|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Višegradska
16.12.2010 17:24:24   
zoća
mora da ti bude overen uput od siza odnosno da ti odobri komisija u socijalnom.To je procedura za sve intervencije koje dolaze iz unutrašnjosti

(odgovor članu Debeljuca)
Direktna veza do poruke: 426
17.12.2010 16:58:46   
Petkovici
Ako mi samo to treba-onda nije strasno! Hvala!

Jedno je biti stvoren, a drugo ~ biti ostvaren.

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 427
17.12.2010 17:03:56   
liliana
Da, ali ukoliko postoji porodilište u tvom mestu boravka, moraš imati razlog zbog koga te tvoj ginekolog upučuje u Beograd na porođaj.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Petkovici)
Direktna veza do poruke: 428
19.12.2010 11:35:09   
Petkovici
IZVORNA PORUKA: liliana

Da, ali ukoliko postoji porodilište u tvom mestu boravka, moraš imati razlog zbog koga te tvoj ginekolog upučuje u Beograd na porođaj.

Pa, u Kragujevcu nemaju mogucnost ostavljanja maticnih celija... Ako to nije dovoljno dobar razlog, ne znam sta je!user posted image

Jedno je biti stvoren, a drugo ~ biti ostvaren.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 429
19.12.2010 13:12:46   
liliana
Ako je to razlog, možeš pokušati da razgovaraš sa svojim doktorom, ali ne znam hočeš li dobiti uput, jer odlaganje matičnih čelija ne pokriva zdravstveno osiguranje

(odgovor članu Petkovici)
Direktna veza do poruke: 430
20.12.2010 20:28:26   
janajana
Zanima me da li u Visegradskoj prihvataju krvnu grupu iz priv. laboratorije?

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 431
26.12.2010 13:31:54   
Ana007
Meni su prihvatiliuser posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 432
26.12.2010 19:13:39   
liliana
IZVORNA PORUKA: janajana

Zanima me da li u Visegradskoj prihvataju krvnu grupu iz priv. laboratorije?

Prihvataju jedino za prijem u bolnicu, jer moraš imati krvnu grupu. Posle ti tamo rade , jer za sve intervencije, kao i za porođaj, traže krvnu grupu koja je rađena kod njih i isključivo sa njihovom potvrdom i pečatom.

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 433
27.12.2010 13:20:45   
vodolija76
Drage trudnice,
Da li neko zna nesto o Dr.Ljiljani Mirkovic iz Visegradske? Svaka informacija bi mi dobro dosla user posted image , takodje me interesuje jel aktuelno ono za 70.000 dinara za zakazivanje carskog reza i kako to ide, jel se tamo placa, dogovara sa doktorom i slicno?

Puno srece svima :)

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 434
27.12.2010 13:39:23   
Ana RR
Moja drugarica je kod nje privatno radila amniocintezu, prezadovoljna je i odlučila je da je ona i porodi.
To je jedino što znam o njoj.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vodolija76)
Direktna veza do poruke: 435
27.12.2010 17:37:47   
vodolija76
Hvala AnaRR!

Ipak me interesuje da li se neko poradjao kod nje i ovo za zakazivanje CR-a i 70.000 da li je istina ili ne, jel uopste postoji ta mogucnost jos uvek?

Hvala trudnice jos jednom unapred!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 436
27.12.2010 19:01:56   
zoća
ako insistiraš da ti se radi Cr kod određenog lekara onda se plaća a koliko stvarno nisam upućena

Direktna veza do poruke: 437
27.12.2010 19:02:56   
zoća
to onda spada u dopunski rad

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 438
27.12.2010 19:38:48   
vodolija76
Hvala Zoco :) srce si svaka informacija mi znaci posto ima toliko dezinformacija i rekla-kazala da je to cudo jedno...

