Anoniman -> RE: Re: Folna kiselina i vitamini (priprema za trudnoću) (15.9.2009 13:49:18)
|
Pita me drugarica za savet...poshto ja blage veze nemam pitatju vas. Naime...nedavno se udala i planira trudnocu...otishla kod lekara...sve u najboljem redu... i kaze joj da pije folnu kiselinu, vitamin e, vitamin b, i neki preparat za jachanje imuniteta jer ide zima, virusi prehlade i sl. Kupila je FOLNU KISELINU 5 mg BEDOKSIN vitamin B6 20 mg SANT-E-GAL vitamin e L-tokoferolacetat 150mg i za imunitet kapsule za jachanje imuniteta sa vitaminima Echinacea u uputstvu pishe da kapsula sadrzi suvi ekstrakt biljke Echinacea purpurea, a od vitamina: Vitamin e 5,2mg vitamin b1 0,7mg vitamin b2 0,6mg vitamin b6 0.9mg vitamin b12 0,4 mikrograma folna kiselina 0,1 mg pantenol 3.0 mg biotin 0,05 mg niacin 6.0 mg vitamin c 60.0 mg Da dr nije malo preterao??? Neki vitamini se ponavljaju...jel moze to tako? Ja kad sam ishla...meni su rekli samo folnu kiselinu i bedoksin da pijem... neznam chemu ovde sluzi vitamin e i ovo za jachanje imuniteta..... Shta bi drugo mogla da pije za jachanje imuniteta?
|
|
|
|