|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Višegradska
30.12.2010 10:58:27   
zoća
iz skromnog iskustva svaka čast profesorki ali ...

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 451
30.12.2010 13:16:43   
Ivana.
Jel' moze neko da mi kaze kako ide procedura sa odlaskom u porodiliste. Ja cu sad u 6. mesec i ne znam jel treba nesto ranije da pocne da se odlazi kod njih, ili ti trudnocu vodi tvoj doktor iz lokalnog dz do termina porodjaja?

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 452
30.12.2010 16:08:58   
janajana
Mozda ne bi bilo lose da ti tvoja dr da uput za preglede na klinici. Meni je moja dr preporucila da ja npr vodim trudnocu na klinici

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 453
31.12.2010 10:43:54   
Lady412

IZVORNA PORUKA: janajana

Bila, videla i kazem nije lose user posted image Mada sada renoviraju i ceo sprat Humane reprodukcije, u boksovima nema trenutno pacijentkinja s obzirom da je sve ispraznjeno, i koliko sam videla sredjuju sobe tako da mozda nece ni biti boksova vise za lezanje, a o tome cu znati kad odem opet 17.01. Sestre na humanoj su ok koliko sam uspela da vidim, osim sto ono budjenje u 5h za merenje tempreature je malo preterano user posted image
Zenice koje leze tamo sve hvale dr.Vukelica, doduse i ostale, ali nekako je on uvek tu. Ja sam primljena kod dr. Kontic, ali mi je Vukelic radio uz, a ona mi je samo jutros dala otpust i rekla da dodjem za 3 nedelje ponovo i da me vode u Tirsovu na fetalnu ehokardiografiju.
I da bila sam u sobi sa 4 kreveta i imali smo kupatilo u istoj dok soba preko puta je sa 2 kreveta i bez kupatila. Bitno je i to da sobe koje rade sada ce najverovatnije imati kupatila.

A u kom vremenskom periodu si bila?

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 454
31.12.2010 11:49:06   
janajana
28.12. i sledeci dan sam pustena kuci jer je sve ok user posted image

(Oscar Wilde)

(odgovor članu Lady412)
Direktna veza do poruke: 455
4.1.2011 13:17:31   
strahinja11
Epidural - 20 000RSD
Muz da prisustvuje porodjaju - 5 000RSD
Nega 8 sati - 8 000RSD na dan (zavisnosti od slobodnih mesta ili apartman ili dvokrevetna soba)
Nega 24 sata - 15 000RSD na dan (sto posto si sam u apartmanu)

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 456
4.1.2011 18:34:43   
janajana
IZVORNA PORUKA: strahinja11

Epidural - 20 000RSD
Muz da prisustvuje porodjaju - 5 000RSD
Nega 8 sati - 8 000RSD na dan (zavisnosti od slobodnih mesta ili apartman ili dvokrevetna soba)
Nega 24 sata - 15 000RSD na dan (sto posto si sam u apartmanu)

Ja kapiram tri stavke ali mi nikako nije jasno ovo - Nega 8 sati user posted image

(Oscar Wilde)

(odgovor članu strahinja11)
Direktna veza do poruke: 457
4.1.2011 18:38:29   
Sanjica26 RR
Ni meni ta stavka nije jasna. A, ni ta cena za epidural, obzirom da mi neko rece ko se poradjao da je besplatan epidural.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 458
4.1.2011 19:00:13   
Vika
nega 8 sati znaci da ti je u apartmanu sestra na raspolaganju.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 459
4.1.2011 19:01:09   
Maryna1
ja mislim epidural je besplatan, samo placas ako se dogovaras sa odredjenim anasteziologom

Direktna veza do poruke: 460
4.1.2011 19:02:56   
Maryna1
IZVORNA PORUKA: Vika

nega 8 sati znaci da ti je u apartmanu sestra na raspolaganju.

ovo bas cudno, a sta ako ne placas tad nece ni da gleda u tvoju stranu?

