Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (5.11.2015 0:47:59)
|
Saska, znam kako ti je, ja sam plakala kad su mi vracali obican uput da ga prepravi lekar. Moj savet ti je idi odmah kod ginekologa i zakazi hsg, sve sto ti je potrebno za hsg su negativni svi brisevi sto predpostavljam da vec imas. Hsg se radi desetog dana od menstruacije. Ne znam odakle si si, ja imam srecu da mi je prvi komsija i kucni prijatelj ginekolog tj nacelnik ginekologije kod mene, pa sam ga zamolila da uradimo hsg, jer sam i sama sumnjala da su mi zapuseni jajovodi. Tako da smo to odradili na brzinu bez uputa, samo me odveo na par dana u bolnicu. Postupak kratko traje, nekih 20 minuta sa pripremama, meni su radili bez anestezije. Znacice ti taj snimak svakako jer ces znati na snimku stanje jaovoda materice i td... Ako moras odmah u akciju. Bices dva tri dana u bolnici, a neke pustaju i pre, ja sam tesko podnela pa sam bila duze. sa tim nalazom ti vise nista nece faliti. i bolje da te vrate sa prvostepene nego u Nisu. Bolje sve prikupi lepo. A znam kako ti je... Ja u petak idem u Nis na drugostepenu pa ti javljam. Ako te jos nesto interesuje u vezi hsg-a pitaj, ja sam skoro radila.
|
|
|
|