|
RE: Anksioznost, panični poremećaj 11.1.2013 7:05:04
|
|
|
|
Lu
|
Lara, moraš da znaš da samo od sebe ili samo uz pomoć lijekova neće prestati, treba raditi na sebi, kopati duboko i promijeniti neke stvari iz korijena. Ne očekuj da budeš ona stara JA, jer to naše staro JA nas je i dovelo u anksioznost, neki životni stavovi, navike, odgoj, običaji, pojam "normalnog" u našoj sredini itd...to treba promijeniti a to je dug i često bolan proces ali ćeš doći do onoga što želiš za sebe, do svog sretnog JA i jedinog ispravnog, jer kad smo iskreni, sretni i ispunjeni ljubavlju to je život. Ne želim ovime da te obeshrabrim nego da ti približim o čemu se radi, mene anksioznost prati već 6 godina a dvije sam otprilike na terapiji. Ostalo mi je nekih 20% anksioznosti s kojom mogu da se nosim, svađam i prkosim joj Ne želimo u početku da se suočimo sa sobom i priznamo sebi istinu iz jednog jedinog razloga, jer je to bolno a vjeruj mi drugog izlaza nema, sve ostalo je zavaravanje. Sve ono što sam i sama u početku izgovarala, ja to ne mogu, ja želim ali ne mogu, krivo je mjesto u kojem živim, vrijeme u kojem živim, kriza, rat, moji roditelji ovaj onaj...sve je to laž jer nisam imala dovoljno želje i hrabrosti da se pozabavim svojim životom, samo se sami možemo pobrinuti za sebe grabeći i rukama i nogama a vjeruj mi vrijedno je svake suze i svakog bola kad pogledaš u ogledalo i kažeš, ma volim te i sa tobom sam najsigurnija Što kaže Luiza Hej, pomoć potražite u ogledalu Čitaj knjige o kojima smo pisali, ja upravo čitam Put kojim se ređe ide, ime sve govori... Izvućeš se ti kao i svi mi, samo voli sebe i porini se za sebe
|