tonja -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (3.2.2014 17:46:02)
|
Drage moje, kao sto sam vec pisala,nema me bas cesto ovde,ali volim da virnem i vidim kako to ide sada u Nisu(od moje prve i poslednje vto je proslo vise od 3 godine) Pisala sam vam da je meni bas ovde u Nisu i pored mnogih nevernih toma uspelo iz prve i sada imam decaka,koji uskoro puni tri godine.Setih se februara 2010-te kada sam krenula u celu pricu i sto se mene tice,nama je trebalo mesec dana da skupimo sve,jer smo sve radili o trosku drzave,planirali su nam vto u maju,ali nas je usporio moj hsg (insistirali su na tome,iako je kod nas problem s muske strane)...Znaci,jos jednom bi porucila svima vama koje radite vto u kc Nis: verujte,nadajte se i ne razmisljajte o tome da bi vam u Bg-u ili negde drugde bilo bolje,ne obracajte paznju ako neko od lekara stane na levu nogu,vazno je da vi radite sve sto vam se kaze,pijte puno soka od pomorandze,jedite ananas(za endometrijum),sto vise proteina,pijte folnu vec sada,postoji neki sok Getorade ili tako nekako sa elektrolitima,koji je jako dobar da ne dobijete hiperstimulaciju(odnosno da nemate probleme posle punkcije),obavezno mirujte posle et-a(prva 3-4 dana)...Zelim vam svima da vam uspe i da budete srecne,kao ja sada...Neko je pitao za doktore,mislim da su svi,manje-vise isti,tako da to i nije najvaznije....SRECNO :)
|
|
|
|