|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Višegradska
31.7.2011 17:06:21   
cockic
evo i ja cu da pohvalim dr.Nebojsu Markovica i mene je poradjao
jer sam zapala u njego dezurstvo i jako sam zadovoljna
kako sam prosla na porodjaju u visegrackoj user posted image

sad ne znam ja za svoj porodjaj mislim da je isto bio brz
jer sam se porodila za 6h tu racunam sve dolazak u
porodiliste,pripremu pocetak blazih kontrakcija itd.

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 701
1.8.2011 14:16:37   
dunja RR

Devojke, našoj dragoj nini26 treba preporuka za dobrog dr. iz Višegradske, jer treba hitno da uradi histeroskopiju, dok je u Srbiji. Javite nam da li znate nekog dobrog dr. Hvala!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 702
1.8.2011 19:12:19   
Mizzy
Ja sam imala dve histeroskopije u Višegradskoj, kod dr Spremović sa endokrinologije, radi uklanjanja septuma. Zavisi sta se radi, ona je ok, ali je zaista tesko doci do nje. Stalno je zauzeta, i mene je to smorilo. Ali, obzirom da sam 40 nedelja, znači da je sve super uradila user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 703
9.8.2011 13:48:30   
GRGA
Zene moje drage....evo i mene na ovoj temi iako sm mislila da cemo u Front imamo uput za Visegradskiu,,dr kaze da za nas problem najbolje da idemo tamo!!!Kazite mi zna li neko nesto o dr

Snezana Vidakovic

Biljana k......(dalje ne mogud a procitamuser posted image )

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 704
11.8.2011 19:52:18   
vodolija76
Doktorka Petkovic je gruba, to je moj komentar, prosla sam kod nje prijem za porodiliste, ne daj Boze nikom, kad me je pregledala bila je toliko gruba da sam poskocila 20cm od kreveta.Toliko...

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 705
11.8.2011 22:05:10   
GRGA
Joj zenske nzate li nekoga ko se lecio tamo od steriliteta................???

Ba ss am ono,,ocekivala sam front,kad ono Visegradska...............Ili bar ako neko zna nekoga ko se lecio tamo???

(odgovor članu vodolija76)
Direktna veza do poruke: 706
12.8.2011 1:25:37   
liliana
Grga, meni je rađena operacija u Višegradskoj (konizacija).
VTO sam ., takođe , tamo radila
Dr Vidaković je bila načelnik odeljenja steriliteta i mogu ti reći da je jedna divna oktorka i osoba, a ta druga dr Ako je prezime Kopitarević-znam ko je

< Poruku je uredio liliana -- 12.8.2011 1:27:33 >

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 707
26.8.2011 0:19:32   
Mizzy
Drage moje, porodila sam se u Višegradskoj pre 2 nedelje, na CR: Kompletan utisak je srednje žalostan, a posebno negativan što se tiče osoblja kako na odeljenju CR, a posebno porodilišta na 3. spratu. Ako nekog zanima nešto, pitajte, da se ne ponavljam.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 708
2.9.2011 21:36:39   
sindi
Meni je termin 30.09 i rešila sam da se porađam i Višegradskoj misleći da je manje frekventno nego u frontu.Međutim danas mi je žena na salteru zakazala ctg za 20 sep.Dal  je moguce da su tolike gužve tamo?Da li je neko bio na ultrazvuku kod neke dr.Blagojević?

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 709
2.9.2011 21:54:42   
GRGA
Liliana draga user posted image Kazi mi molim te sta znas o njoj ,,ona je sada nacelnik steriliteta...Kastratovi-kotlica....

Iskreno --u Visegradskoj mi se nista ne svidja-Podsetilo me je na nasu sugavu bolnici--Vma je zakon--steta stos e oni ne bave pitanjem steriliteta!

