RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

zebra1 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (14.11.2015 23:18:34)

Devojke, da li ima nekih novosti [sm=smiley1.gif] jel znate da li su neki parovi imali sreće?

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (15.11.2015 0:45:56)

Niko se ne javlja, nadam se da ih ima [sm=smiley19.gif] Mislim da smo trenutno svi na cekanju.... Bar od nas sto se konstantno dopisujemo. Ja sam tek stigla do konsultacija. Ja znam za par iz mog mesta da im je iz prve uspela u Nisu, evo cekaju blizance, ali ne poznajem ih ne znam nista detaljnije. I da, moj ginekolog me posavetovao da na kosultacijama odaberem dr Jasminu.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (21.11.2015 23:17:35)

Zenske, za sedam dana mi stize pismo, približavaju se konsultacije. U međuvremenu se priremam za lapaarskopiju, drTubicka koju sam nahvatala u hodniku mi bas izasla u susret, preporucila mi dr za lapaarskopiju da mu se javim, i rece da ce se potruditi da prisustvuje operaciji. Takodje mi je rekla da ce mi 90% odstraniti jajobode, da razmislimo i da potpisem pre operacije. Kako sada da ne odaberem nju na konsultacijama... "U međuvremenu sam radila ogtt test i imam insulinsku rezistenciju koja je i dovela do pcos, pijem lekove za dijabetecare. A da nisam otkrila to ne bi ni uspevala vto, jer visak insulina utiče da se plod ne primi za matericu... Eto nekih novosti i iskustava novih, ako neko ima nekih novosti javite se. Sretno

89jeca -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (30.11.2015 14:37:26)

Evo da Vam se javim 25 sam pocela sa bockanjem, negde oko 14 bi trebala da bude aspiracija.

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (30.11.2015 18:37:09)

89Jeca Srećnoooooo!
Samo da te pitam da li si pila jednu kutiju kontraceptivnih pilula? Ili se pije više? Koliko bockica treba da primiš ukupno? I to sve tamo u Nišu? Jel da? Držim ti palčeve! Ja počinjem sa kontracepcijom decembra.. [sm=bravo.gif]

89jeca -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (30.11.2015 19:52:03)

Ja Sam pocela sa mikroginonom u okrobru prvi dan ciklusa javila se na devetnestoj tabletici, rekli mi da popijem I one tri koje su mi ostale pa pravim pauzu pet dana i peti dan pocinjem da pijem drugu kutiju nju Sam pila do 29 I 29 tad se prestaje sa kontracepcijom, sto se tice bockica one se primaju do aspiracije, tako da si u obavezi da dolazis svaki Dan kod njih na terapiju, Ali nista nije strasno I sve jako brzo ide I sestre su im super. Hvala ti na lepim zeljama I ja tebi zelim puno Srece.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (30.11.2015 22:59:08)

Srecno... [sm=smiley1.gif]

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (30.11.2015 23:08:07)

89Jeca hvala ti puno na informacijama, mnogo mi znače! Još jednom držim ti palčeve, i želim svu sreću ovog sveta da ugledaš [sm=modricrtici.gif] i dobiješ [sm=duda.gif]! [sm=smiley1.gif]

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (1.12.2015 19:29:07)

Koliko dugo moze da kasni ovo pismo, 26og je proslo tacno tri nedelje?!

Eveline -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (1.12.2015 20:43:40)

Vesna i moje je kasnilo 2-3 dana, ako ne stigne do petka nazovi kliniku da proveris ili filijalu rfzo reci ce ti.

Jeco srecno, bice to jedna velika beta kao poklon za novu godinu! [sm=bravo.gif]

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (8.12.2015 23:00:52)

Jeco kako ide bockanje? Sta se desava? Bila sam juce da zakazem operaciju, ne radi laparoskop... Tako da ako si bila juce na uz oko deset mozda smo se i srele cekala sam dole u hodniku sa tim devojkama dr Jasminu da vidim sta cu sad... Pismo mi ne stize proslo mesec dana. Vidim da su guzve i cujem da Mitic nece raditi vto sest meseci. Imas li ti neke informacije, dokle si stigla, kako napreduju folikuli? Pozdrav

nata11 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (9.12.2015 12:29:21)

IZVORNA PORUKA: Vesna.

