RE: GAK Višegradska (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

babica 8 -> RE: GAK Višegradska (6.3.2015 13:17:24)

Moram da vam odgovorim jer radim u tom porodilistu.Neko prodjenovako neko onako ali jednu stvar da vam kazem ne treba vam nikakva veza za porodjaj samo treba da dodjete na porodjaj kad isti krene i onda nema suvisnih pregleda doktora nicega.ovako vamdoktri zakazuju kad njima odgovara pa to i naplate a znate sta je njsmesnije doktor vas uopste ne poradja nego babica koliko god vi to zeleli ili ne.oni rade carske rezove i to je to.a epidural jeposebna prica to nikako nije regulisano i svi sem anestezije crvene zbog toga ali zene samo traze epidural jer nisu dosle na prodjaj nego na epidural .....

wivern -> RE: GAK Višegradska (6.3.2015 13:30:58)

IZVORNA PORUKA: babica 8
svi sem anestezije crvene zbog toga ali zene samo traze epidural jer nisu dosle na prodjaj nego na epidural .....

Nisam bas ovo razumela. Ako imate epidural, i ako epidural postoji, sta tebe briga da li ce neko da se poradja sa epiduralom.

babica 8 -> RE: GAK Višegradska (6.3.2015 13:38:46)

Naravno da nemam nista protiv cak preporucujem nego me nervira sto akomnemas nikog neces ga dobiti a ako imas lovu tu je .ali sa epiduralom ostalo osoblje nema nista a svi od nas ocekuju da im sve sredimo nase je da ih obavestimo i to je to.a zene ne dolaze na porodjaj nego na epidural to kazem zato sto sam hiljadu puta cula samo da dobijem epidural a ja im kazem valjda je bitno da se lepo porodite da bude vama i bebi dobro a ako dobijete epid.super na to sam mislila jer u sustini je to najbitnije a ne doktor babica anesteziolog

janajana -> RE: GAK Višegradska (6.3.2015 14:14:34)

Ja sam proslu trudnocu vodila u Visegradskoj, pre cca 4 godine... I ovaj put je zaobilazim... lose iskustvo, lose osoblje. Budjenje na sred carskog reza jer su stedeli na anesteziji + dranje gosn anesteziologa posle zavrsetka CR-a. Jedina koja nije imala cimerku u sobi, niti TV (sve ostale sobe su imale), a da ne pricam sestre na odeljenju CR-a - UZAS!!! U prevodu ako platite gledace vas kao boginju u suprotnom prepusteni ste sami sebi!

cvećka -> RE: GAK Višegradska (2.6.2015 8:26:10)

Uhhh... ja sam se pre skoro 2 godine porodila u Visegradskoj, CR, pukao mi vodenjak i bila sam tamo oko 3:30, do 8h sam cekala Plecasa koji mi je vodio trudnocu, cim je dosao za 15ak min je sve bilo gotovo i sve super.. ne znam da li sam se probudila pre nego sto je trebalo, probudili su me u sali cim je sve bilo gotovo i htela sam da svisnem od bolova dok su me odvezli u sobu i tek mi gore dali koktel protiv bolova.... Uvece taj dan me je podigla sestra da predjem u drugu sobu gde sam opet imala jednu cimerku i bilo nam je skroz OK... svi su bili manje-vise ljubazni, bila je jedna divna laktacijska sestra, jedna malo neprijatna babica, ostali u sustini OK.

Gordaana -> RE: GAK Višegradska (10.7.2015 22:49:00)

Cuvajte se samo dr. Kontic ko dodje u njene ruke a nije licno njen pacijent tesko njemu

janabons -> RE: GAK Višegradska (3.9.2015 13:31:26)

Meni ovu trudnocu vodi DR Markovic, on je na 4. spratu, do njega sam dosla po preporuci porodio mi je dve drugarice), dogovorili smo se da ce mi on raditi CR. Za sad sam zadovoljna, veoma prijatan, detaljan covek i uvek dostupan[sm=smiley1.gif]
Nadam se da ce sve do kraja da bude ok[sm=bravo.gif]

maca89 -> RE: GAK Višegradska (30.9.2015 14:22:33)

Postovane,
Nova sam na forumu. Trebale bi mi informacije vezane za dr Sljivancanina Iz Visegradske,ako iko ima neko iskustvo, neka mi se javi.
Hvala unapred!!!

