|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: cipele
19.3.2011 15:11:03   
minna

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

minna, ove druge cipele mi se jaaaaaaaaaaaako sviđaju!!!!! user posted image
Gde si ih kupila? Predivne su!

Hvalauser posted image Nisam ih kupila kod nas nego u Italiji, u Milanu.

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 676
19.3.2011 15:12:28   
Mishica 77
Pih! Trebala sam da znam! Znači nikada ih neću imati! user posted image
Predivne su! Zavidim ti!

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 677
19.3.2011 15:15:59   
minna
Meni nekad bude zao sto kod nas nema takav izbor, a ja imam problem i sa nalazenjem broja, a tamo bez problema.
Vec su dosta iznosene, tako da ne znam ni koliko cu jos moci da ih nosim

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 678
19.3.2011 15:16:45   
IVA 11
Minna, ne zna se koje su ljepse, prelijepe su! user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 679
19.3.2011 15:20:17   
Mishica 77
Kad ih budeš bacala u kontejner, mošalji mi na pp adresu da znam gde da kopam. user posted image
Ako su mi male, ću da secnem prstiće, a ko su mi veće, ću da metnem malo vate napred i eto.

Već zamišljam sebe kao Paju Patka kad je u onom crtaću o Alibabinoj pećini, onako malen grlio dijamant(ili biser?) user posted image

< Poruku je uredio Mishica 77 -- 19.3.2011 15:22:24 >

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 680
25.3.2011 13:59:44   
Anoniman
Da li je neko u skorije vreme kupovao ili cuo nesto o firnes patikama (telesop)? Vidim da je ranije pisano o njima, ali ne znam da li ima jos nekih iskustava?
Svakako treba da kupim nove, a i setam podosta, pa k'o velim da spojim lepo s korisnim user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 681
25.3.2011 14:02:44   
Ana RR
Jesu li to one patike za mršavljenje, sa krivim đonom? Te je kupila mm rođaka, ali nemam pojma da li to ičemu služi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 682
25.3.2011 14:05:22   
New Mom
A što u ovu temu idu samo cipele, kad na prvom postu pišu i tašne?user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 683
25.3.2011 14:08:18   
Ana RR
Ali je odmah u drugom postu Lu ispravila samo na cipele.. prepravila sam i prvi post.

Eeeee, pozeleneli smo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 684
25.3.2011 14:10:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jesu li to one patike za mršavljenje, sa krivim đonom? Te je kupila mm rođaka, ali nemam pojma da li to ičemu služi.

E bas na te mislim! user posted image ako cujes nesto bilo pozitivno ili negativno, javi user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 685
25.3.2011 14:10:37   
Ana RR
Pitaću je kad bude dolazila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 686
25.3.2011 14:11:03   
Anoniman

Ali je odmah u drugom postu Lu ispravila samo na cipele.. prepravila sam i prvi post.

Eeeee, pozeleneli smo user posted image

Mislis na boju na naslovnoj? Divno, obozavam zelenu!

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 687
25.3.2011 14:12:41   
Ana RR
Da, da, stiglo je proleće na RR user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 688
25.3.2011 14:17:07   
Verus
kazu da je drugacije hodati u njima: ali mislim da je zabluda da ce bilo ko smrsati jer nosi drugacije patike: mora se i u njima vezbatiuser posted image
IZVORNA PORUKA: magiNS

E bas na te mislim! user posted image ako cujes nesto bilo pozitivno ili negativno, javi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 689
25.3.2011 14:20:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

kazu da je drugacije hodati u njima: ali mislim da je zabluda da ce bilo ko smrsati jer nosi drugacije patike: mora se i u njima vezbatiuser posted image
IZVORNA PORUKA: magiNS

Ma naravno da nema prostije matematike - veca potrosnja, manji unos jednako mrsavljenje user posted image , ali kad vec setam ovoliko, sto ne bih setanje ucinila jos efikasnijim user posted image po svemu sudeci , kupicu ih pa cu vam javiti prve utiske user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 690
25.3.2011 14:21:51   
Podrum Š.
I mene interesuje, i mene!
Mama i ja smo se dogovorile da kupimo jedan par... Inače, nosimo isti broj obuće, pa često menjamo user posted image .
Obe smo ostale bez dobrih patika pa kao probamo te jedne, a eventualno kupimo i druge. Prvo ću da kupim crne...
A inače, mislim da je kao i sve ostalo - lako i bez muke - kako kažu reklame šarena laža.

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 691
25.3.2011 14:23:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Podrum Š.

I mene interesuje, i mene!
Mama i ja smo se dogovorile da kupimo jedan par... Inače, nosimo isti broj obuće, pa često menjamo user posted image .
Obe smo ostale bez dobrih patika pa kao probamo te jedne, a eventualno kupimo i druge. Prvo ću da kupim crne...
A inače, mislim da je kao i sve ostalo - lako i bez muke - kako kažu reklame šarena laža.

E divno! nisam sama user posted image jedino me brine visina jer su mi kolica po visini "knap" i ovako,a ne znam koliko cu jos "porasti" kad obujem te svemoguce patike user posted image

(odgovor članu Podrum Š.)
  Direktna veza do poruke: 692
25.3.2011 14:41:14   
Tea2
magiNS,bravo za ideju!!Mene jedino zanima situacija oko broja,pošto ih šalju poštom..Šta ako ti ne odgovaraju-velike ili male...???Ili ih možda ima u ovim njihovim radnjama,npr. u Deta city?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 693
25.3.2011 14:46:43   
Podrum Š.
Magi, ja nemam tih problema (sa 162cm :))))))))
A veličina, može se probati (mislim pre svega na onaj shop što prodaje crne patike)
Btw, u Mađarskoj ih ima na svakom koraku, a ima ih i u C&A!

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 694
25.3.2011 14:47:48   
*Alexx*
Ima ih i u Skechersu (Office shoes) user posted image Meni su ružnjikave, šta znam user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 695
27.3.2011 22:37:49   
Anoniman
Žene, sve neke viiiisoke štikle. Jel vi u tome idete u neobavezne šetnje po gradu? Jer, ako mi većina sad kaže "da", obećavam da ću početi da vežbam i ja! user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 696
27.3.2011 22:41:50   
minna
Ja sam ih nosila samo kad izadjem negde onako kad se sredim... a poslednjih godinu ipo nista od stikli...aove poslednje sam kupila samo onako, cisto da ih gledam, samo sto sam ih spakovala negde i sad nemam pojma gde, tako da ne mogu ni to, a kamoli da ih nosimuser posted image

< Poruku je uredio minna -- 27.3.2011 22:42:15 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 697
   [Obrisana poruka]
27.3.2011 22:42:57   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 698
27.3.2011 22:43:49   
Snelle
Ja sam operisana od štikli, ja to ne nosim. Niti znam da hodam u njima niti volim, brzo me zabole stopala, ja sam žena za patike user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 699
27.3.2011 22:45:10   
Ana RR
Isto, samo da je ravno. Doduše, nosim na posao cipelice sa štiklom ali uvek nosim i rezervne baletanke user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

MODA ZA TRUDNICE, JESEN/ZIMA
photo
Sve je veći broj brendova koji u svojoj ponudi imaju i kolekciju za trudnice ali raste i broj brendova koji su specijali...
UV filter kome ništa ne promiče
Nakon 10 godina istraživanja i preko 65 sprovedenih studija, La Roche-Posay sa ponosom je lansirao novi ANTHELIOS UVMUNE...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here