Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vadila sam danas krv 11.1.2010 22:41:33
|
|
|
|
cipiripi
|
pozovi ih na tel koji ti pise na listu i pitaj nemoj da se nerviras..ja sam tako za rubelu zvala..
|
|
RE: Vadila sam danas krv 12.1.2010 12:18:14
|
|
|
|
buhla
|
zvala, pitala.... sve je ok, negativan je skrining antitela. uh, sutra treba da vidim sa dr, ja sam sad u 28 nedelji, trebalo bi mislim rogham da primim... rekoše da se prima u 28 i posle porođaja u roku od 48h.
|
|
RE: Vadila sam danas krv 13.1.2010 16:22:18
|
|
|
|
dacca
|
Ja izvadih nalaze, urin pun leukocita, epitelnih celija kao i bakterije. Ali na nesrecu odoh na dva mjesta da radi UZ bubrega i jedna dr radiolog mi kaze kako vidi u materici nesto, postoji li mogucnost za trudnocu, ali ces mozda da dobijes ili je miom na materici, ne znam stvarno! Pdji kod ginekologa
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 13.1.2010 16:47:17
|
|
|
|
cipiripi
|
e bzv daco, idi kod gin.. ne sekiraj se , bice sve ok
|
|
RE: Vadila sam danas krv 13.1.2010 16:48:05
|
|
|
|
dacca
|
zakazala sam za vecears u osam
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 13.1.2010 16:49:38
|
|
|
|
cipiripi
|
odlicno , javi sta je bilo ja navijam za
|
|
RE: Vadila sam danas krv 13.1.2010 18:05:39
|
|
|
|
dacca
|
A mene je strah da nije neki miom! Ima li nesto u nalayu krvi da se moye vidjeti ima li trudnoce, ili samo moye beta hcg_
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 13.1.2010 18:19:07
|
|
|
|
dacca
|
Sta znaci LYM 4.3 (1.2 - 3.4) , a uproduzetku mi pise R3 ALERT MID# 1.2 (0.1- 0.6) RDW 10.4 ( 11.5 - 14.5) MID% 14.3 ( 1.7 - 9.3) i jos nesto ali to valjda nije bitno!
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 18.1.2010 12:57:44
|
|
|
|
LillyT
|
Hvalila sam se kako imam dobru krvnu sliku, tako mi treba sada...palo mi je gvozdje na 14.3!!! Bas sada uporedjujem rezultate, pa kada nisam vodila racuna i jela sve i svasta i nervirala se na poslu, krvna slika (a i urin) odlicni, a sada kada pazim na sebe (redovno doruckujem i to ne u pekari, pijem sve sto mi je dr rekao, ne sekiram se zbog posla i kolega, ne smrzavam se u kancelariji) meni losija krvna slika Nije nista toliko starsno, ali primetno je opadanje nekih parametara i povecanje sedimentacije na 18 (normalna je od 2 do 12)
|
|
RE: Vadila sam danas krv 18.1.2010 19:25:19
|
|
|
|
ljubavce
|
kod mene je sve ok, osim trombocita, zato su mi dali vitamin c i folnu kiselinu, moram to da popravim do porodjaja jer su trombociti jako bitni za zaustavljanje krvarenja da ne bih imala problema na porodjaju.
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 18.1.2010 20:13:32
|
|
|
|
cipiripi
|
koliko ja znam drugacije su vrednosti sedimentacije u trudnoci i van nje..
|
|
RE: Vadila sam danas krv 18.1.2010 20:27:00
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: ljubavce kod mene je sve ok, osim trombocita, zato su mi dali vitamin c i folnu kiselinu, moram to da popravim do porodjaja jer su trombociti jako bitni za zaustavljanje krvarenja da ne bih imala problema na porodjaju. I meni su trombociti niski (malo iznad donje granice), doduse, ja pijem redovno vitamin C. Mene je zacudilo kako mi je dosta toga opalo. Ljubavce, pa ti su trudna tu negde kao i ja (po TICKERU)
|
|
RE: Vadila sam danas krv 18.1.2010 20:52:16
|
|
|
|
ljubavce
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: ljubavce kod mene je sve ok, osim trombocita, zato su mi dali vitamin c i folnu kiselinu, moram to da popravim do porodjaja jer su trombociti jako bitni za zaustavljanje krvarenja da ne bih imala problema na porodjaju. I meni su trombociti niski (malo iznad donje granice), doduse, ja pijem redovno vitamin C. Mene je zacudilo kako mi je dosta toga opalo. Ljubavce, pa ti su trudna tu negde kao i ja (po TICKERU) kada ti je termin? jeeeeeeeeeeee idemo zajedno do kraja, ne mogu da docekam da udjem u 9.mesec.
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 20.1.2010 16:52:41
|
|
|
|
cipiripi
|
sta znaci kad su leukociti ok, a u leukocitnoj formuli sve ok osim limfocita koji su do 40, a meni 50
|
|
RE: Vadila sam danas krv 20.1.2010 16:57:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Cipi jel te skoro zakačio neki virus...? kašlješ? šmrckaš?
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 20.1.2010 16:59:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Limfociti Limfociti proizvode antitela i učestvuju u odbrani od virusa. Referentne vrednosti: 20-45% Povećan broj (limfocitoza): virusne infekcije (Epstein barr virus, citomegalovirus, rubeola), toksoplazmoza, bruceloza. Smanjen broj (limfopenija): kod lečenja kortikosteroidima, infiltracija koštane srži, AIDS, kod primenjivanja radioterapije i hemoterapije. .......ovo sam našla........
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 20.1.2010 17:13:38
|
|
|
|
cipiripi
|
nije me zakacilo nego gledam stare rezultate.. trazim resenje problema sad sam nasla i da sam radila TPHA virus koji je negativan, na to sam i zaboravila.. ali na svakom nalazu leukociti mi miruju i njihova formina samo limfociti su malo povecani... od virusa ostalo mi je da uradim CMV..to cu sutra
|
|
RE: Vadila sam danas krv 22.1.2010 13:30:27
|
|
|
|
cipiripi
|
koliko se ceka nalaz CMV?
|
|
RE: Vadila sam danas krv 22.1.2010 15:25:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi koliko se ceka nalaz CMV? Draga, ja sam ga radila u okviru TORCH-a, znaš i sama. Čekala sam 3 dana rezultate.Ako me to pitaš?
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 22.1.2010 15:34:38
|
|
|
|
cipiripi
|
aham okej nisam mogla da se setim sta mi je rekla ova u lab
|
|
RE: Vadila sam danas krv 22.1.2010 15:37:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi aham okej nisam mogla da se setim sta mi je rekla ova u lab ...kada si ga radila? danas? držim palčeve! biće ok !
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 22.1.2010 15:39:21
|
|
|
|
cipiripi
|
juce u 17h. + imunoloske koje ce biti za 5 dana. sinoc su samo stigli rez od mm za stitnu i super su
|
|
RE: Vadila sam danas krv 22.1.2010 15:40:39
|
|
|
|
cipiripi
|
a da.. ne znam da li sam napisala.. ona antitela su ok, kao i limfociti jer je izrazeno u % i u ref. vrednostima sam...
|
|
RE: Vadila sam danas krv 22.1.2010 15:41:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi a da.. ne znam da li sam napisala.. ona antitela su ok, kao i limfociti jer je izrazeno u % i u ref. vrednostima sam... odlično! ....i za muža-puža!
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 25.1.2010 18:57:56
|
|
|
|
miskic
|
Evo mojih rezultata od danas. Ono sto izlazi iz granica su leukuociti WBC 11.2 (5-10.9) gran (valjda granulociti) 8.8 (2-7.8) hemoglobin HGB 111 (120-150) HCT 33.7 (37-49). Ostalo je ok. Zna li neko je li nesto zabrinjavajuce?U zagradi su referentne vrijednosti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?