bojanica7 -> RE: Dojenje u trudnoći (22.8.2012 8:05:18)
|
sorry, nisam videla temu jer mi je bilo podeseno da vidim poruke samo u poslednjih 365 dana[sm=zmeden.gif] naime, ja dojim galu vec 20 meseci i plan mi je bio da je odbijem od sisanja nesto oko drugog rodjendana. uzivamo obe, sisamo kod kuce (nikom ne smetamo ), zaista nikad nije bolesna, super joj je imunitet, a lepo i jede i nemam razloga da je odbijem sada. i onda saznam da sam trudna i to deset___ nedelja vec. i sestrica (dr otisao, zaboravila ga pitam) meni na pitanje da li moze da smeta dojenje, krene da nagovara da je odbijem sto pre, ali mi ne navodi konkretne razloge zasto. samo ponavlja kako je iscrpljuljuce... i kad sam dosla kuci, bacim se na istrazivanje. kad ono... ne postoji nijedan medicinski dokaz da dojenje mzoe smetati trudnoci, niti trudnoca dojenom detetu. dok je sve u redu, majka dobija na kilazi i nema krvarenje, moze dojiti do porodjaja. i svasta sam jos pricitala. e da, ne znam koje linkove smem da kacim, slobodno me opomenite ako ovaj ne smem. al ovde lepo daje odgovor na vecinu pitanja http://www.mojedijete.com/mitovi-i-istine-o-dojenju-tijekom-trudnoce-i-tandemskom-dojenju/ i tako sam ja odlucila da nastavim sa svojim planom, i galu odbijem za drugi rodjendan (a mozda se i ona sama odbije u medjuvremenu, mada ne verujem ), a ne ranije jer sam ostala trudna. magnetic, kad si ti prestala da je dojis?
|
|
|
|