Ivana84ns -> RE: Anksioznost, panični poremećaj (17.12.2011 11:51:39)
|
Iskreno, ja sam ovaj forum pronašla tragajući za temom koja bi mi dala odgovore za moj problem. Inače mi je ovo prvi forum gde sam pisala ikada. Na žalost decu još uvek nemam, nisam trudna niti udata, tako da u tim temama ne bi mogla da učestvujem. Ali hvala u svakom slučaju, pogledaću pa možda nađem nešto što me još zanima. Draga moja bebać, ne pokazujemo valjda samo po temema na forumu šta nas interesuje. Ovo gde pišem je tema koja meni predstavlja najveći problem i to me zanima, da čujem mišljenje drugih, zato sam se i uključila. Isti ovakav forum samo za BIH je prepun iskustva, pomoći, one skoro svaki dan pišu jedna drugoj, pomažu, jadaju se. Možda nemaju ništa od toga ali ipak znaju da nisu same. Ja sam mislila da će i ovde fukncionisati tako. Naravno da ima dosta stvari što me još interesuje, i da ne sedim po ceo dan na forumu i čekam da mi neko odgovori na ovoj temi, ali kada mi je to veliki problem onda je normalno da me to prvenstveno interesuje. Trudim se i borim, i ne vidim šta je tu loše ako pitam da li je neka imala to i to, da li je čula od nekog, od doktora, da je to normalno za ovo stanje. Jer i doktori različito govore, tako da mislim da razmena iskustva u tom pogledu nije na odmet.
|
|
|
|