degu -> RE: Policistični jajnici (1.9.2011 20:32:19)
|
Evo meni nije utvrđena IR i pila sam siofor i nisam pala u komu [sm=smiley1.gif] Inače siofor dobro deluje kod PCO i kad nema IR. Ne brini ništa, LO nije to tako jak lek, već polako dovodi organizam u red. Pročitaj temu o sioforu, Contesa je pisala o njemu. Evo ovako, bila sam kod Endokrinologa i prezadovoljna sam. Žena je divna i sve sam mogla da je pitam, ima pre svega dobar psihološki pristup pacijentu. Savetovala me je da se nečim zanimam, da mi ovo ne bude glavna preokupacija. Dobila sam Euthyrox od 25 mcg i Metformin od 500 2*1 na dan. Na UZ je videla da mi je štitna malo umanjena, ali bez ikakvih promena na njoj. Kontrola TSH za 2 meseca. Nije htela da mi uvodi kontracepciju, jer kaže da ako budem išla na VTO već će svakako da me i previše nakljukaju hormonima. Inače je ona što se tiče PCO za to da se prvo cistice očiste kontracepcijom, a onda za kombinaciju klomifena i siofora. Inače pitala sam jel smem da pijem čajeve i kafu, jer je to neko ovde pitao. Žena je rekla da se normalno ponašam, to je supstituciona terapija hormona štitne žlezde, koje i normalno imamo u organizmu.
|
|
|
|