RE: cipele i torbe (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Anoniman -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 16:49:34)

Isto Lu [sm=smiley13.gif] Ja imam problem što moraju apsolutno da se slazu cipele i torba, i skoro za svake cipele i patike imam drugu torbu. U urbanu, gde sam uzela i cipele imaju ovu torbu, dođe kao komplet, ali mi nije nešto posebno (moze i kao pismo torba da bude), a sa druge strane nema šanse da negde drugde nađem istu nijansu a bolesna sam po tom pitanju.
[img]http://www.dodaj.rs/f/3a/hZ/3JVBIFzc/p67.jpg[/img]

Trknuću još do carpise, ako ne nađem, kupiću ovo.

Anoniman -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 16:53:13)

Idi u David Jones tu pored Bubija, kod Sajma. Da se kladimo da ćeš da nađeš torbu? [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 16:56:12)

Bila sam, tamo sam kupila jednu super sivu na snizenju prošle godine, i generalno su im ok torbe, ali nema baš ništa u toj nijansi[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 16:58:32)

Pih...

malinaja -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 17:01:22)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Isto Lu [sm=smiley13.gif] Ja imam problem što moraju apsolutno da se slazu cipele i torba, i skoro za svake cipele i patike imam drugu torbu. U urbanu, gde sam uzela i cipele imaju ovu torbu, dođe kao komplet, ali mi nije nešto posebno (moze i kao pismo torba da bude), a sa druge strane nema šanse da negde drugde nađem istu nijansu a bolesna sam po tom pitanju.

Trknuću još do carpise, ako ne nađem, kupiću ovo.

Jojjjjjjjjj sto je dobra torba. SUPER.[sm=muca.gif]

Anoniman -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 17:04:31)

Nenojte citirati slike, please[sm=smiley1.gif]

Meni nije nešto posebno, suviše mi je nekao dugačka da je nosim preko ramena, a ne volim da nosim torbu u ruci[sm=smiley13.gif] MAda, ako ne nađem The One, ova mi je sigurica.

viking -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 17:58:16)

Super su cizme [sm=bravo.gif] Nedjo, a da nosis torbu dijagonalno? Ne znam zasto, ali aj sve torbe nosim ili u ruci ili dijagonalno, nikad na ramenu...

Anoniman -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 18:07:12)

Neđo, ja sam u subotu kupila ove, dok je bilo 20% popusta na Not rated, samo u nekoj šućmurastoj boji, ni sive, ni braon, ni maslinaste nego nešto između...

[img]http://www.stavi-sliku.info/images/KgUna.jpg[/img]

Ja odavno ne uklapam čizme i cipele, tj moraju da se slažu, da se uklapaju u isti koncept ne i da budu iste...

Anoniman -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 20:07:33)

Hvala Vik[sm=smiley1.gif] Malopre sam je kupila, pa ću valjda naći način da je nosim[sm=smiley36.gif] I ja sve torbe tako nosim, dijagonalno, probaću i ovu ali mi se čini da je kratak kaiš za to.

GG, ja sam danas bila u trilemi - takve kao tvoje samo sive, ove moje ili jedne na baš visoku štiklu, koje su mi bile najlepše ali najmanje praktične. Posle sam se zaljubila u ove, i naravno, bile su snižene na 6 hiljada prošlog meseca, ja to uvek omašim.

madre -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 21:58:57)

auuu, nedjo i ae, enijalne su i jedne ui drue[sm=bravo.gif] odusevljena sam!
nedjo, je l moze linkic?

Lilla -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 22:00:11)

Gae, super su cizme.