Jeco kako ide bockanje? Sta se desava? Bila sam juce da zakazem operaciju, ne radi laparoskop... Tako da ako si bila juce na uz oko deset mozda smo se i srele cekala sam dole u hodniku sa tim devojkama dr Jasminu da vidim sta cu sad... Pismo mi ne stize proslo mesec dana. Vidim da su guzve i cujem da Mitic nece raditi vto sest meseci. Imas li ti neke informacije, dokle si stigla, kako napreduju folikuli? Pozdrav

Jao i ja sam to cula na pregledu prosle nedelje. Sada ce tek nastati guzva. Jasmina mi je rekla da je bolestan i da ce ona preuzeti sve vto, tako da za ostale koji su na pregledim i iui nema nista do februara

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (9.12.2015 14:49:08)

To znaci da me nece zvati ni na konsultacije do februara? E sto sam maler, od početka sam maler.

saska80 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (9.12.2015 19:19:21)

To objašnjava onoliki haos na klinici. Ne mogu deset dana da mi daju otpusnu listu, strašno

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (10.12.2015 18:06:25)

Ipak je stiglo pismo, 28og konsultacije. [sm=jezicek.gif]

Cvetni -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (10.12.2015 22:22:40)

Cao
Da li neko moze da mi kaze, prosli smo komisije za Nis i stiglo nam pismo da se javimo 28.12. na konsultaciju Pa me interesuje ako moze neko da mi kaze istekli mi tri meseca od briseva pa da li moramo da imamo nove briseve za konsultaciju ili ne.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (10.12.2015 22:44:31)

I mene su danas zvali iz Zavoda da me obaveste da su konsultacije isto 28og. A pismo cu da uzmem kad odem da overim uput, posto moram u drugi grad. Tako da srescšmo se. I meni je isteklo svašta jer sam sest meseci skupljala analize. Tako da se pitam i ja, ali mislim da ne treba, da ce nam reci na konsultacijama koje analize da ponovimo pred proces. Pise li u pismu u koliko sati?

Cvetni -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (10.12.2015 22:57:00)

Moja greska u pisanju danas su zvali iz socijalnog i poslali su pismo pa se nadam da ce sutra ili u ponedeljak da stigne pa cu javiti sta pise.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (10.12.2015 22:59:24)

Ajde javi. Nadam se da ce nam neko napisati kako izgledaju konsultacije, sta da ocekujemo... Bilo kakve detalje znacice...

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (10.12.2015 23:00:06)

Poslala sam ti pp

Cvetni -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (10.12.2015 23:02:12)

Meni su rekli preko telefona da budemo tamo u 8 sati i ja da uzmem zelen i plav uput od svog lekara a suprug od svog lekara uput i da nosimo na komisiju da overimo i pored te upute predajemo one papire sto su nam dali na drugostepenoj komisiji.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (10.12.2015 23:10:22)

A meni su u Zavodu rekli da uzmem samo zeleni, i dr mi dao samo zeleni... Hm. Procitala sam da ne prave problem ako imas samo zeleni al pitacu kad budem na operaciji. Znaci predajemo sve analize, onaj njihov izveštaj i upute. Samo da mi ne zakazu operaciju bas taj dan :) Trenutno im ne radi laparoskop.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (10.12.2015 23:12:03)

Sta mislis da li cemo bar u aprilu uraditi vto? [sm=smiley19.gif]

Eveline -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (11.12.2015 9:57:06)

Ja sam imala i zeleni i plavi ali su mi uzeli samo zeleni. Analize vam za konsultacije nece trebati one su bitne samo za komisije. Od dokumentacije uput, izvestaj sa komisije, zdravstvena i licna karta. Birate lekara tako sto cete staviti knjizicu u neku od kutijica sa imenima pored vrata ambulante i kada taj lekar dodje urade vam uz i daju vam izvestaj kada ste na programu sa uputstvima kako i sta dalje i to je to.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (11.12.2015 11:51:18)

Hvala, sve je jasno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>