Jole84 -> RE: Bebin doručak (27.1.2015 0:25:59)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita I bolje je sto je 6% jer kod beba je sto veci procenat mlecnih masti, to bolje...inacem ja Nikolaju dajem obicno bello organske proizvode...ali kad nema kod nas u gradu a zalihe potrosene, onda dam Imlek proizvod drugi...nisam blendala palentu, ali mislim da i Jole blendira[sm=zmeden.gif] i dosta zenica. Da upisem ovde nase doruckove, da tako kazem: Milupa 7 corn, palenta sa kiselim mlekom/pavlakom/jogurtom, kako kad, hleb sa tim razlicitim mlecnim proizvodima i to vrtim. Iako je vec u uzrastu kad moze za dorucak zumanac pa za rucak meso, jos nisam to uvela, ali mogla bih da krenem. Odlicna ideja [sm=smiley20.gif] Blendiram blendiram, trtava ti ova snajka, nemoj posle da vičeš da ti nisam rekla [sm=smiley36.gif] Moraću da pokušam ponovo ovih dana da joj dam neblendirano, vidim da hlebac kad gricka jako lepo guta, a ovako mi se kao gadi kad joj dam malo gušće, šmizla jedna... Mi za doručak uglavnom vrtimo ovo: Hipp 7 corn (nekad pola voda, pola ad, nekad sa voćnom kašicom), nestle ovas+šljiva, milupa voćne (mada sad joj ne dajem milupine zbog onog), palenta+sir president+pavlaka, griz sa bananom ili jabukom, voćna kašica+mlevena plazma (mislim i to blendam [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] ).... Klari kako se zove beše ona Nestle što si mi rekla da je super, kad smo pile kafu? Što ima strukturu kao puding. Nisam je nigde videla, setila bih se kako izgleda.
|
|
|
|