|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cipele i torbe
4.3.2016 7:12:05   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: MishMash

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

MishMash ja kad sam narucivala preko aliexspresa uvek gledam da je free shipping. I ja sam narucila jednu tasnu. Super je. Nista je ne fali.

Kako to narucujete? Pokazite i meni!user posted image

Registruješ se, ukucaš šta te zanima i kao što Sanjica reče, obavezno odabereš opciju free shipping. Ja gledam i komentare za određeni proizvod i kakve ocene ima prodavac.

Za plaćanje koristim Intesa internet karticu, to mi se činilo kao najsigurnija opcija.

Od momenta plaćanja obično prođe 2-3 dana do slanja pošiljke, kada je pošalju dobijaš kod pomoću kog možeš da je pratiš. Svaka pošiljka ima "purchase protection", to je vreme za koje treba da stigne. Ako ne stigne za određeno vreme, imaš prava da se žališ i u tom slučaju ti vraćaju novac.

Što se carine tiče, evo šta kaže zvaničan sajt KLIK.

Komentari su jako bitni, jer mi bas daju potpunu sliku o tom prozvodu. A inace svi komentari su slicni.
Do sada sam kupila kosuljicu, dve bluzice i tasnu. Sad planiram opet. Mm je za sebe kupio nesto od alata. Cak je zamenio displaj na tabletu . Cini mi se 20 evra. Ovde bi nas kostalo samo zamena 100 evra

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 1951
4.3.2016 8:18:10   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

ko od vas ima David Jones torbe ? kako ste zadovoljne ? ja nikako ! nemam je ni godinu dana , katastrofa izgleda pohabano , eko koza se pocela guliti, kao da sam je non-stop nosila ...kvalitet 0

moja zaova ih ima,boluje da ima "marku" i sve su joj ofucane,a dala je velike pare!
Ja sam sad uzela mistral tasnu,ima ih na fb i imaju sajt,nasi ljudi i Nisa ih siju,za sada se nije mrdnula!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1952
4.3.2016 8:34:55   
Trcosava

ko od vas ima David Jones torbe ? kako ste zadovoljne ? ja nikako ! nemam je ni godinu dana , katastrofa izgleda pohabano , eko koza se pocela guliti, kao da sam je non-stop nosila ...kvalitet 0

moja zaova ih ima,boluje da ima "marku" i sve su joj ofucane,a dala je velike pare!
Ja sam sad uzela mistral tasnu,ima ih na fb i imaju sajt,nasi ljudi i Nisa ih siju,za sada se nije mrdnula!

Ja sam prezadovoljna i imam samo njihove torbe!!! Traju mi pa više od 10 godina. Stoji da ja nikad ne nosim jednu te istu torbu. Imam zimske i letnje. Uglavnom su to platnene torbe, ali neke imaju i dodatak skaja ili prevrnute kože. Ni jedna mi se nije ofucala. Jednu sam ja zeznula jer sam stavila u mašinu na previsoku temperaturu, pa se istopio neki deo na džepu. Ali to je moja greška. Lepo piše na 40, ja stavila na 60 user posted image
Mislim da je najskuplja koju sam onomad platila 4000 din. A zadnju sam kupila paaaaa... PRe jedno 7 god minimum.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1953
4.3.2016 8:47:48   
MishMash
Baš može fino da se pazari. Ja sam pokupovala satove silne, držač za tablet, delove za mobilni, materijale za šivenje, pribor za štrikanje, uzela sam ćeri fantastičnu nalepnicu za zid za 4e, ma ne mogu ni da se setim svega. Već godinama traje ta moja zabava user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1954
4.3.2016 10:35:40   
Sanjalicaaa
Gledala sam tasne za svaki dan i novcanike na njihovom sajtu. Bas mi se svidjaju, a nisu ni skupe. Novcanik 1300, torba koja mi se svidja 2800din.

Inace i mi smo svasta narucujemo preko neta. Ali uglanom za kucu, nikada nisam narucivala odecu jer se plasem kvaliteta.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 1955
4.3.2016 10:48:11   
gagana83

Ja sam proletos narucila jednu Mistral i bas sam zadovoljna.
Zgodno je sto mozes da biras model i boju koju zelis. A brzo stizu.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1956
4.3.2016 11:09:38   
Animsaj9
Branki i moja koleginica ima njihovu letnju platnenu , ono 100 godina peri-deri i prelepa je .
Trco , izgleda da sam ja neki baksuz ...bas sam i napisala ne nosim je stalno ,sto kazes imam i ja te "letnje i zimske " torbe user posted image
bas cu pogledati te Mistral torbe , ali zalepila sam se za jednu Moninu torbu , mislim dok je ne uzmem necu se smiritiuser posted image

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 4.3.2016 11:11:01 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1957
4.3.2016 11:12:34   
vonavoj
Imam i novcanik,i birala sam kako hocu..samo sto nisam nasla neku tvrduuser posted image
Moja je ovakva,samo obicna crna i zlatne rucke TORBA
ovakva

< Poruku je uredio vonavoj -- 4.3.2016 11:15:40 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1958
4.3.2016 11:14:56   
Animsaj9
Vonavoj diiivna je ! Prelepa !user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1959
4.3.2016 11:15:35   
Sanjalicaaa
Bas je lepa Von. Cini mi se da je nisam videla na slikama na sajtu.