Žapkić -> RE: GAK Višegradska (30.9.2015 17:42:28)

IZVORNA PORUKA: Gordaana

Cuvajte se samo dr. Kontic ko dodje u njene ruke a nije licno njen pacijent tesko njemu

Ja se ne bih složila sa ovim!!!
Dr Kontić je veliki profesionalac, i kao neko ko je proveo 6 meseci na Odeljenju Humane reprodukcije, iako nisam bila njen pacijent, ja imam samo reči hjvale za tu zenu.

superm -> RE: GAK Višegradska (30.9.2015 18:16:05)

IZVORNA PORUKA: maca89

Postovane,
Nova sam na forumu. Trebale bi mi informacije vezane za dr Sljivancanina Iz Visegradske,ako iko ima neko iskustvo, neka mi se javi.
Hvala unapred!!!

On je porodio moju snaju. Bila je veoma zadovoljna. Srećno!

superm -> RE: GAK Višegradska (30.9.2015 18:18:03)

IZVORNA PORUKA: Žapkić

IZVORNA PORUKA: Gordaana

Ja se ne bih složila sa ovim!!!
Dr Kontić je veliki profesionalac, i kao neko ko je proveo 6 meseci na Odeljenju Humane reprodukcije, iako nisam bila njen pacijent, ja imam samo reči hjvale za tu zenu.

Slažem se sa konstatacijom da je dr Kontić veliki profesionalac. Samo deluje arogantno ali to što ona kaže je zakon.

adulence -> RE: GAK Višegradska (12.10.2015 9:45:43)

evo da podelim i ja svoje neplanirano iskustvoo sa Visegradskom...Kao sto vecina zna trebala sam se poroditi u Misovicu medjutim ,nisam imala srece da me prime,jer nisu imali mesta....I tako odlucih da me tata odveze u Visegradsku,na prijemu divna starija sesstra i dr.kog su probudili mislila sam bice groozan ,a on najdivniji na svetu....na zalost ne znam imena toliko sam bila u frci zbog menjanja porodiolista da nisam nista ni cula ni videla...Posle prijema soba za pripremu,tu nailazim na izvesnu gospodju koja mi se bukvalno nasmejala u lice sto nisam primljena u misovic,doslo mi je da je osamarim koliko je bila bezobrazna,srecom kada su me prebacili u porodjajni boks dobijam divnu babicu koja me je porodila,mlada zena,ma divna ,bez epiziotomije,beskrajno joj hvala...tu lezim nekih dva sata i prebacuju me na odeljenje 3.sprata...Tu se suocavam sa porodilistem onakvim kakvog ga nisam zamisljala,jer sam se i prvi put u Misovicu porodila,zajednicko kupatilo,jakoooo prljavo i hladno,sobe stare,ali na stranu sve se to prezivi pogotovu ako ostanete samo dva dana kao sto sam ja...ali neke konkretne stvari mi se nisu dopale,prvo tamo nije baby friendly,ciji sam ja pobornik,drugo laktacijska sestra se pojavila jednom na minut i to je to,za zene koje se ptvi put porode i ne znaju nista o dojenju to je strasno...bebe su jako malo donosili i budu jako siti i nemaju nameru da sike,pedijatrijske sestre se takodje nijednom nisu pojavile,to su da kazem neke stvari koje se jako razlikuju u odnosu na porodiliste Dragise Misovic,a da ne pricam kako je otpust izgledao,jos u deset su nam rekli da se spakujemo i da izadjem iz soba ,da bi se sredjivale,u 14h su nas otpustili,4 sata sam provela na hodniku ,opet razumem ja veliko je to porodiliste,ali malo vise organizacije....
sve u svemu ja sam zadovoljna kratko je trajalo,ali da pozstoje razlike postoje,nije ni cudo sto je misovic vazda krcat...

jacagoga -> RE: GAK Višegradska (12.10.2015 21:49:05)

Moje iskustvo sa dr Petronijevicem 1 pobacaj 1 zdravo dete I 1 rodjeno sa srcanom manom iako sam bila na milion uz.

Bebana17 -> RE: GAK Višegradska (14.10.2015 12:09:53)

Lele, mene strah od porođaja samo zbog naših porodilišta... Ja sam krenula da pratim trudnoću u sedmom mesecu na odeljenju kontrole fertiliteta u Visegradskoj, ali nisam sigurna da tu trebam da se porodim posle svih priča koje sam pročitala... baš se plašim, kako ću se snaći sa dve bebe, ako su laktacijske sestre takve kakve su, ako je sve prljavo i štrokavo... Ne znam kakva je situacija sa apartmanima i da li treba da ga uzimam ako bude carski rez... Od Dragiše Mišovića sam odustala, jer ne želim da me sa dve bebe u stomaku vrate da tražim drugo porodilište... Baš sam u dilemi..

