Yula -> RE: cipele i torbe (5.10.2012 23:19:10)
|
Jao, Tasho, meni te kramponske stikle nikako ne leze. Bilo je sezona kada mi se modni trendovi ni malo nisu dopadali i bojkotovala sam ih u potpunosti, a tako cu i ove kramponke. Vidim sada su u trendu jake stikle, debele, one mogu da budu zanimljive, samo ako se ne preteruje kao sa ovim odvratnim platformama. Ja sam pre 5 godina kupila prelepe cipelice sa otvorenim prstima i malom srebrnom platformom, i dan danas su u trendu, ali one dzombe ne bih u zivotu obula. Nekada sam davala od 200-400€ za cipele, a sada niti radim, niti bih imala srca da dam tolike pare za nesto sto cu obuti u par navrata, jer ionako retko gde i izadjemo, mm je lakse naterati na severni pol nego da izadje u grad, a jos od kada imamo bebu, dok ne dodje sveki nema nam mrdanja nigde, a da tabam po gradu u stiklama od 15cm i guram kolica, ne pada mi na pamet. Eno, pun plakar cipela cami a ja furam starke i ravne cizmice, treba trcati za detetom [sm=smiley1.gif] E, al' kupila sam novi parfem, odoh da pisem na temi. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|