Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 28.9.2011 12:47:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Slažem se
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 28.9.2011 13:30:12
|
|
|
|
Dove
|
Sta me prozivate sto visim na ovakvim temama???Pa tu se slatko ismejem,onako od srca.Tako ste neposredne i duhovite,da i kad sam najtuznija ja se ovde nasmejem.Eto... A nije da nisam zaglibila...
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 28.9.2011 14:03:33
|
|
|
|
tijana86
|
Po meni nije bas bas presudan , ali je veoooooooooma bitan !
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 28.9.2011 15:25:35
|
|
|
|
vukosava
|
Ja se ne bi udala za nekog sa kim je los. Ali sad ako se rec "presudan" koristi, jer se to prica o razvodu ili sreci u braku? Licno mislim da je veoma bitan jer ako nije dobar, mozda neko potrazi to pravo zadovoljstvo sa strane ako ga nema sa bracnim partnerom. Ili ce da bude neurozan.
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 29.10.2011 11:23:53
|
|
|
|
foursome
|
Jeste
|
|
|
|
RE: Da li mislite da je seks presudan u braku... 13.11.2011 11:11:05
|
|
|
|
vesnam
|
Naravno da je bitan, za mene možda i presudio da ostanem sa mm U najvećim krizama i svađama u našoj vezi najviše je pomoglo kad se dohvatimo pa pod ćebence, i sve lepo zaboraviš Mada meni sex sa njim nikada i nije bio loš
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 11:14:08
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Dove Naravno... nece doci ako sednem na maslacak!!!Msm da je to najbolji pokazatelj odnosa dvoje ljudi koji su u braku.To je odlican izduvni ventil za svaki stres,glavobolju...a prilikom orgazma sagori se i do 200(valjda)kalorija!!!Pozitivan je u svakom smislu!!! ahahahahahahahh
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 11:16:37
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Nije presudan. Presudni su ljubav, strast, poštovanje, razumevanje. slazem se.... sex je bitan naravno, ali vece su mogucnosti da sa nekim imas dobar sex, nego pravu ljubav i razumevanje.. tako da ako se desi sve osim sexa, znaci ljubav, razumevanje, na sexu moze da se poradi... a na ova dva tesko eto preispitajte sebe sa koliko ste ljudi realno u zivotu imale pravo razumevanje? to je velika retkost i najvece blago!
< Poruku je uredio jovicaa -- 13.11.2011 11:21:14 >
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 11:20:00
|
|
|
|
jovicaa
|
i mislim da su ljudi previse okupirani seksom... umesto da se lepo opuste i uzivaju, oni zamiljaju bog zna sta.. tek kad izgubis znas sta si imao. isto kao sto je doslo vreme da je sramota da rodis sa 20 godina i da te svi gledaju kao da si pala sa marsa.. malo smo pobrkali pojmove i prioritete u zivotu. sve smo zastrasene porodjajima i sl, ja prva, a to je ustvari nesto prirodno, nije zla bolest... ako je sve ok. ne kaze mda neko treba da radi ovo ili ono.... ali sve dalje smo od prirode, a to ne valja. drustvo se izopacilo, eto to mislim, a i ja sa njim
< Poruku je uredio jovicaa -- 13.11.2011 11:22:18 >
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 11:29:55
|
|
|
|
vesnam
|
U pravu si što se tiče precenjenosti sexa, ja mislim da ne može da bude dobar ako nema emocija, nekako mi jedno bez drugog ne ide.
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 11:47:31
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: vesnam U pravu si što se tiče precenjenosti sexa, ja mislim da ne može da bude dobar ako nema emocija, nekako mi jedno bez drugog ne ide. i kod mene je tako... ali vecini ljudi nije bitno, pisala sam iz ugla vecine.
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 12:08:21
|
|
|
|
Olga75
|
naravno da je sex bitan ali mi smo zajedno vec 12 godina i lagala bih da kazem da mi je bitno da me protrese onako woow da ne mogu da hodam i da tri dana mislim kako je bilo uah mislim da je dovoljno da postoji ta neka paznja i zelja a sex kad se desi ( kod nas ) to je onda kad dete spava ili nije kod kuce , bude ga onako na brzinu tup - tras - aaah - gotovo ali onog mazenja pre i posle , ili onog natenane nije bilo odavno i vise nisam sigurna da li mi i fali navika je cudo
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 13:04:51
|
|
|
|
jovicaa
|
olga ja sam jos uvek na kontraceptivnim pilulama od kojih se osecam kao devojcica, bez nagona. tako da nisam trenutno verodostojna
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 13:15:56
|
|
|
|
minavb
|
Kad nešto ne štima u krevetu (ili gde već ljudi upražnjavaju sex), vremenom neće štimati ni veza. Sex je vrlo važan.
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 13:19:22
|
|
|
|
maslackic
|
vrlo,vrlo vazan,bar kod nas... da nesto ne stima neko bi bio izfrustiran...keksanje meni leci i glavobolju...
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 13:25:43
|
|
|
|
Bebilina
|
Nije presudan, ali je jos kako pozeljan i to sto cesce Ako ga nema treba raditi na tome. Vezbom se svasta moze postici. Gledala sam neki program gde su paru pomagali da prevazidje probleme u bracnoj sobi- njoj zavisnost od "igracaka" i nedozivljavanje vrhunca, a njemu produzenje erekcije. Dva psihologa su svasta imali da ih posavetuju... Strasno korisno za gledati.
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 13.11.2011 15:40:12
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: Snelle Nije presudan. Presudni su ljubav, strast, poštovanje, razumevanje. slazem se.... sex je bitan naravno, ali vece su mogucnosti da sa nekim imas dobar sex, nego pravu ljubav i razumevanje.. tako da ako se desi sve osim sexa, znaci ljubav, razumevanje, na sexu moze da se poradi... a na ova dva tesko eto preispitajte sebe sa koliko ste ljudi realno u zivotu imale pravo razumevanje? to je velika retkost i najvece blago! Meni je to pravo razumevanje vezano za to koliko se opustim sa nekim. A i to je isto tako vezano za dobar rezultat prilikom aktivnosti vezanih za vezbanje kako se prave deca (ja to tako zovem). Ako fali razumevanje, sve je samo trenje. A ja nisam osoba da me samo trenje zadovoljava. Onda bude samo gimnastika.
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 2.2.2012 18:00:35
|
|
|
|
peca
|
Mislim da ima veliku ulogu ali ne i da je presudan
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 2.2.2012 18:07:55
|
|
|
|
zivka
|
Jeste kako da nije?!
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 2.2.2012 19:42:44
|
|
|
|
Rada T.
|
ma i poljubac je presudan a kamoli druga uklapanja... mora sve da se slaže kao tetris! I naravno, kao i za tetris tako i za sexsualno uštimavanje treba malo vremena
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 2.2.2012 19:49:09
|
|
|
|
Sanchy
|
Mozda nije presudan ali je tu negde,iskreno ne bih mogla ni da se udam za nekoga s kim se ne slazem u tom pogledu
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 2.2.2012 19:53:08
|
|
|
|
MakiJ
|
presudna je ljubav i neznost jer ako toga i sexa
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 2.2.2012 19:54:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad je dobar nije presudan, ali kad je loš bogami jeste.
|
|
|
|
RE: Da li mislite da li je seks presudan u br... 2.2.2012 21:41:52
|
|
|
|
branki*
|
mislim da nije presudan ako su sve druge komponente prisutne,materijalne,intelektualne...vazno je da nije bas katastrofalan.po meni.
|
|
[Obrisana poruka] 2.2.2012 21:43:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: