lesli -> RE: Vadila sam danas krv (18.12.2020 10:16:44)
|
IZVORNA PORUKA: smeško Les, ja isto osecam kad mi krene pesak. Onda moram da koristim onaj Nivein gel za intimnu negu, jer me pece sapun, a i posle sapuna. Nemas Le, ni mnogo bakterija. Deluje kao da je ok. Ali, trudnica si, proveri sa ginekologom. I uzmi onaj caj za trudnice. To ce onda biti to. I u prosloj trudnoci je urin stalno bio zamucen (ajde to moze i od utrogestana), povremeno se javljala ta nelagoda, bakterija nikad nije bilo, a radjen je i uz bubrega i cini mi se da je rekao ovaj da ima malo peska. I sad je UK negativna, a i ocekivano mi je bilo, jer te stvari koje ukazuju na upalu su bile ok, a i simptomi su nestali sami od sebe. Kod ginekologa sam bila pre 2-3 dana i idem tek za 2.5 nedelje 🙄 Pitacu ih kad budem isla depo da primim. I sledece nedelje moram da idem da vadim krv za kontrolu kod hematologa, tako da cu odneti urin ponovo na analizu.Imam Josif Pancic za trudnice. I generalno sam se ovih dana nalivala tecnoscu... Sanjice, znam ja to za sapun u teoriji...ali je jace od mene. 🙄A u trudnoci mi je pogotovo fuj kad mi cure utrogestani i sl., pa to masno, lepljivo...ne moze voda da spere taj odvratan osecaj sa koze 🤣
|
|
|
|