Anoniman -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 22:22:22)

Hvala madre, evo ga KLIK imam i jedne njihove cipele, a mislim da bih bez razmišljanja kupila pola prodavnice kad bih mogla, savršeni su[sm=bravo.gif]

madre -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 22:36:42)

vala ti[sm=smiley1.gif] meni bas trebaju crne, pa mi ove od ae vise dolaze u obzir, ali nje nema da je pitam da li su udobne, da nisu slucajno tople i od ko su materijala... znas li ti, jesi li i probala>? sta ti se kod nji dopalo/nije dopalo? oprostite, ne rade mi neka slova[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 22:47:10)

Probala sam, dopalo mi se sve[sm=smiley36.gif] Nisu tople, tj nisu postavljene, dosta su stabilne, generalno sam sličan osećaj imala kao kad sam obula ove moje, presudilo je to što imam crne plitke čizme, i što stalno forsiram crnu obuću da se slaže uz sve, pa eto, malo da promenim. Jako dobro stoje na nozi, gore nisu ni preuske ni preširoke, a štikla je stabilna. Pregledaj njihov sajt, ima još crnih, ja sam se u ove zaljubila na prvi pogled, ali realno, obula bih ih jednom godišnje, tako da sam odustala, ali što doooobro izgledaju na nozi[sm=love.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/1t/Kq/jak8AtH/thumb-2.jpg[/img]

MicinaMama -> RE: cipele i torbe (6.11.2012 23:23:56)

nedjo dine su ti cizmice...bas mi se svidjaju.
Ja sam se dogovorila sa mm-om da narucujem odecu i obucu iz zolanda.To je net stranica sa svom garderobom i svim markama.

NadaR -> RE: cipele i torbe (7.11.2012 8:51:02)

Neđoo ,divne su one što si kupila ![sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: cipele i torbe (7.11.2012 9:07:44)

Madre, Neđa ti je sve rekla, tanke su ali su udobne i stabilne.

MicinaMama -> RE: cipele i torbe (9.11.2012 2:12:23)

Ja obozavam visoku stiklu ali nisu mi prakticne nikako jer uvek dosta hodam kada idem negde a noge otpadaju,pa vise nemam pojma sta da kupim,tj kakve cizmice...imam jedne u vidu.Pogledacu sada da skinem sa neta pa da pokazem.

MicinaMama -> RE: cipele i torbe (9.11.2012 2:22:29)

[img]http://www.stavi-sliku.info/images/aSeXv.jpg[/img]

e ovo su te cizme...mnogo mi se svidjaju,stikla je 8 cm ali derinitivno stabilna[sm=smiley1.gif]

caca81 -> RE: cipele i torbe (9.11.2012 18:16:08)

Žene više nije u modi da se slažu torba i obuća...tako da možemo da odahnemo...[sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: cipele i torbe (10.11.2012 12:29:00)

Ja trazim neke lepe crne sa stiklom ali do kolena ili preko, nemoraju biti kozne jer za parvu zimu ne nosim stikle!
Stikle nosim samo u nekim prilikama. Nedjo ove tvoje nisu lose!

Novosadjanke... gde bih mogla da ih nadjem!

Snelle -> RE: cipele i torbe (10.11.2012 13:26:01)

Meni su ove prelepe! Kud nisam ranije znala za sniženje [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: cipele i torbe (10.11.2012 16:40:45)

Divne su snelle, ja često prošetam do urbana da vidim šta ima novo, pa ako budu opet snižene javljam ti.
Anck, ja svu obuću kupujem u office ili urban shopu, pa ti samo to mogu preporučiti.

MicinaMama -> RE: cipele i torbe (10.11.2012 17:15:10)

Ja odvaljujem za cizmama visike potpetice ma kao sto je nedja postavila.I evo jos uvek biram i zaletim se da bas takve kupim ali me mm podseti da moram da setam u njima[sm=smiley36.gif]. Nasla sam jedne koje cu ipak kupiti,zadovoljavaju uslove hehe...

Evo ove
[img]http://www.stavi-sliku.info/images/dJq0C.jpg[/img]

Ana RR -> RE: cipele i torbe (10.11.2012 22:09:15)

Meni su ove odlične KLIK

Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>