magnetic -> RE: Znaci trudnoće (19.11.2009 12:13:09)
|
IZVORNA PORUKA: OTI nisi dosadna...i ja sam sve ljude zapitkivala... prvo, trebalo je da putujemo na more i meni je kao krenula menstruacija...bio mi je braon trag na gacama, ja mislila eto je. Imala sam ona probadanja u stomaku kao kad treba da dobijem.. I krenuli na put...vise nema krvi, nista... sledeci dan nista drugi dan mi jeli morske plodove (posto moj muz to voli) i meni muka, hocu da umrem...vraca mi se hrana, podriguje mi se i slicno...Ja mislila da nije od te hrane posto nisam bas luda za njom... Treci dan: umor...muka i dalje.,..nije to neka strasna muka, nema povracanja ali kao kad pojedes nesto ... stalno me mucio stomak, sta god da pojedem... cetvrti dan: kupim test i pozitivan Nije mi jos ni kasnilo...Ja sam test uradila 4 dana pred datum ocekivane menstruacije.. Posle 5 dana prosla je muka, prosao umor i ja vise nista nisam osecala...nikakve simptome... POsle su krenule grudi da me bole STRAAAASNOOOO... ali u pocetku samo ta mucnina slaba i taj umor... a ja sam mislila da su morski plodovi. pre toga smo godinu dana pokusavali i nista. \moram da idem za koji minut,dolaze mi roditelji u goste...tu sam jos koji minut Eto kako je sve individualno.Znaci,ti si malo prokrvarila i pre nego sto je bilo vreme menstr.Nema pravila,sve su zene razlicite
|
|
|
|