Ana007 -> RE: GAK Višegradska (4.5.2011 19:02:53)
|
IZVORNA PORUKA: zmajeva Hvala. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mene su zatekli, jer sam vodila trudnocu privatno i resila da se poradjam u Visegradskoj. Otisla na prvi uz tamo i odmah mi zakazali hospitalizaciju. Ja sam bila u soku, pa nista nisam stigla da pitam. Jedino znam da je beba velika. Cula sam od jedne trudnice da je sad to normalna procedura, ako je beba posle 32 nedelje velika za njihove standarde i da carski sad nije toliki big deal. Ne znam je l'' to tacno. Mada meni niko nije spominjao carski, nagadjam samo, sto bi inace bila hospitalizacija. Tako je i bilo kod mene,vodila sam trudnocu privatno,s tim sto sam dosla 2 nedelje pre termina da se dogovorim sa svojim doktorom oko porodjaja.Uzeli mi karlicne mere, rekli mi da cu morati najverovatnije na cr i da sutradan dodjem da legnem na patologiju[sm=smiley26.gif].Celu trudnocu sam mislila da cu se prirodno poroditi,redovno isla na vezbice za trudnice,i onda odjednom tras na cr.Sreca pa sam samo jedan dan lezala na patologiji,porodjaj mi sam krenuo,nisu stigli ni da vecaju[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|