marijke -> RE: GAK Višegradska (16.11.2012 12:45:41)
|
@jacagoga: Pozdrav, ja idem jednom mesecno na ultrazvucne kontrole u GAK Visegradska. Posto sam sedmi mesec, rekose mi da je jos rano za organizovanje epidurala. U svakom slucaju, idem ponovo pocetkom decembra, i planiram da opet pitam, jer tad vec ulazim u 8-mi mesec, pa cu da se raspitam na salteru (onaj salter kad udjes ne u ulazni hodnik, nego u hodnik sa leve strane). Cim budem imala bilo kakvu informaciju javljam ti obavezno. Za sve trudnice koje zanimaju pregledi na GAK-u: Na GAK sam upala totalno slucajno, i to ovako: na Institutu za majku i dete mi je radjena amniocenteza, i na otpusnoj listi pise da se savetuje, ekspertni ultrazvuk (u 21 nedelji) na nekoj ginekoloskoj klinici. Ja onda pozovem KBC Zvezdaru (koja mi je blizu posla), medjutim sestra koja se javila jeste bila ljubazna, ali me je "oduvala" propisno. Onda probam u Dragisi Misovicu, i dozivim slicno. I onda lepo nadjem na internetu broj GAK-a, pozovem i lepo mi zakazu termin. Od tada mi redovno zakazuju UZ kontrole (inace me po defaultu vode kao visokorizicnu trudnocu jer imam 38 god, iako sam drugorotka). Ljubazni su svi, od saltera do samog UZ kabineta. Inace, nemam vezu, idem redovnim putem po njihovoj proceduri. (imam veoma losa iskustva sa vezama, nazalost, radi se o N. Frontu). Za sad su me pregledale dr Dukanac i dr Vrzic, bile su super obe, mozes da ih bez problema pitas sta te zanima, naravno treba imati u vidu da i oni tamo imaju jako puno obaveza i da ih ne treba bespotrebno gnjaviti. Pomislite samo da vas klijenti gnjave na poslu (sto jeste iritirajuce). Nadam se da sam nekome pomogla, na GAK-u se sve zakazuje, samo treba to uciniti na vreme, (tipa ekspertni UZ zakazite u 18-toj nedelji za 21-vu, i sl).
|
|
|
|