|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Višegradska
10.4.2011 8:41:01   
Anoniman
user posted image
Moje kontrakcije su mi bile ok, jer inace imam bolne menstruacije, a kad su mi indukciju prikljucili malo mi je bilo zeznuto,ali nista strasno. I da doktor je bio nezan user posted image , bar ovaj lepi kad sam stigla u boks user posted image
A za krevet ne znam kako mislis jel uzdignut?user posted image

(odgovor članu nencydrew)
  Direktna veza do poruke: 601
10.4.2011 14:04:17   
nencydrew
Mislim, da li skroz ležiš ravno, ili je uzglavlje malo podignuto?To mi je prošli put baš smetalo, u NF

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 602
10.4.2011 14:15:55   
maslachak
podignuto uzglavlje,a meni kad su krenuli naponi,trazila sam da mi podignu jos,pa sam sam porodja docekala ovako V,maltene u obliku slova V,ali tako mi je bilo lakse da guram user posted image

Direktna veza do poruke: 603
10.4.2011 16:14:04   
nencydrew
Ma, da sto posto je lakše.Hvala na odgovoru!

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 604
11.4.2011 15:11:31   
zmajeva
Hvala svima na odgovorima, bas mi znaci da imam predstavu sta me ceka. user posted image
Klistiranja se ne bojim, a nema potrebe nikog to da plasi. Ja sama znam da ga obavim, jer sam ga primenjivala u nekim detoksikacijama, samo me zanima da li bih mogla to da odradim kod kuce, nekako mi je to intimnije. Znam da vas u Gradskoj bolnici ostave same da to na miru obavite, a za Visegradsku ne znam.

www.kreirajzivot.com

Direktna veza do poruke: 605
11.4.2011 17:18:04   
nencydrew
Zmajeva, jel može više o tome-ako hoćeš i na pp?

Jel ste nosile bade mantil u porodilište-za Višegradsku?

Nešto mi napolju i nije baš samo za spavaćiceuser posted image

(odgovor članu zmajeva)
Direktna veza do poruke: 606
11.4.2011 18:50:41   
zmajeva
Na sta mislis nency, na klistiranje? Evo jednog teksta koji sam pisala na jednom drugom mestu:

Kako cistimo creva i zasto?

Medikamenti ne dolaze u obzir! Stetni su i ne mogu da otklone naslage stare stolice u crevima.
To za nas moze odraditi klistiranje. Za ovo vam je potreban irigator koji se kupuje u apoteci, ali ne onaj sto radi na principu pumpice, ve ovakav:

user posted image

Treba pripremiti 2l vode na sledeci nacin:

voda treba da odstoji 12h da bi iz nje ispario hlor, u takvu vodu se doda posle 2 supene kasike jabukovog sirceta i malo limunovog soka kako bi se u crevima stvorila slabo kisela reakcija koja pomaze razvijanje normalne crevne mikroflore.

Ovako spremljen rastvor sipa se u irigator. Posuda sa vodom mora biti postavljena visoko. Na crevu dole postoji ventil koji se pri klistiranju otvori da bi prvo izasao nakupljeni vazduh, a produzetak creva se gurne u anus oko 5 cm(namazan maslinovim ili kantarionovim uljem).
Klistiranje se radi u olozaju na kolenima i na laktovima. U pocetku se desava da voda prestane ulaziti. To se zove spazam. Onda treba prekinuti klistiranje, prosetati i vratiti se ponovo. U pocetku ce voda preteknuti, ali posle 2-3 puta sve ide lakse. Posle svega ide se na wc solju!  :lol:

Vazno je napomenuti da se klistiranje radi posle redovnog praznjenja creva.

U ovoj fazi, klistiranje se radi- prve nedelje svaki dan, druge nedelje svaki drugi, trece svaki treci, cetvrte svaki cetvrti i posle 1 nedeljno i to onim danima kad odmaramo od hrane.

Proces se ponavlja prve godine svaka tri meseca, druge godine dva puta godisnje, a zatim jednom godisnje.

Kod nekih oboljenja klistiranje se ne sme sprovoditi, te se treba konsultovati sa strucnjakom.

Rezultati: organizam je snazniji, poboljsava se raspolozenje, kao i kvalitet koze i niz hronicnih tegoba nestaje.

Ovaj proces ciscenja treba pratiti i normalizacija mikroflore. To se moze odraditi paralelno sa klistiranjem na dva nacina:

-uzimanje 1 cesnja belog luka na prazan zeludac ujutru i uvece dve tri nedelje dok se crevna mikroflora ne izbalansira- beli luk je efikasan u slucaju erozije sluzokoze, cak cira na zelucu, dezinfikuje ranice unistavajuci stetne mikroorganizme i viruse
- za one koji ne mogu koristiti beli luk preporucuje se jedna cajna kasicica kantarionovog ulja (moze i solja caja od kantariona) 3x dnevno u toku mesec dana!

www.kreirajzivot.com

Direktna veza do poruke: 607
11.4.2011 18:57:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nencydrew

Slobodno ponesi spavacicu, tamo je pretoplo, a sto se tice bade mantila ja sam ga nosila,trebace ti kad sidjes do prodavnice ili kad krenes da se prosetas,mislim ja sam se setala kad god sam mogla.user posted image

Direktna veza do poruke: 608
11.4.2011 20:10:06   
nencydrew
Hvala devojke!

