ana77 -> RE: GAK Višegradska (13.3.2010 12:43:14)
|
To su normalne stvari. Nas su budili u 4:45 ujutru da nam mere temperaturu JER u 5 dolaze bebe na podoj. Ceo dan je prozet rasporedom :D. U 7:30 je dorucak, posle do 8:30 bude vizita. U 9 je drugi podoj, pa onda idu lekovi, injekcije i kome sta dopadne :D (svi primaju injekcije ili kapi za skupljanje materice, a neki i antibiotike i sl). Ono sto oni nemaju u bolnici moraju vasi da vam donose ali to su uglavnom mast za hemoroide, gvozdje i slicne stvari ali to nije problem. Vec oko 12 je rucak, a u 13h je treci podoj. Podoji su jos u 16, oko 19 i u 23h. Bebice su najsladji deo dana ali sve zajedno uz cimerke (ako imate srece da naidjete na dobre), neprepstana izmuzavanja, i naravno pozitivan stav vreme brzo prodje i nije nista strasno. Da. Kod podoja dolaze i patronazne sestre da pomazu oko dojenja. Neke su ovakve, neke onakve ali vecina stvarno zna da radi svoj posao. Samo ne treba ocekivati da ce biti "kuco, maco", Hajat Ridzensi i sve zajedno treba koristiti taktiku da se sprijateljite sa sestrama tako sto cete priznati ipak njihov autoritet i to je to. Puno pozitive jer rodjenje deteta je nesto najlepse i sve se da pregrmeti, posebno kad je porodjaj vec prosao... Ne ocekujte previse i dobicete sve, to je moja taktika :D, a tamo sam se stvarno osecala kao da sam pod budnim okom strucnjaka jer je ipak bitno da pored bebe koju stvarno super neguju tamo odneguju i vas prate isticanje ugrusaka iz materice, zarastanje rane itd, tako da ako vide neki problem radi se ultrazvuk svaki dan i pregled i sve u svemu nece vas pustiti izlecene na pola. Nisam bila drugde ali ovde je stvarno OK!
|
|
|
|