plačljiva -> RE: GAK Višegradska (27.1.2015 11:13:09)
|
Drage moje evo i mene sa iskustvom iz Višegradske...Ležala sam tamo deset dana.Prvo sam bila na odeljenju Humane reprodukcije gde sam čekala odluku o carskom rezu (sterilitet 6 godina,bebi obmotana pupčana vrpca oko vrata,krupna beba...),tu sam ležala 6 dana i osoblje je ok.Svakog dana UZ,CTG,sestre te povremeno obiđu,izmere temperaturu,pritisak...Bez emocija,hladne,ma bezveze su skroz...Da napomenem da sam trudnoću vodila privatno kod dr Dosev Tatjane,a ona me nije ni jednom obišla dok sam ležala na tom odeljenju!!!Ali o njenim postupcima ću na drugom mestu [sm=lev.gif]...Posle CR sam ležala na Odeljenju carskih rezova,e tu su i lekari i sestrušine kreteni,posle carskog reza pod neverovatnim bolovima terale su nas da ustanemo,bez imalo osećaja i emocija,prošlo je 6 sati od operacije,a ja sam na svojim nogama morala da odem u drugu sobu gde sam trebala da ležim.Ophode se prema ženama kao prema kravetinama,bukvalno nas tretirale tako,zamolila sam jednu glupaču da mi doda mobilni iz torbe,samo je prevrnula oči.Prvo veče posle CR niko nije došao u sobu da nas pogleda,ležale smo nas dve,ni svetlo da ugasi da bismo malo odspavale.Idioti,kreteni,razočarana sam skroz u to odeljenje...Dolaze da daju terapije,ćute,ma i ne pitaju kako si...Strašno,užasno.Kompetentna sam da ih ovako nagrdim,jer se od mene kao lekara očekuje da se svakome nasmejem,budem ljupka i prijatna...Radim u jednom domu zdravlja...Znači kao koleginica,doktorka,loše sam prošla u Višegradskoj,i sledeći put ih sigurno neću izabrati,a da ne pričam o tome kako sam morala da častim i babicu,i anesteziologa,a i moju alavu doktorku...Srećom CR je odrađen dobro,beba je dobro,ja sam dobro...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|