adulence -> RE: GAK Višegradska (12.10.2015 9:45:43)
|
evo da podelim i ja svoje neplanirano iskustvoo sa Visegradskom...Kao sto vecina zna trebala sam se poroditi u Misovicu medjutim ,nisam imala srece da me prime,jer nisu imali mesta....I tako odlucih da me tata odveze u Visegradsku,na prijemu divna starija sesstra i dr.kog su probudili mislila sam bice groozan ,a on najdivniji na svetu....na zalost ne znam imena toliko sam bila u frci zbog menjanja porodiolista da nisam nista ni cula ni videla...Posle prijema soba za pripremu,tu nailazim na izvesnu gospodju koja mi se bukvalno nasmejala u lice sto nisam primljena u misovic,doslo mi je da je osamarim koliko je bila bezobrazna,srecom kada su me prebacili u porodjajni boks dobijam divnu babicu koja me je porodila,mlada zena,ma divna ,bez epiziotomije,beskrajno joj hvala...tu lezim nekih dva sata i prebacuju me na odeljenje 3.sprata...Tu se suocavam sa porodilistem onakvim kakvog ga nisam zamisljala,jer sam se i prvi put u Misovicu porodila,zajednicko kupatilo,jakoooo prljavo i hladno,sobe stare,ali na stranu sve se to prezivi pogotovu ako ostanete samo dva dana kao sto sam ja...ali neke konkretne stvari mi se nisu dopale,prvo tamo nije baby friendly,ciji sam ja pobornik,drugo laktacijska sestra se pojavila jednom na minut i to je to,za zene koje se ptvi put porode i ne znaju nista o dojenju to je strasno...bebe su jako malo donosili i budu jako siti i nemaju nameru da sike,pedijatrijske sestre se takodje nijednom nisu pojavile,to su da kazem neke stvari koje se jako razlikuju u odnosu na porodiliste Dragise Misovic,a da ne pricam kako je otpust izgledao,jos u deset su nam rekli da se spakujemo i da izadjem iz soba ,da bi se sredjivale,u 14h su nas otpustili,4 sata sam provela na hodniku ,opet razumem ja veliko je to porodiliste,ali malo vise organizacije.... sve u svemu ja sam zadovoljna kratko je trajalo,ali da pozstoje razlike postoje,nije ni cudo sto je misovic vazda krcat...
|
|
|
|