Liliana ako znas nesto o njoj kazi mi molim te .,,veruj mi kao guska u magli sam!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 710
12.9.2011 23:19:32   
tvigi
zdravo mame
grga meni je dr Kastratovic radila laparaskopiju pre 3 godine bila je sasvim ok
a sad mi trudnocu vodi dr Petronijevic i ja sam prezadovoljna odlican dr
radila sam i prvu vantelesnu tamo koja nije uspela

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 711
23.9.2011 10:16:22   
Ivana.
Sad kad vidim da svi hvalite Petronijevica, shvatam koliku sam srecu imala da mi on bude dezuran na porodjaju. Nego, kako se moze doci do njega, volela bih da mi on vodi drugu trudnocu, pa da se informisem na vreme?

(odgovor članu tvigi)
Direktna veza do poruke: 712
23.9.2011 10:23:35   
GRGA
Tvigi a ko ti je radio vantelesnu,,,,,,gde si posle radila vantelesnu?

(odgovor članu tvigi)
Direktna veza do poruke: 713
23.9.2011 21:26:26   
tvigi
cao mamice
Ivana ja kod Petronijevica idem privatno ima ordinaciju na bulevaru a inace u visegradskoj ambulanta mu je ponedeljkom od 12h a utorkom radi UZ
Grga prvu vantelesnu mi je radila prof Lazovic bezuspesno rekli su mi da nije nadena nijedna jajna celija a drugu mi je radio prof Radulovic u jovanovoj on isto bar za mene odlican doktor bilo 9 jc uspesna oplodnja sad nosim blizance posle 7 godina mucenja oba pokusaja o trosku drzave steta sto sad ne daju da se bira gde ces da radis oplodnju

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 714
23.9.2011 21:30:47   
tvigi
Grga koliko sam cula u Visegradskoj za vantelesnu su odlicni Tulic,Ljubic,Radunovic

(odgovor članu tvigi)
Direktna veza do poruke: 715
23.9.2011 21:34:04   
liliana
Grga, ja se kunem u Boga i u Profesora Radunovića (to već i vrapci znajuuser posted image )!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu tvigi)
Direktna veza do poruke: 716
23.9.2011 21:57:49   
GRGA
TVIGI ,,Liliana.........za LJubica i Radunovica am cula.....Ljubic je nasim prijateljima radio VTO u Jevremovoj bar je tada (pre 4)godine tamo radio.........Uf bre,,,,,,a i da cla sam i ja da vise ne moze da se bira......bas mi je krivo sto nisam kod njih....A verovale ili ne kada sam zvala sterilitet(malo je recid a sam zvala po 50puta-mozete zam,isliti dolazim da zakazem na salter i zena sa saltera me pita jesam li sa vama razgovarala user posted image ))

Pitala sam koji doktori rade na setiliteteu samo su mi rekli za Kastratovic.............kao ne zanju ko jos radi.............E tako mi svega da je ovo istina,niko ne zna..ja sam se zacudila i pravo kod Kastratovic....................

(odgovor članu tvigi)
Direktna veza do poruke: 717
23.9.2011 22:34:01   
tvigi
Kastratovicka je ok sto se tice operativnih stvari ali za vto imas pravo da biras dr a ova sva tri dr koja sam ti napisala gore se bave s oplodnjom i bas su uspesni u tome

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 718
23.9.2011 22:35:11   
tvigi
i sva trojica rade u visegradskoj

(odgovor članu tvigi)
Direktna veza do poruke: 719
3.10.2011 9:12:25   
cockic
da li zna neko za 4d u visegrackoj.ja sam kad mi je bio zakazan double dobila
neki pairic na kome pise valjda znaci da imam neki karton da tu mogu da
dolazim na kontrolu.
e sad ne znam da li vazi i za 4d da li mi opet treba uput.

