janajana -> RE: GAK Višegradska (19.2.2011 10:13:24)
|
Za apartman sto se tice porodjaja ne znam da li se samo zakazuje kod CR-a, mada meni je nelogicno jer i posle prirodnog porodjaja npr u N.F.-a moze da se zakaze apartman, tako da ne znam sto bi ovde bila neka razlika. Za apartmane pre porodjaja, za kontrolna lezanja, znam da moze, jer ja svaki mesec idem da lezim za pracenje trudnoce i vidim da je uvek 2-3 apartmana zauzeto. Za cene nisam sigurna. Mada gde ja lezim, na odeljenju Humane Reprodukcije i nema potrebe za zakazivanjem apratmana jer su sve sobe sredjene i i sve su sa po dva kreveta, i jedna sa cetri koja ima kupatilo, dve su sa kupatilom ali samo sa lavaboom i tus kabinom (one su skoro sredjenj, jer pre mesec dana su jos radjene), ali sto se tice zajednickog kupatila i wc-a nemam nikakvi zamerku jer je stvarno uredno i cisto. I da dodam, posto su ranije bili i boksovi u opticaju za lezanje, ovaj put je taj deo bio zatvoren i niko nije lezao tamo, tj pre mesec dana je bio samo jedan boks za lezanje, koji je sasvim ok, kao sobica je.
|
|
|
|