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 439
27.12.2010 20:43:39   
vodolija76
Ako neka zenica jos nesto zna o ovoj temi molim da napise, termin se polako primice pa bi mi svaka informacija bila dragocena...Hvalauser posted image

Direktna veza do poruke: 440
27.12.2010 20:54:40   
janajana
Ja mislim da je ipak najbolje da se bas u bolnici raspitas oko toga, a mislim da moras i sa samim doktorom/doktorkom da se dogovoris 

< Poruku je uredio janajana -- 27.12.2010 20:55:18 >

(Oscar Wilde)

Direktna veza do poruke: 441
29.12.2010 13:01:45   
janajana
Bila, videla i kazem nije lose user posted image Mada sada renoviraju i ceo sprat Humane reprodukcije, u boksovima nema trenutno pacijentkinja s obzirom da je sve ispraznjeno, i koliko sam videla sredjuju sobe tako da mozda nece ni biti boksova vise za lezanje, a o tome cu znati kad odem opet 17.01. Sestre na humanoj su ok koliko sam uspela da vidim, osim sto ono budjenje u 5h za merenje tempreature je malo preterano user posted image
Zenice koje leze tamo sve hvale dr.Vukelica, doduse i ostale, ali nekako je on uvek tu. Ja sam primljena kod dr. Kontic, ali mi je Vukelic radio uz, a ona mi je samo jutros dala otpust i rekla da dodjem za 3 nedelje ponovo i da me vode u Tirsovu na fetalnu ehokardiografiju.
I da bila sam u sobi sa 4 kreveta i imali smo kupatilo u istoj dok soba preko puta je sa 2 kreveta i bez kupatila. Bitno je i to da sobe koje rade sada ce najverovatnije imati kupatila.

(Oscar Wilde)

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 442
29.12.2010 14:16:17   
liliana
IZVORNA PORUKA: janajana

Bila, videla i kazem nije lose user posted image Mada sada renoviraju i ceo sprat Humane reprodukcije, u boksovima nema trenutno pacijentkinja s obzirom da je sve ispraznjeno, i koliko sam videla sredjuju sobe tako da mozda nece ni biti boksova vise za lezanje, a o tome cu znati kad odem opet 17.01. Sestre na humanoj su ok koliko sam uspela da vidim, osim sto ono budjenje u 5h za merenje tempreature je malo preterano user posted image
Zenice koje leze tamo sve hvale dr.Vukelica, doduse i ostale, ali nekako je on uvek tu. Ja sam primljena kod dr. Kontic, ali mi je Vukelic radio uz, a ona mi je samo jutros dala otpust i rekla da dodjem za 3 nedelje ponovo i da me vode u Tirsovu na fetalnu ehokardiografiju.
I da bila sam u sobi sa 4 kreveta i imali smo kupatilo u istoj dok soba preko puta je sa 2 kreveta i bez kupatila. Bitno je i to da sobe koje rade sada ce najverovatnije imati kupatila.

Dr se zove Dušan VUKOLIĆ, a ne Vukelić. Čisto da ne bude zabune.user posted image

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 443
29.12.2010 17:10:14   
janajana
IZVORNA PORUKA: liliana
Dr se zove Dušan VUKOLIĆ, a ne Vukelić. Čisto da ne bude zabune.user posted image

user posted image U pravu si user posted image Prekrstih ja coveka user posted image

(Oscar Wilde)

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 444
29.12.2010 17:19:40   
zoća
Lili mogu da ti preporučim dr.Voja Parezanović za pregled u Tiršovoj odličan je. Ašto se tiče Vukolića bio je moj lekar na humanoj i cela ekipa je odlična

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 445
29.12.2010 17:21:34   
zoća
izvini lili ovo je za Janujanu

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 446
29.12.2010 17:34:55   
janajana
Znam za dr Parezanovica user posted image , on je ujak moje kume user posted image . Sto se tice pregleda oni ce ga zakazati u Tirsovoj, bar su tako rekli da mi se zakaze za tri nedelje lezanje i da to bude ponedeljak da bi oni mogli u utorak da me salju u Tirsovu

(Oscar Wilde)

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 447
29.12.2010 17:47:09   
mihi
Mada mislim da je za  fetalnu EKG boss prof. dr Ida Jovanović.

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 448
29.12.2010 17:49:42   
liliana
IZVORNA PORUKA: zoća

izvini lili ovo je za Janujanu

Zoćo, što me prepade!!!user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 449
30.12.2010 10:50:17   
marija32
IZVORNA PORUKA: mihi

Mada mislim da je za  fetalnu EKG boss prof. dr Ida Jovanović.

Mihi, slazem se sa tobom!!

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here