|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: cipele
27.3.2011 23:06:31   
Anoniman
Ja imam jedne dizel, platnene, ravne i duboke i prilicno sam ih nosila celo proslo leto. Hladno mi je kad odem u sandalama na posao. Sedim i kad pustim klimu smrznu mi se noge jer imam losu cirkulaciju

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 726
27.3.2011 23:07:40   
maja19
Evo i ovde da vam pohvalim cipee..super su...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 727
27.3.2011 23:08:39   
Ana RR
Zaljubila sam se u njih na prvi pogled user posted image a par dana pre toga kupim Adidas baletanke, jbg, morala sam kupiti i ove user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 728
27.3.2011 23:09:09   
Anoniman
Zna li neko gde ima da se kupi ona gumena četka za antilop cipele ? Ove sad što sam uzela su baš lepo odrađene , ne bih baš volela da ih zeznem bilo kakvim krpama .

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 729
27.3.2011 23:10:04   
Ana RR
Bubo, imaš sigurno u Office-u.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 730
27.3.2011 23:10:15   
maja19
Ana nije tema ali tebi najiskrenije cestitke na trudnoci..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 731
27.3.2011 23:10:37   
Anoniman
Trebalo bi da ima u dr scholl

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 732
27.3.2011 23:10:54   
Ana RR
Hvala puno user posted image

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 733
27.3.2011 23:12:33   
Anoniman
Ok , hvala .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 734
27.3.2011 23:16:19   
isidora88
ana koliko su bile te pumice? predivne su mi,ja sam htela da ih kupim prosle godine ali nisam nasla u toj boji i bile su 9000user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 735
27.3.2011 23:18:58   
Ana RR
Nešto oko 8 hiljada sam platila, u maju prošle godine.
Hteo je dever da mi donese iz Kanade ali su tada tamo bile skuplje pa sam kupila kod nas u Puminoj radnji.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 736
28.3.2011 11:49:24   
marijajo
Ako,ako,bolje sto si kupila u Puminoj radnji,treba i mi da zaradimo platu user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marijajo -- 28.3.2011 11:52:54 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 737
28.3.2011 11:51:37   
marijajo
Ja sam kupila ove cizme i jos ih nisam obuvala,a prosla je zima user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 738
28.3.2011 11:52:55   
*Alexx*
Ebo te, kako hodate u tim štikletinama? Zavidim! user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 739
28.3.2011 11:53:51   
Lu
Sexyuser posted image
Ih Alexx, uči se već jednomuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 740
28.3.2011 11:54:26   
Sanjica26 RR
Ju, pa ja bih odmah pala. Uglavnom nosim ravno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 741
28.3.2011 11:54:40   
marijajo
Pocela sam od skoro da nosim ovako visoke potpetice.I u trudnoci sam ih nosila,samo sto su mi pred kraj trudnoce oticala stopala,pa sam mogla jedino patike da nosim user posted image
Sada sam se vrtila u formu i opet nosim 12-ticu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 742
28.3.2011 11:59:30   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: marijajo

Ako,ako,bolje sto si kupila u Puminoj radnji,treba i mi da zaradimo platu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 743
28.3.2011 12:00:07   
marijajo
Ove su mi omiljene user posted image user posted image user posted image Kupila sam ih proslog leta,kad sam bila trudna user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 744
28.3.2011 12:00:22   
Ana RR
Čizme su odlične user posted image ja bih verovatno izginula u njima user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 745
28.3.2011 12:01:36   
Olga75
ja od sramote ne smem svoje cipele ovde da stavim , kupljene su u decijoj cipelari user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 746
28.3.2011 12:04:16   
marijajo
Ja kupujem decije patike,lepsi su mi modeli user posted image user posted image user posted image
Hvala,Anci user posted image
Obozavam obucu,a radim u Puminoj radnji,pa sam kupovala patike kao luda.
Nisu tamo smeli da me zaposle nikako user posted image user posted image user posted image
Ja sam najbolja musterija,svu platu sam tu trosila user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 747
28.3.2011 12:04:16   
Anoniman
Bojkotujem ! Mojim cipelama se niko nije divio ! user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 748
28.3.2011 12:05:34   
marijajo
Cekaj Bubice,da nadjem sliku tvojih cipela user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 749
28.3.2011 12:05:46   
Olga75
Bubo , jako su ti lepe cipele ali verovatno nema moj broj pa nisam htela da se jedim da mojim retardiranim stopalima

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

MODA ZA TRUDNICE, JESEN/ZIMA
photo
Sve je veći broj brendova koji u svojoj ponudi imaju i kolekciju za trudnice ali raste i broj brendova koji su specijali...
Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here