Zmajevauser posted image ipak ću njima da prepustim klistir!Nešto mi ovo komplikovano,još ako krenu kontrakcijeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 609
11.4.2011 20:11:28   
nencydrew

Hvala devojke!

Zmajevauser posted image ipak ću njima da prepustim klistir!Nešto mi ovo komplikovano,još ako krenu kontrakcijeuser posted image

Al ću posle sigurno da radim detoksikaciju!

Direktna veza do poruke: 610
11.4.2011 20:15:47   
minna

IZVORNA PORUKA: zmajeva

Hvala svima na odgovorima, bas mi znaci da imam predstavu sta me ceka. user posted image
Klistiranja se ne bojim, a nema potrebe nikog to da plasi. Ja sama znam da ga obavim, jer sam ga primenjivala u nekim detoksikacijama, samo me zanima da li bih mogla to da odradim kod kuce, nekako mi je to intimnije. Znam da vas u Gradskoj bolnici ostave same da to na miru obavite, a za Visegradsku ne znam.

Mene su ostavili da na miru sve obavim i da se istusiram posle, i rekli su mi da se zadrzim koliko god hocu

(odgovor članu zmajeva)
Direktna veza do poruke: 611
11.4.2011 20:22:27   
Ana007

Ja sam kasnije oblacila i svoju spavacicu,i imala sam bade mantil.Bilo mi je nekako glupo da setkam samo u spavacici.

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

Direktna veza do poruke: 612
11.4.2011 20:44:13   
nencydrew
Sad ću i to na listu.Joj, ja ko da idem za Albukerkiuser posted image

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 613
11.4.2011 22:49:25   
Mizzy
Jel ima neko iskustva sa prisustvom muza na porodjaju u Višegradskoj? Jel' se nešto ranije najavljuje, plaća...?

Direktna veza do poruke: 614
12.4.2011 17:02:22   
zmajeva
Prisustvo oca se placa 5000 dinara, koliko sam ja informisana i tata mora da ima bris iz grla star nedelju dana. user posted image

Nency, detoksikacija se ne radi kad smo u trudnoci i kad dojimo, posle moze. Cisto da znas. Nije komplikovano nista, al' u trenutku kad krenu kontrakcije onda iskustvo znaci, pa ti ne bih preporucila da tad to radis prvi put.user posted image

Minna, znaci bas su bili fini! user posted image

Nego kad smo kod spavacica, ja sve nailazim na spavacice od po 3000 dinara, a ruzne su ko sam djavo. Jedino mi se svidja ona iz Akse, al' mi je glupo da dam tolike pare za nesto sto cu da nosim samo u bolnici 3 dana. Zna li neko gde ima jeftinih spavacica na v izraz?

www.kreirajzivot.com

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 615
12.4.2011 18:46:27   
nencydrew
Zmajeva, to sam i ja pomislila-da se u kontrakcijama spetljam sa onim crevomuser posted image

Spavaćica na V izrez je bilo u Arilju-radnja u Bulevaru, preko puta Djeram pijace-u dvorištu,pamučne su i ne mnogo skupe

(odgovor članu zmajeva)
Direktna veza do poruke: 616
12.4.2011 19:04:20   
Mizzy
Kalenic Pijac, Turske spavacice, oko 1000 dindzi user posted image
A treba li se prisustvo oca nesto ranije najavljivati?

Direktna veza do poruke: 617
13.4.2011 12:01:44   
nencydrew
Treba muž da ti uradi bris grla i nosa ne straiji od 7 dana, da ide tamo i da mu daju propusnicu!

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 618
13.4.2011 12:09:42   
Rivana

Hvala devojke!

Mene nisu klistirali user posted image porodjaj je bio toliko brz da nisu stigli! user posted image

Direktna veza do poruke: 619
13.4.2011 12:36:22   
nela79

Mene nisu klistirali user posted image porodjaj je bio toliko brz da nisu stigli! user posted image
[/quote]

Tako je bilo i kod mene. Dr je samo uspio prenijeti sestrama : "Evo vam jedna kojoj ne treba ni klistir"!!user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 620
13.4.2011 13:22:16   
Mizzy
A kad muz dobija tu propusnicu? Kad krene porodjaj?

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 621
13.4.2011 14:32:36   
zmajeva
Hvala za informaciju oko spavacica! user posted image

www.kreirajzivot.com

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 622
13.4.2011 14:50:12   
Anoniman
Ima u piramidi jedan butik pidzama i spavaćica. Ja sam tamo kupila sebi, vrlo su kvalitetne.

(odgovor članu zmajeva)
  Direktna veza do poruke: 623
13.4.2011 14:54:54   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: Mizzy

A kad muz dobija tu propusnicu? Kad krene porodjaj?

Ne, kad odnese bris, i potpiše načelnik, on uzme propusnicu-Pre

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 624
30.4.2011 15:24:02   
Ivana.
Dugo nema nikoga na ovoj temi. Jel nam se skoro neka drugarica porodila u Visegradskoj? Eto i mene za koji dan, ziva sam se prepala user posted image

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here