|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cipele i torbe
29.2.2016 10:07:00   
vonavoj
Ovo su super cene,ali ne znam da li mogu da ih narucimuser posted image
Nisam nikad ni porucivala sa stranog sajta!

< Poruku je uredio vonavoj -- 29.2.2016 10:08:47 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1926
29.2.2016 10:19:42   
Ana RR
10 evra je shipping što nije strašno ali mislim da bi ti naši obračunali carinu pošto je račun preko 50 evra.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1927
29.2.2016 10:23:34   
vonavoj
user posted image user posted image nista od torbeuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1928
29.2.2016 11:03:22   
Sanjalicaaa
Mm cesto narucuje nesto preko ebay-a. Ako je cifra veca prodavaci hoce da napisu da je manja cifra ili da je gift. Treba da se raspitas. Stvarno je dobra ponuda. Bacila si me u razmisljanje user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1929
29.2.2016 11:14:22   
vonavoj
Sanjalicee..ako narucujes,planiraj me! Ja se slabo snalazim...

< Poruku je uredio vonavoj -- 29.2.2016 11:16:04 >

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1930
29.2.2016 11:24:47   
Sanjalicaaa
Mm je dobio zadatak da se raspita user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1931
29.2.2016 11:30:31   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Mm je dobio zadatak da se raspita user posted image

user posted image user posted image i ja sam mom poslala,da mi kupi za 8.martuser posted image user posted image .naravno da se samo nasmejao.i rekao koliko to cudo kosta!!

Direktna veza do poruke: 1932
29.2.2016 14:50:58   
choopa choops
Super su torbe! I to sa 900 na 60! user posted image

Nego, ja generalno ne volim natpise po stvarima. Nikad to ne kupujem.

Pogledaj preko FB, ako ne uspiješ ovako. Sigurno ima dosta tih stranica za prodaju.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1933
29.2.2016 16:03:03   
vonavoj
To je fora..ko bi dao tolike pare!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1934
29.2.2016 18:59:36   
nata11

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Super su torbe! I to sa 900 na 60! user posted image

Nego, ja generalno ne volim natpise po stvarima. Nikad to ne kupujem.

Pogledaj preko FB, ako ne uspiješ ovako. Sigurno ima dosta tih stranica za prodaju.

Ni ja user posted image Bas bas retko kupim nesto sa natpisom koji je uocljiv.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1935
1.3.2016 10:10:02   
vonavoj
Nemam nijednu torbu sa natpisomuser posted image user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1936
2.3.2016 7:48:18   
mali_mis
Von simpaticna torba user posted image
Za racune preko 50 evra ide carina, a za ove ispod naplacuju pdv po stopi od 20%. Nekad se zeznu, oa ti ni pdv ne obracunaju, ali to su retke situacije user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1937
2.3.2016 8:37:55   
Sanjalicaaa
Misu, mm nikada nista nisu naplatili. Ali on nije kupovao skuplje od 45e. Plti karticom, stigne na kucnu adresu i nista dodatno ne placa.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1938
2.3.2016 8:38:54   
vonavoj
Jel se raspitao tm?

Direktna veza do poruke: 1939
2.3.2016 8:41:04   
mali_mis
Ma ni kod mene racun nije prelazio 50e, i dosta toga mi nisu naplatili, ali su nadoknadili sa poslednje 3 porudzbine, pa mi naplata pdv izasla skuplja od porudzbine user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1940
2.3.2016 8:52:31   
MishMash
Ja sam poručivala sa AliExpress- a tašne, pristojne su kopije, oko 25e su bile.

Inače poručujem već 5 godina od njih i samo mi je tri puta naplaćen PDV i to za stvari koje su bile smešno jeftine. Kupila sam komplet igala za štrikanje za 5e, a oni mi na to lupe PDV i neko otvaranje paketa, 600 dinara sam platila. Neke sijalice od 3e su mi takođe oporezovali, a za tašne nisam platila ništa.

Očigledno ima veze ko radi i u kakvom je raspoloženju user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1941
2.3.2016 8:59:26   
Sanjica26 RR
MishMash ja kad sam narucivala preko aliexspresa uvek gledam da je free shipping. I ja sam narucila jednu tasnu. Super je. Nista je ne fali.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 1942
2.3.2016 9:08:51   
MishMash
Samo free shipping dolazi u obziruser posted image

Naši su uporedo sa uvođenjem PayPal- a na mala vrata uveli i plaćanje PDV- a na poručenu robu. Po pravilu bi trebalo da se plaća na sve poručeno, ali oni to izgleda nasumice naplate.

Ne žalim se jer se meni u svkom slučaju više isplatilo, čak i sa plaćenim PDV- om za tih par stvari.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1943
2.3.2016 9:15:01   
Sanjalicaaa
Von, nista sigurno nije saznao. Zapetljali smo se oko iznosa, nesto se spominje 70e, pa 50e.

Ja sam uporodjivala aliexpress i ebay i cini mi se da je ebay jeftiniji.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 1944
2.3.2016 10:20:10   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

MishMash ja kad sam narucivala preko aliexspresa uvek gledam da je free shipping. I ja sam narucila jednu tasnu. Super je. Nista je ne fali.

Kako to narucujete? Pokazite i meni!user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1945
2.3.2016 10:37:30   
Sanjalicaaa
Von, vidi sajt Aliexpress. Nista komplikovano.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1946
2.3.2016 11:04:29   
IvanaSumanac
Wau :-D Nisam porucivala sa stranih sajtova,nekako me strah postarina i carine. user posted image

Direktna veza do poruke: 1947
2.3.2016 13:05:38   
MishMash
IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Kako to narucujete? Pokazite i meni!user posted image

Registruješ se, ukucaš šta te zanima i kao što Sanjica reče, obavezno odabereš opciju free shipping. Ja gledam i komentare za određeni proizvod i kakve ocene ima prodavac.

Za plaćanje koristim Intesa internet karticu, to mi se činilo kao najsigurnija opcija.

Od momenta plaćanja obično prođe 2-3 dana do slanja pošiljke, kada je pošalju dobijaš kod pomoću kog možeš da je pratiš. Svaka pošiljka ima "purchase protection", to je vreme za koje treba da stigne. Ako ne stigne za određeno vreme, imaš prava da se žališ i u tom slučaju ti vraćaju novac.

Što se carine tiče, evo šta kaže zvaničan sajt KLIK.

< Poruku je uredio MishMash -- 2.3.2016 13:07:09 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1948
3.3.2016 15:07:08   
Animsaj9
ko od vas ima David Jones torbe ? kako ste zadovoljne ? ja nikako ! nemam je ni godinu dana , katastrofa izgleda pohabano , eko koza se pocela guliti, kao da sam je non-stop nosila ...kvalitet 0

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 1949
4.3.2016 6:30:21   
branki*
Ja imam par platnenih,tj dve.meni su ok.perem ih u ves masini,a kupljene su pre 4 godine.ne izgledaju kao nove,ali su ok.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

BRAGE modna kolekcija - ženstvenost koja i...
U Brage modnoj kući, uz veliki broj modela i dezena spremni su da odgovore na svaki izazov, svaku potrebu ili želju kupc...
Lek iz bašte: 7 biljaka za rane uboje, pos...
Boravak u prirodi, na svežem vazduhu, preporučljiv je i nezamenljiv saveznik ljudskom zdravlju. Međutim, ima on i svoju ...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here