Bas lepo sto ide 8. Mart user posted image user posted image user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1960
4.3.2016 11:49:57   
dunja RR

Ja sam ranije kupovala Carpisu, ali pre 2,5 godine uzeh jednu David Jones, i prezadovoljna sam. Kvalitetnije su od Carpise, a cena im je tu negde. Za razliku od Trce, ja samo vukljam jednu torbu, dok ne crkne user posted image Ništa joj nije za 2.5 godine, a vukljam papire za firmu, Savine stvarčice, vodu, keks, i ostalo.

Naručila sam sada dve torbe od Jellyfish art koji poklanjaju torbu na Ringeraji. Stavim slike kasnije, doduše nisu stigle još. Cene su im super.

Von, super su Mistral torbe, kontaktiraću ih za sledeći nagradni konkurs! :)

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.3.2016 13:27:49 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1961
4.3.2016 11:54:20   
Animsaj9
Dunja to bi bilo super da i oni budu sponzori , upravo sam gledala njihove torbe , i vise nego odlicno izgledaju .

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1962
4.3.2016 12:04:03   
vonavoj
user posted image user posted image Dunja,kontaktiraj ih! Verujem da ce se javiti,ipak nas puno ima,zeeeeeeeneeeeeeeeee!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1963
4.3.2016 12:49:00   
dunja RR

Od Jellyfish art sam naručila ove dve (obe zajedno su jeftnije od jedne prosečne torbe tipa Carpisa).

user posted image

I ovu ću sada kada krene lepo vreme, za svaki dan, samo je u pink boji (ali lepa pink), a imam roze patike koje nosam često na proleće.

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1964
4.3.2016 12:50:20   
Ana RR
Ja imam jednu David Jones torbu i odlična je. Baš je volim. Imam nekoliko Carpisa tašni ali brzo počnu da se habaju.

Evo D.J.

user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 4.3.2016 12:54:12 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1965
4.3.2016 12:57:26   
Ana RR
Dunjči, ova druga je odlična user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1966
4.3.2016 13:17:34   
IvanaSK RR
Dunja, meni su obe bas lepe. I ja imam par Carpisa i isto mislim da se brzo habaju.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1967
4.3.2016 14:00:49   
mali_mis
Mali savet kod kupovine Carpisinih torbi. Obratite paznju kako je postava sivena, nekad "skrate" postavu, pa ima manje mesta u torbi, ili "zaborave" da je usiju. To sam primetila kod Penelopine kolekcije, par torbi je imalo dobro odradjenu postavu, velika vecina je fals. Recimo torba ima cvrst pravougan oblik dole, a postava je uradjena u krug user posted image I da siju se u Kini user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1968
4.3.2016 14:03:31   
IvanaSK RR
Ove sto ja imam su super odradjene, kupljene su na Kipru,mozda zbog toga. Ne bi me cudilo da nama salju skart.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1969
4.3.2016 14:05:13   
emicaa
Dunja meni je prva odlična user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1970
4.3.2016 14:07:04   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Ove sto ja imam su super odradjene, kupljene su na Kipru,mozda zbog toga. Ne bi me cudilo da nama salju skart.

Te kupljene u inostranstvu su definitivno boljeg kvaliteta, od ovih sto uvoze ovde. Mada je i dosta ljudi reklo da Carpisa nije ono sto je nekad bila.

Direktna veza do poruke: 1971
4.3.2016 15:29:02   
vikiveki
Ja sam za rođendan dobila jednu torbu od muža i super mi je,nisam ni obraćala pažnju koja je markauser posted image meni je važno samo da je velika da u nju mogu onako neobavezno da stavim sve i svaštauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1972
4.3.2016 15:50:04   
choopa choops
Što su dobre torbe i ove Mistral i Jellyfish! user posted image

Ja sam DJ imala davno, možda su te koje imaš kopija (da, da i oni imaju kopije user posted image ) pa se zato tako brzo pohabala.

Inače ja dobih od sestre teget torbu iz Carpise za 10e, sniženu jer joj je pukao jedan rajsferslus, a ne vidi se uopste. Volim kad za male pare nađem nesto user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1973
4.3.2016 16:37:43   
Mala Elena
Mali misu, isto mislim.
Ja dobila neku zelenu, ali onu svetlu skoro pa fluorescentnu user posted image ali srecom imam i sako u toj boji a i pertle na patikama. Poklonu se u zube ne gleda

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1974
4.3.2016 17:57:58   
Sanjalicaaa
Meni bas treba nova torba. Mislim da cu dobiti jednu Mistral za 8. mart.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...
MODA ZA TRUDNICE, JESEN/ZIMA
photo
Sve je veći broj brendova koji u svojoj ponudi imaju i kolekciju za trudnice ali raste i broj brendova koji su specijali...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here