srelence -> RE: GAK Višegradska (28.10.2011 16:42:18)
|
IZVORNA PORUKA: Marija1982 U Visegradskoj nista nije toliko dobro kao sto se prica. Pogotovu neki doktori koji rade kao nacelnici odeljenja, a ne znaju da gledaju na ultrazvuk. Ovo govorim iz licnog iskustva. U pitanju je Ljiljana Mirkovic, nikako kod nje !!! Ako hocete da VAS neko pogleda na 5 min, a pritom uzme velike pare, idite... Marija potpuno potvrdjujem tvoju pricu za dr Ljiljanu Mirkovic, zaobidjite je u sirokom krugu. Do nje sam dosla preko jedne veze u prvoj trudnoci i ceo 8 i 9 mesec vodila trudnocu kod nje privatno na B.Brdu, a trazeci po netu, vidim da to nije jedina privatna ordinacija gde zgrce lovu. Ctg mi je jedan privatno uradila, pa sam ostale radila u Visegradskoj normalno na moje insistiranje, jer sto bih joj i to placala,kad uredno imam vec tad uput za porodiliste. I sve se mi dogovorimo, oko porodjaja, da je pozovem ako krene ranije i meni zakaze 22.12.2008. kontrolu, a meni 19.12. pukne vodenjak u ponoc, niti je odgovarala na moje poruke niti na pozive i mm je zvao ceo dan sutradan,a posle 24h od pucanja vodenjaka meni urade hitan carski i naravno ova se nije ni pojavila niti zvala. Posle me je srela u hodniku sa osmehom pitala:''Pa ko se to nama porodio'', mogla sam da je ubijem. Znaci kod nje unapred pare na videlo, pa mozda i dodje na porodjaj. Uzas
|
|
|
|