Lilly* -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (9.7.2010 21:55:16)
|
IZVORNA PORUKA: OTI Jednom se otvorila rasprava izmedju dve drugarice i mene: da li bi jedna drugoj rekle da je muz ili decko vara? jedna je smatrala da uvek najgore prodje onaj koji je rekao tako da ne bi rekla nikad druga drugarica i ja smo se slozile da bismo jedna drugoj rekle i ne samo to nego da ocekujemo jedna od druge da kazemo ako nesto znamo...i da je to prijateljstvo. Sta vi mislite? koliko tu nagrabusi onaj koji je rekao? Moj stav: rekla bih ukoliko mi je ta osoba bliska (kuma, sestra, najbolja drugarica). Pa cak i da nagrabusim i ja, rekla bih!!!! Jer to smatram prijateljstvom. IZVORNA PORUKA: Mimče REKLA BIH OBAVEZNO ponarocito ljudima koji su meni bliski i bitni i to bih ocekivala i od njih , bolje da nagrabusim zbog recenog nego da moj neko posle jako pati ,a oni dalji sto su mi na zdravo zdravo- zasto bih se ja petljala u to , ionako se sve sazna od nekoga ko im je blizi ..... IZVORNA PORUKA: Nena81 Ako sam 100% sigurna da muz vara zenu, rekla bih bez obzira na to dal bi nagrabusila ja il bi nase prijateljstvo otislo u aut. Isto ocekujem i od mojih prijatelja jer ako nesto volim i postujem to je iskrenost ma koliko ona po neki put zna da bude surova i da zaboli. I rekla bih bez obzira dal je u pitanju sestra kuma prijateljica ..bilo ko ko je meni drag i blizak. A da li nagrabusi onaj koje rekao, to zavisi koliko druga osoba ume da ceni iskrenost tog tipa. IZVORNA PORUKA: Nedja Rekla bih, i najblizim, i onim malo daljim drugaricama. Po cenu prekidanja prijateljstva, ne bih mogla da nosim to u sebi, i da gledam kako muz moje drugarice pravi budalu od nje, pogotovo sto, ako to znam ja, znaju sigurno i jos neki ljudi. Da dozvolim da joj se smeju ili je sazaljevaju iza ledja? Nema sanse. Ove moje najblize znaju za to, i nikada se ne bi naljutile na mene kada bih im i nagovestila da sumnjam. A ove dalje...meni bi savest bila cista. To mi je vazno. I naravno, bila bih takticna. IZVORNA PORUKA: OTI iz teme prevara IZVORNA PORUKA: lanajelena slazem se sa bubaMirom,preispitaj sebe ranije sam mislila da ne bih oprostila sad nisam sigurna,ali najvaznije mi je da on misli da ne bi nikada...Mrzim muskarce koji mogu tako nesto da naprave trudnici ili porodilji pri tome ne mislim na tm anonimna,jer ako je samo poruka nije nista strasno,znam slucaj jedne devojke koja je isla kod bivseg na kres varijantu u stan gde zivi sa zenom koja je tog momenta bila u porodilistu,e to je nesto najodvratnije...ona sad ima sm i dete i htela sam da je pitam kako bi se ti osecala da cujes da je tm doveo neku u tom trenutku ali nije moje da se mesam IZVORNA PORUKA: Nena81 Ja prva bih volela da znam ako mm radi nesto meni iza ledja, jer mi je jadno i bedno da ljudi oko mene to znaju i da mi se podsmevaju...jadna ona ni nezna ..i sl izjave IZVORNA PORUKA: OTI da, slazem se. smatrala bih izdajom da mi drugarica ne kaze to. moj tata je rekao svom prijatelju da ga zena vara (jer je video svojim ocima i danima se borio sa sobom da li da kaze)... i taj prijatelj nije sa njim razgovarao tri godine dok nije sam otkrio...onda se javio a zenu oterao... i ja ocekujem od prijatelja da mi kazu...ko mi zeli dobro reci ce mi...tako gledam i na druge: koga cenim kao osobu i zelim mu dobro, reci cu mu mada ,kazu: "muz(zena) zadnji sazna" IZVORNA PORUKA: Dora Da,naravno da bih rekla. To smatram prijateljstvom. IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke I ja bih rekla!!!To jes rekla sam kumi koju sam vencala,znala sam da je mm vara oko dva meseca,imaju dvoje dece ,bilo mi je jako tesko ali rekla sam joj..Nije ok,da ona po ceo dan bude sama sa decom,da pere ,pegla,kuva,a da on izvodi svoju novu devokju,i da ga boli uvo za njegovu decu i njegovu zenu..Kuma mi se zahvalila i ostale smo prijateljice,ona mu je sve oprostila,on je kao ostavio tu devokju,i posle par meseci ponovo je poceo sa njom..Razveli su se..Ne mogu da verujem izbacio je svoju decu iz stana i doveo tu da zivi tu.. Ja mislim da sam ispravno postupila i ako se mm bunio..Nije mi dao da joj kazem.. IZVORNA PORUKA: maslinica ja bi rekla definitivno, pa nek se ljuti, odljutit ce se..jednom prilikom mi je drugarica na to rekla...'' hvala sto si mi unistila blagdane' jer sam joj rekla sta sam videla u mob njenog decka, sasvim slucajno. ljutila se neko vreme, a onda je rekla hvala... i da, volela bi da mi se kaze, najgori je osecaj da svi znaju, a da si ti budala koja nista ne zna i jos ti se ta neka negde smeje, to je najadniji osecaj. nije meni sto me vara, meni tu radi sujeta i muka sto se neka druga nasladjuje.. dozivela sam jednom,ne od mm, od bivseg momka...uh kako sam bila jadna! IZVORNA