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 461
4.1.2011 19:39:30   
Vika
ma imas samo "svoju" sestru. tacnije, sada im se ta usluga i ne zove apartman, vec posebna nega. posto sam je koristila od 22.11-07.12. info je proveren

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 462
4.1.2011 19:41:14   
Sanjica26 RR
Ta usluga je odlicna. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 463
4.1.2011 21:32:53   
janajana
IZVORNA PORUKA: Maryna1

ja mislim epidural je besplatan, samo placas ako se dogovaras sa odredjenim anasteziologom
ili ako taj anesteziolog ostaje i posle svoje smene

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ta usluga je odlicna.

jeste odlicna ali sto je mnogo mnogo je user posted image

< Poruku je uredio janajana -- 4.1.2011 21:34:31 >

(Oscar Wilde)

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 464
4.1.2011 21:37:42   
Sanjica26 RR
Janajana, jeste skupo. Bas mi se ne daju te pare. Ko ima on ce moci sebi da priusti tu vrstu usluge.

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 465
4.1.2011 21:44:01   
Maryna1

Janajana, jeste skupo. Bas mi se ne daju te pare. Ko ima on ce moci sebi da priusti tu vrstu usluge.

Sanjica meni je drugarica porodila u visegradskoj i bila je mnogo zadovlna, nije placala ti neki posebni uslugi, i rekla je da su svi bas pazlivi!
user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 466
4.1.2011 21:44:45   
Sanjica26 RR
Ma, i ja sam to cula. dobro je da su negde fini.user posted image

(odgovor članu Maryna1)
Direktna veza do poruke: 467
4.1.2011 21:45:10   
janajana

Ja bi prva dala da imam te pare

(Oscar Wilde)

Direktna veza do poruke: 468
4.1.2011 21:47:37   
maslachak
ja sam se porodila 14.12. u Visegradskoj,Sanjica zna..nista nisam placala,bila sam u sobi sa jos 5 drugih zena tj devojaka jer sam ja bila najstarija,a 79. godiste sam..nije mi smetalo,zezale smo se i salile po celi dan..lekari,sestre,svi su bili divni i krajnje ljubazni..ja sam odusevljena,niti jednu zamerku nemam user posted image user posted image

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 469
4.1.2011 21:50:32   
Sanjica26 RR
Eto informacije iz prve ruke. user posted image Na tebe i Ivaj sam i mislila kad sam pisala u temi o epiduralu. Samo mi nije jasno zasto je strahinja danas platila. user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 4.1.2011 21:51:02 >

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 470
4.1.2011 21:53:34   
maslachak
nemam pojma..da li je pitala nekog?
ja sam sa svojim lekarom imala dogovor za epidural,kada su me primili tamo sve je on organizovao..a mene niti je ko pitao,niti mi je trazio nesto,mislim na novac!samo su mi krv izvadili..a anesteziolog mi je bila zena,imam negde njeno ime,bila je vrlo fina,obilazila me non stop i bas se trudila oko mene..

Direktna veza do poruke: 471
4.1.2011 21:57:30   
Sanjica26 RR
Ja se sve nadam da ce meni hteti da daju, bez obzira sto se nisam ni sa kim dogovorila. Ako treba da se plati, platicu.

Direktna veza do poruke: 472
4.1.2011 22:01:14   
maslachak
ne verujem da ce biti problema oko toga jer dok sam se ja poradjala bilo je zena koje su dosle posle mene i trazile na licu mesta i niko im nije rekao ne moze..tako da,samo ces im naglasiti kad te budu primali da hoces epidural i bice sve okej user posted image

Direktna veza do poruke: 473
4.1.2011 22:03:25   
Sanjica26 RR
Hvala, maslachak. Ljubi onu malenuuser posted image

Direktna veza do poruke: 474
4.1.2011 22:06:30   
janajana
Pisalo je o tome u novinama  OPET DERU PORODILJE!Znaci ne placas anesteziju vec anesteziologa user posted image

(Oscar Wilde)

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here