maslachak -> RE: GAK Višegradska (10.3.2011 15:04:29)
|
IZVORNA PORUKA: Mizzy Uh, uh, baš me nisi ohrabrila. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mizzy,ne opterecuj se.. ja sam se porodila u decembru.i veruj mi za 9 meseci trudnoce najveca briga mi je bila kako cu proci u porodilistu,da li ce prema meni biti okej,da li ce me nipodastavati,obzirom da sam se svega naslusala...medjutim proslo je sve okej..napisala sam i porodjajnu pricu koja ce izaci u jednom momentu..moj porodjaj je prosao super,imala sam svog lekara i on je bio dezura na porodjaju..samo je jedna babica bila mrzovoljna i malo nezainteresovana,ali sam kratko bila kod nje u smeni...lezala sam 3 puna dana,4.-og sam izasla,lezala sam na III spratu,znaci zajednicko kupatilo,nas 7 u sobi..i bilo je zaista okej..niko se na nas nije drao,vredjao nas..svi su bili maksimalno okej,servirke koje donose hranu su nam prinosile tanjire ako neka nije mogla da ustane,lekari na odeljenju su bili jako fini..bilo je cisto i u sobi i u kupatilu..sta god da ti je trebalo izasli su u susret...bilo je momenata kad neka od pacijentkinja nece da saradjuje po pitanju terapije ili saveta,onda su znali da budu malo ostriji,ali ne preterano.. mislim da zavisi od osobe do osobe kakvo ce iskustvo imati i kakav ce utisak poneti iz porodilista..meni je moj porodjaj prosao u najblazu ruku predivno,ali zaista tako da mi je posle sve bilo kao da sam bila u Hajatu,a ne porodilistu..eto... nadam se da sam ti pomogla..uzivaj u trudnoci i ne brini previse..zelim ti svu srecu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|