PORUKA: cipiripi Ja ne bih rekla jer nije moje da kazem! Vise imam muskaraca prijatelja, nego drugarica! U toj njihovoj vezi ocito nesto ne shtima i postoji ogromna doza glume kad mogu da kriju te stvari.. Pored glume, verovatno je tu i nezainteresovanost jedno za drugo, neka teska i dosadna rutina..ko zna sta sve.. Moguce frustracije i kompleksi da se lece na meni i "mojim dobrim namarama" apsolutno mi ne pada napamet.. A druga stvar..slazem se da je ovo mali svet...sve se sazna.. On/ona mogu da se varaju .. a sta je pozadini svega toga i ko je zapravo tu "kriv" onaj koji "oda tajnu" ne zna i nikad nece saznati jer je to nesto sto se duboko cuva u samo njihova 4 zida.. IZVORNA PORUKA: bebironcic Ja sam uvek za istinu pa kakva god bila!Ja sam za to da se kaze,ocekivala bi to od mojih blizih,kao sto bi i ja rekla!A,da li bi nadrljala i ispala crna ovca sto sam rekla ...o tome nisam razmisljala,ali bi mi bar savest bila cista! Samo sto bi sigurno danima i nocima razbijala glavu razmisljanjem kako toj osobi da kazem da je muz/zena vara?!To je ono sto bi me sigurno bockalo,jer su to jako skakljive teme ....nisam bila u takvoj situaciji...ali nikad se ne zna sta nosi dan a sta nosi noc!Ja bi kao rekla,ali je pitanje da li bi imala srcku da tako nesto uradim?! IZVORNA PORUKA: Verus RR u potpunosti se slazem... posle se pomire, pa onaj ko je rekao pojede g****IZVORNA PORUKA: cipiripi Ja ne bih rekla jer nije moje da kazem! Vise imam muskaraca prijatelja, nego drugarica! U toj njihovoj vezi ocito nesto ne shtima i postoji ogromna doza glume kad mogu da kriju te stvari.. Pored glume, verovatno je tu i nezainteresovanost jedno za drugo, neka teska i dosadna rutina..ko zna sta sve.. Moguce frustracije i kompleksi da se lece na meni i "mojim dobrim namarama" apsolutno mi ne pada napamet.. A druga stvar..slazem se da je ovo mali svet...sve se sazna.. On/ona mogu da se varaju .. a sta je pozadini svega toga i ko je zapravo tu "kriv" onaj koji "oda tajnu" ne zna i nikad nece saznati jer je to nesto sto se duboko cuva u samo njihova 4 zida.. IZVORNA PORUKA: bebironcic Kao sto bi mi ocekivali od nekog da nam kaze istinu,ako je nesto video,cuo,daleko bilo,da se pomerim s'mesta,tako bi sigurno i neko nas blizi ocekivao da tako nesto cuje od nas! IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Rekla bih sigurno,a ako se naljuti to znaci da ne zna da ceni pravu stvar! IZVORNA PORUKA: aster Rekla bih samo rođenoj sestri. Za ostale bih se pravila da ne znam, bar tako mislim Nadam se da neću biti u situaciji da odlučujem o tome da li da saopštim ili ne takve stvari. IZVORNA PORUKA: New Mom Apsolutno da, jer po meni takav i treba da bude pravi odnos sa nekim - iskren i potpun. Polazim od sebe, želela bih da se meni tako uzvrati, bez obzira koliko boli. Više vredi nego nečije uljuljkivanje i šarena laža. IZVORNA PORUKA: lanajelena sestri sigurno a mislim i drugaricama(najblizim) jer to isto ocekujem i od njih ,dugo bi mi trebalo da to prevalim preko usta ali bi rekla...moja jako dobra drugarica je imala super momka kojeg sam ja bas gotivila,medjutim pocela je sa nekim drugim i tako bila u dvostrukoj vezi,njen momak me je cesto zvao da pijemo kafu i pricao mi satima kako ne zna sta se sa njom desava verujte mi da sam i njemu mislila da kazem(to i moja drugarica zna),natuknula sam mu da je ponekad prati ali je ipak ona moja drugarica a i svi njegovi drugovi su znali,niko mu nije rekao Oti drago mi je da te je moj post podstakao na novu temu samo da objasnim ja devojku koja je prevarena nepoznajem niti njenog muza koji joj je to napravio,znam samo tu ljubavnicu(zivele u istoj zgradi) ali posle te price nismo u najboljim odnosima iz vise razloga IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: Verus RR u potpunosti se slazem... posle se pomire, pa onaj ko je rekao pojede g****IZVORNA PORUKA: cipiripi Ja ne bih rekla jer nije moje da kazem! Vise imam muskaraca prijatelja, nego drugarica! U toj njihovoj vezi ocito nesto ne shtima i postoji ogromna doza glume kad mogu da kriju te stvari.. Pored glume, verovatno je tu i nezainteresovanost jedno za drugo, neka teska i dosadna rutina..ko zna sta sve.. Moguce frustracije i kompleksi da se lece na meni i "mojim dobrim namarama" apsolutno mi ne pada napamet.. A druga stvar..slazem se da je ovo mali svet...sve se sazna.. On/ona mogu da se varaju .. a sta je pozadini svega toga i ko je zapravo tu "kriv" onaj koji "oda tajnu" ne zna i nikad nece saznati jer je to nesto sto se duboko cuva u samo njihova 4 zida.. e bas pojede g**** slazem se u potpunosti cipiripi IZVORNA PORUKA: kaliopi Pojela sam istu stvar iz prethodnih postova ... Ali neka veze, ispašću čovek pa neka ga opet pojedem.
|
|
|
|