|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ljuti cili sa pasuljem
25.2.2010 22:57:31   
Verus

Ljuti čili s pasuljem
user posted image Potrebno: 100gr pasulja, 150gr mlevene govedine, luk, 2 čena belog luka, kašika maslinovog ulja, limenka sosa od paradajza, 2 čili papričice, so i biber Pržite crni i beli luk na ulju sve dok ne postane staklast, pa dodajte govedinu i dinstajte desetak minuta. Meso prelijte s dva decilitra sosa od paradajza pa dodajte pasulj iz limenke. Podlijte vodom i kuvajte na slaboj vatri oko pola sata. Posolite i pobiberite pa začinite čili papričicama.




Izvor: kutlaca.com





ps:  Ja pravi PUNO vecu kolicinu, vise od pola kg. mlevenog mesa i 2 velike konzerve pasulja (gotovog ako ima).  Jedan crni beli luk, plus babure paprike (zelene, crvene, zute, sta god imate).  Divno ide i seckan paradajz (iz konzerve ili svez), biber, celer. 
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Ljuti cili sa pasuljem
25.2.2010 23:00:32   
viking
Ovo je jedno od mojih najomiljenijih jela user posted image
Postavila sam ga u receptima, samo se moj zove Meskički pasulj user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Ljuti cili sa pasuljem
26.2.2010 4:26:53   
Verus
Joj i ja volimuser posted image   U stvari, moram priznati da je mm strucnjak kad dodje do ovog jela-nisam znala da se zove Meksicki pasulj!  Ja to samo zovem Chili....a ovako sam nasla recept preko googla.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here