(odgovor članu tvigi)
Direktna veza do poruke: 720
4.10.2011 14:47:39   
lelica1984
Pozdrav svima!!!user posted image Ja sam nova i u 19oj nedelji sam pa me zanima kakav je doktor Markovic  jer sam se pre par dana odlucila za porodjaj u Visegradskoj i on ce mi voditi trudnocu.Bila sam samo na jednom pregledu do sad i delovao mi je ok,ali bih volela da cujem nesto vise o njemu od vas koje ste imale vise susreta sa njim,a mozda je neku i porodio? Hvala!!user posted image

(odgovor članu zmajeva)
Direktna veza do poruke: 721
4.10.2011 16:06:06   
GRGA
Uffffffffffffffffff user posted image user posted image .Ja sam imala jedan veliki problem,,,hormoni nisu mi bili sasvim ok pa me je dr poslala kod nje jer je ona reproduktivni endokrinolog!!!

Nakaon toga je ona bila na odmoru pa sam morala da je cekam,,ali zato odem na internet da vidim koji dr jos radi.Kada sam pozvala sterilitet nisu znali nijednog dr-a sem dr Kastrastovic!!!

Ja dem na slepo (bila je na odmoru)taj dan kada sam stigla na je bila tamo,,tako da sam kod nje!!

Uf a pre nego sto sam otisla ,,bas sam postavljala pitanja ovde na forumu da li neko zna kakava je i niko se nije javljao!!!Takod a sada sta da radim neka mi je Bog u pomoci!

(odgovor članu tvigi)
Direktna veza do poruke: 722
18.10.2011 21:47:48   
jacagoga
Meni je trudnocu vodio dr Petronijevic, o njemu mogu reci da je odlican strucnjak  i dobar  covek, iako se moja trudnoca nije zavrsila sa dobrim ishodom (ne krivicom dr) on je sve vreme bio uz mene. Tako da dr nemam nameru da menjam.
Sve pohvale i da je vecina kao on, nama, zenama bi bilo lakse.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 723
19.10.2011 20:15:16   
Marija1982
U Visegradskoj nista nije toliko dobro kao sto se prica.
Pogotovu neki doktori koji rade kao nacelnici odeljenja, a ne znaju da gledaju na ultrazvuk.
Ovo govorim iz licnog iskustva. U pitanju je Ljiljana Mirkovic, nikako kod nje !!!
Ako hocete da VAS neko pogleda na 5 min, a pritom uzme velike pare, idite...

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 724
28.10.2011 16:42:18   
srelence

IZVORNA PORUKA: Marija1982

U Visegradskoj nista nije toliko dobro kao sto se prica.
Pogotovu neki doktori koji rade kao nacelnici odeljenja, a ne znaju da gledaju na ultrazvuk.
Ovo govorim iz licnog iskustva. U pitanju je Ljiljana Mirkovic, nikako kod nje !!!
Ako hocete da VAS neko pogleda na 5 min, a pritom uzme velike pare, idite...

Marija potpuno potvrdjujem tvoju pricu za dr Ljiljanu Mirkovic, zaobidjite je u sirokom krugu. Do nje sam dosla preko jedne veze u prvoj trudnoci i ceo 8 i 9 mesec vodila trudnocu kod nje privatno na B.Brdu, a trazeci po netu, vidim da to nije jedina privatna ordinacija gde zgrce lovu. Ctg mi je jedan privatno uradila, pa sam ostale radila u Visegradskoj normalno na moje insistiranje, jer sto bih joj i to placala,kad uredno imam vec tad uput za porodiliste. I sve se mi dogovorimo, oko porodjaja, da je pozovem ako krene ranije i meni zakaze 22.12.2008. kontrolu, a meni 19.12. pukne vodenjak u ponoc, niti je odgovarala na moje poruke niti na pozive i mm je zvao ceo dan sutradan,a posle 24h od pucanja vodenjaka meni urade hitan carski i naravno ova se nije ni pojavila niti zvala. Posle me je srela u hodniku sa osmehom pitala:''Pa ko se to nama porodio'', mogla sam da je ubijem. Znaci kod nje unapred pare na videlo, pa mozda i dodje na porodjaj. Uzas

(odgovor članu Marija1982)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here