leamalamut -> RE: GAK Višegradska (19.3.2013 23:30:36)
|
Ja sam se porodila u septembru 2012. i bila na odeljenju CR .Odmah nakon porodjaja sam bila u nekoj sobici maloj 2-krev. i tu sam ostala par sati kada su dosle sestre i digle i mene i devojku koja je dosla 2-3 sata nakon mene sa CR-a . Ja i ne znam kako sam uspela da ustanem na ona kolica...Odvezle su nas u drugu sobu i to u jedinu 4-krevetnu sobu koja ima svoje kupatilo i televizor .Sve ostale su 2-krevetne i apartmani (bila zena Srdjana Dragojevica u jednom od njih) .Sestre su uglavnom bile ok , neke malo prijatnije neke malo hladnije .Menjali su nam posteljinu cim bi i malo krvi bilo ali morate sami da reagujete , nece one zagledati ... Ali spremacice , svaka je bila extra , svaka im caast i cistile su non stop , meni donele odmah i tel i malo nakvasile maramicu da osvezim usta ... Kupatilo nije novo kao npr . dole na humanoj , ali je pristojno i uglavnom cisto dok jedna zenska individua koja se takodje porodila taj dan i bila sa nama u sobi to ne ukvari... no to je za drugu temu . Za sestre iz laktarijuma bas i nemam pohvale , jer su dolazile povremeno nikom nista lepo nisu objasnile,pokazale a sve su skoro bile prvorotke .I tako se drugi dan skoro celom odeljnju upale dojke (secam se kako su zene isle jedne drugoj u sobe i pipale se i kukale , ma show i smesno i tuzno ) pa su morale malo vise oko nas da se potrude... Paket Bebi Bg sam dobila ,cekao me kada sam izlazila kao i onaj neseser Pampers. Mene je porodila docent Olivera Kontic i sve pohvale imam za nju . Ona je na odeljenju humane ... Silom prilika sam se ovde porodila , nije mi ona vodila trudnocu celu , vec negde od polovne uporedo sa mojim dr iz Va , ali ona je divnaaaaa. Ja sam njom jako zadovoljna jer mi je bez para i dinara pomogla da dodjem do nekih pretraga i pre roka , da sedi sa mnom i da me bodri , da me utesi i nasmeje ... Svakom bi je preporucila od srca!!! Takodje , i prof.Radunovica koji se mojim slucajem bavio i po sat vremena na UZ i kojji je od starta verovao da ce beka biti dobro kako i jeste danas hvala Bogu . I hvala njima dvoma na podrsci i paznji koju su mi posvetili .
|
|
|
|