jekilinish -> RE: Znaci trudnoće (26.11.2009 14:04:07)
|
IZVORNA PORUKA: zvezdica009 IZVORNA PORUKA: jekilinish Mari meni se tako bio pojavio sekret bledo zute boje nekih nedelju dana posle ovulacije, a posle nedelju dana kad sam trebala da dobijem bio braon pa bledo crven sa parcicima sluzokoze, i to trajalo nekih 3 dana pa prestalo.. To mi se nekad ranije desavalo pre M, ali nisam dobila, a grudi me bolele uzasno.. Sacekala 2 nedelje kupila test i bio pozitivan..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kakvim parcicima sluzokoze[sm=zmeden.gif] kako to izgleda [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Uh kako sad da ti malo blize pojasnim?![sm=smiley13.gif] Obicna sluz, samo su to bile kao male grudvice, elasticne na dodir, i kroz njih kao male zilice krvi.. A uz njih roze, vise bledo crven sekret.. Ja mislila da cu da dobijem, jer se pojavile bas tih dana kad je M trebala da stigne.. Kad mi test kasnije pokazao [sm=rozacrtici.gif], otisla kod doktorke i ispricala, ona mi rekla da je to verovatno bila gestacija, ali nije mogla da vidi bebca na UZ jer je jos bilo rano..
|
|
|
|