ako bi počeo da mu se "trombolji" , zar ne ? Pa sta raditi ako se otrombolji??Dobro ,neces ga ostaviti,ali ces naci nekog ko moze! S tim u vezi i brak propade! haha
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 19.4.2010 14:51:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja bih rekla da je jako , jako bitan ali nije presudan . Ni jedna od vas ne bi ostavila svog muža ako bi počeo da mu se "trombolji" , zar ne ? Pa sta raditi ako se otrombolji??Dobro ,neces ga ostaviti,ali ces naci nekog ko moze! S tim u vezi i brak propade! haha Ja sam u nastavku iste te poruke lepo napisala šta bi ja uradila ... Nikad ne bih ostavila čoveka koji me raduje u svakom drugom smislu , samo zbog "zakazivanja" u sexu . Nismo svi isti , čak i kad bi mi njegova nemoć jako teško pala - nikad ne bih radila nešto tako kvarno: "neces ga ostaviti,ali ces naci nekog ko moze" . To je najpodlije što možeš uraditi čoveku koji te voli imkojeg voliš ili si volela . Ako si faca , ostavi ga , pa traži bolje ...
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 19.4.2010 16:55:20
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira "neces ga ostaviti,ali ces naci nekog ko moze" . To je najpodlije što možeš uraditi čoveku koji te voli imkojeg voliš ili si volela . Ako si faca , ostavi ga , pa traži bolje ... Pa to je resenje!
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 25.4.2010 0:08:51
|
|
|
|
Pilence81
|
Jeste bitan ali ne presudan barem ja tako mislim.Ima mnogo bitnijih stvari koje su presudne u braku nego sam sex
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 25.4.2010 7:56:41
|
|
|
|
Trcosava
|
Bitan i presudan u mom slučaju - bivšeg muža sam ostavila manje više zbog istog I ovog ću ako počne da zakazuje. Kad kažem zakazuje - mislim na to da može a neće, a da ja pritom vodim ačuna o sebi i da se trudim da mu budem i dalje fizički privlačna.
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 20.6.2010 18:45:13
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: Iwana87 sex odrzava brak I ja mislim ovako. U mom slučaju sex je vrrrrrlo bitna stavka u braku, a da li je presudan.... to ne želim da ikada saznam. Bilo je par situacija kad smo se malo pokačili i onda vrlo brzo završili u krevetu.... eto, vrlo brzo rešena stvar. A da nije sexa... khm... ko zna dokle bi se "ćerali".
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 20.6.2010 19:21:51
|
|
|
|
ksenija81
|
uh mene moj spopada svaki dan ceo dan Branim se koliko mogu, ali alo breeeeeee Mislim da je muskarcima presudniji nego zenama, ali po mom misljenju ne treba da presudan.
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 20.6.2010 19:24:28
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 uh mene moj spopada svaki dan ceo dan Branim se koliko mogu, ali alo breeeeeee Mislim da je muskarcima presudniji nego zenama, ali po mom misljenju ne treba da presudan. Ma ne mora ovo da znači, nije pravilo. Zavisi od senzibiliteta, libida...
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 20.6.2010 20:37:23
|
|
|
|
Cvetana
|
Meni da jer imam puno najboljih drugara s kojima kogu da se druzim i pricam, al samo s njim volim sve da radim
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 20.6.2010 20:42:51
|
|
|
|
morena
|
Ja mislim da je sex jako bitan, to je jedan divan intimni trenutak između muža i žene. Pritom ne mislim samo na nježno vođenje ljubavi, već na bilo koji oblik. Pa mene i dan danas prođu leptirići u trbuhu kad se naprimjer sjetim na poslu da ću navečer iznapadat svog muža. Inače bi mi bio ko prijatelj.
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 21.6.2010 11:53:20
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: Anitaaa U našem braku je VRLO bitan i u mom..
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 21.6.2010 11:59:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: morena Ja mislim da je sex jako bitan, to je jedan divan intimni trenutak između muža i žene. Pritom ne mislim samo na nježno vođenje ljubavi, već na bilo koji oblik. Pa mene i dan danas prođu leptirići u trbuhu kad se naprimjer sjetim na poslu da ću navečer iznapadat svog muža. Inače bi mi bio ko prijatelj. Zveri jedna....Ti bi to malo grublje... Ljubim teeee........
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 21.6.2010 12:00:50
|
|
|
|
Mari86
|
U mom braku seks nije toliko bitan a svakako nije ni presudan... MM i ja smo se skroz nasli..nama sex nije najvazniji i nije nam pravilo jaooooo moramo svaki dan ili svaki drugi.. nebitno,bude par dana bez seksa pa period svaki dan i tako u krug
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 21.6.2010 12:02:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 U mom braku seks nije toliko bitan a svakako nije ni presudan... MM i ja smo se skroz nasli..nama sex nije najvazniji i nije nam pravilo jaooooo moramo svaki dan ili svaki drugi.. nebitno,bude par dana bez seksa pa period svaki dan i tako u krug Zaboravila si- TI NE VOLIS SEX...SEX JE BLJAK
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 21.6.2010 12:06:56
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: Mari86 U mom braku seks nije toliko bitan a svakako nije ni presudan... MM i ja smo se skroz nasli..nama sex nije najvazniji i nije nam pravilo jaooooo moramo svaki dan ili svaki drugi.. nebitno,bude par dana bez seksa pa period svaki dan i tako u krug Zaboravila si- TI NE VOLIS SEX...SEX JE BLJAK ne, sad se tesim posto ga nije bilo vise od dve nedelje ali sve sto sam napisala stoji
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?