Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Za poseban tretman pri porođaju - 20.000 ... 28.4.2018 15:58:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa mozda da imam bas viska para sto da ne, al ovako nisam im ala potrebu.
|
|
|
|
RE: Za poseban tretman pri porođaju - 20.000 ... 28.4.2018 17:25:37
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni sa prvim najveca olaksica bile dve trecwrotke koje su bile u sobi, da sam bila sama ne znam sta bih radila.. kakvi apartmani..
|
|
|
|
RE: Za poseban tretman pri porođaju - 20.000 ... 28.4.2018 22:05:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Ionako jedva cekas da odes svojoj kuci...
|
|
RE: Za poseban tretman pri porođaju - 20.000 ... 29.4.2018 5:02:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Stoji to da je sopstveni wc odlicna stvar, ali bi mene bilo strah da budwm akroz sama odmah nakon porodjaja
|
|
|
|
RE: Za poseban tretman pri porođaju - 20.000 ... 29.4.2018 9:06:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, ali opet kazem - svoja kucica svoja slobodica 😊
|
|
RE: Za poseban tretman pri porođaju - 20.000 ... 29.4.2018 9:11:55
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jeste, ali opet kazem - svoja kucica svoja slobodica 😊 Tako je, ali je ovde rec o posebnom tretmanu u porodilistima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?