Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 8.2.2011 22:34:42
|
|
|
|
Verus
|
Hvala zenice, a ja bi bas da lici na mene Sarah je isti tata...al ja kontam, nekad se deca i promene kasnije zar ne? Osim, sto cere uglavnom uvek lice na tate IZVORNA PORUKA: indy_25 Verus kako je slatka miljenica moja sa rr ma med medeni je A ista je tata to se vidi i bez ove slike koju si stavila Moj Sarah je ista tata a Denijal lici na mene tako drugi kazu.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 9.2.2011 8:40:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sa mesec ipo i Mateja sa oko mesec.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 11.2.2011 19:30:51
|
|
|
|
Daca88
|
Mamin sin Videla sam ovo i na fb A koja je tvoja prirodna boja kose jel ova crna il se prosvetlila?
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 12.2.2011 15:16:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao mala imala sam svetlo smedju,nesto kao boja zita,sada mi je isto nesto smedje,ali se farbam.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 13.3.2011 11:31:53
|
|
|
|
nea.nea
|
Kad se rodio, nije imao ništa tatino- bio je ista mama! Sada mu je ostala samo moja boja očiju...
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 26.3.2011 12:18:48
|
|
|
|
nencydrew
|
Moja Ljubičica liči na tatu!
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 26.3.2011 12:44:37
|
|
|
|
bojana86
|
Moj sin kada se rodio bio je isti svoj tata,sa lepim plavim okama,ali sada je bukvalno isti mama ,i oci mu potamnile ......
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 26.3.2011 14:40:37
|
|
|
|
AnicaM
|
moje dve cerkice lice na tatu, samo imaju moju boju ociju
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 28.3.2011 15:30:00
|
|
|
|
morena
|
Moj sin ne liči na nikoga. Možda je još prerano.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 31.12.2011 12:39:32
|
|
|
|
Jov@n@
|
Moj sin je isti na tata.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 31.12.2011 14:55:01
|
|
|
|
cockic
|
moj sin lici na mene tj. mamu zato se tata nada da ce cerkica na njega a i ja bi volela
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 31.12.2011 14:59:17
|
|
|
|
madre
|
trenutno lici na tatu, ali ja se jos uvek nadam da ce to trenutno brzo proci jer stvarno mi nije jasno kako ima moje oci, oblik glave, celo... a ipak lici na tatu
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 31.12.2011 16:05:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj mama kaze na japanca, a sestra na nekog mog nesudjenog Meni lici na njenog oca likom, a ima moju narav. Bice baksuz
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 31.12.2011 16:08:11
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam jutros skapirala da zvercica najvise lici na moju svekrvu ali eto kad sam ja bila mala bila sam bela ko ovcica a i ona je pa se tesim da je likovanje na sveki prolazno
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 31.12.2011 16:51:07
|
|
|
|
isidora88
|
mateja lici na tatu,ima moje oci i to je to
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 31.12.2011 17:39:38
|
|
|
|
madre
|
ovde skoro da i nema bebe koja lici na svoju mamu
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 26.1.2012 13:11:59
|
|
|
|
ishler
|
Moja pufna je ista njena mama
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 26.1.2012 14:19:04
|
|
|
|
Lilla
|
Na oca, za sad ima samo moje oci.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 26.1.2012 16:27:36
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Lilla Na oca, za sad ima samo moje oci. Isto, samo ima moju boju očiju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 26.1.2012 17:08:22
|
|
|
|
minna
|
Vlada lici na mene bar za sad, tako svi kazu Sad vidim da sam vec pisala u ovoj temi
< Poruku je uredio minna -- 26.1.2012 17:09:53 >
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 28.1.2012 13:39:40
|
|
|
|
bubisarba
|
Moja beba lici na svoju tetku, tj.moju sestru, preslikana je. Jednom sam pokazala svekrvi sliku na kojoj je moja sestra kad je bila beba i ona je pocela da tepa "svojoj unuki" i uopste nije provalila da to nije nasa beba nego moja sestra, sve dok joj ja nisam rekla. Mozete onda da zamislite koliko Isidora lici na svoju tetku. Niko srecniji od tetke.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 28.1.2012 14:11:19
|
|
|
|
nenja22
|
isti mu otac kad je bio beba, a vecina kaze, preslikan ja...valjda sto ima neke moje izraze lica, plus se mm dosta promenio od bebeceg perioda (i u fazonu je, "cekajte pubertet, pa cete videti") evo nas, gore mm i kosta, dole kosta i ja :)
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 28.1.2012 18:41:40
|
|
|
|
Anoniman
|
kosta i ti ste stvarno isti
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 28.1.2012 19:04:56
|
|
|
|
bubisarba
|
Kosta i mama ISTI.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 25.2.2012 22:52:42
|
|
|
|
*milica*
|
Super tema.... Sofija je prilicno izmesana, lici i na mm i na mene. na babe... bas sarena.... a stefa je isti tata,od glave do pete...gledala sam slike mm kad je bio mali (od rodjenja do neke 4-5 godine) i stefi od prvog dana najvise lici na tatu...
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?