adulence -> RE: GAK Višegradska (14.10.2015 13:31:03)

iskreno ne znam kako je u apratmanima,ali nije tako strasno u Viseegradskoj,fakat je da je u Misovicu za moj ukus milion puta bolje,ali boze moj i ovo se prezivi...

janajana -> RE: GAK Višegradska (14.10.2015 14:34:57)

@Bebana17 Smestaj na carskim rezovima je dobar, cist, taj deo je sredjen, ja sam tamo lezala pre 4 i po godine, sobe imaju svoje kupatilo, i televizore (jedino moja nije imala [sm=zmeden.gif]) u principu sve je ok. Ne mogu da se set_im kakve su sestre bile generalno ja sam htela kuci posle dan, jer sam upala u krizu zatvorenog prostora posto sam pre carskog lezala 10 dana. Apartmani ne znam kakvi su, a mislim i da nema potrebe za njim. Inace bebe nisu bile sa porodiljama, vec su ih donosili na podoj

janajana -> RE: GAK Višegradska (14.10.2015 14:35:58)

greska..........

Bebana17 -> RE: GAK Višegradska (15.10.2015 11:47:40)

Janajana, Adulence, hvala na iskustvima! Nije sve tako crno, je l da [sm=smiley1.gif]? Nadam se da ću imati sreće i da neću proći poput nekih stravičnih priča što sam pročitala, jer se sve izgleda svodi na sreću... Mene izluđuju komentari sestara (svojim ušima sam ih čula) tipa: ovde mora da boli, niste došli da vas ovde mazimo, idite kući pa neka vas tamo maze... Na svu sreću nije meni bilo upućeno, inače bi sestra doživela pridiku od pola sata minimum :) a kada bih mužu takvo što prijavila da se dešava, ta sestra bi se zaista upoznala sa pojmom: ovde mora da boli [sm=smiley36.gif]

maca89 -> RE: GAK Višegradska (26.10.2015 13:28:48)

IZVORNA PORUKA: superm

IZVORNA PORUKA: maca89

Postovane,
Hvala unapred!!!

On je porodio moju snaju. Bila je veoma zadovoljna. Srećno!

Hvala puno.
Jel se porodila prirodno ili carskim?

superm -> RE: GAK Višegradska (26.10.2015 18:24:33)

Porodila se prirodnim putem.

maca89 -> RE: GAK Višegradska (26.10.2015 18:27:27)

IZVORNA PORUKA: superm

Porodila se prirodnim putem.

Hvala ☺

Bambic -> RE: GAK Višegradska (22.1.2016 13:48:16)

Pozdrav svima, uskoro me ocekuje operacija mioma u Visegradskoj kod dr.Pantovica pa me interesuje kakva su vasa iskustva sto se tice operacije (planirano je da se uklanja hirurskim putem - 6cm miom), doktora, bolnice (kakvi su higijenski uslovi) I ako slucajno znate da li ima wifi u bolnici jer cu tamo biti u roaming-u pa bi mi wifi mnogo znacio u smislu smanjenja troskova kada budem komunicirala sa svojom porodicom.
Hvala I pozdrav

marinic -> RE: GAK Višegradska (2.4.2016 8:40:03)

porodila sam se u Gak visegradska, sve je proteklo kako treba, s tim sto epidural nije delovao na mene tolko, ili mi ga nisu dobro dali, ostalo je sve ok, svaka preporuka za doktore, sestre, babice, hranu, higijenu....

krin 40 -> RE: GAK Višegradska (6.6.2017 16:30:51)

Moje iskustvo je vise nego pozitivno.Sam porodjaj savršeno protekao."Boks" za porodjaj renoviran,savremeno opremljen.Posebno mi je prijalo što je sto-krevet
za porodjaj prostran,udoban.Imala sam predivnu babicu Krstinju.Mlada,preljubazna.Obilazila me je svakih deset minuta.O mom dr.Petronijeviću mogu knjigu pozitive da napišem.Zakazan porodjaj u vreme njegovog dežurstva.Koliki je autoritet i koliko visok kredibilitet uživa u Kliničkom najbolje pokazuje pažnja koju njegovi pacijenti dobijaju od svih zaposlenih.Posle porodjaja smeštena na četvrti sprat.Dvokrevetna soba sa zasebnim kupatilom.Na celom četvrtom sjajne sestre.Nema bsby friendly ja što je super.Bebe na podoj u 9 u 13 ,od16 produzeni boravak do20h i
u 23 h podoj.Divno iskustvo

Duškić -> RE: GAK Višegradska (6.6.2017 22:26:17)

Super. I meni su babice bile super. Doktorka uzas.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 38 [39] 40   Sledeća stranica >   >>