Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Postovi i posna jela 4.1.2014 15:08:40
|
|
|
|
bokicans
|
Znate sta odoh ja da jedem,ne mogu više da čitam
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.1.2014 16:04:54
|
|
|
|
caca81
|
I, sutra nam je poslednji dan posta, biće malo bogatija trpeza, jer je ipak Badnji dan. Doručak: Pita od praziluka, pita od pečuraka, posna salata sa makaronima i tunjevinom Ručak: Pasulj-prebranac i kupus salata Večera: Riblja čorba, fileti oslića, krompir salata Za užine i poslasticu imamo suvo i sveže voće, orahe, bombone...
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 6.1.2014 9:05:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi danas postimo,pošto smo ja i Stefi sami jutros za doručak imamo sardinu,za ručak ću spremiti pasulj a la gravče na tavče,kupus salatu, a za večeru riblje filet i pitu od šampinjona
|
|
RE: Postovi i posna jela 8.2.2014 20:24:30
|
|
|
|
Torbica
|
Nadje li iko posnu slatku pavlaku? (bez mlecnih proteina koji su uvek u sastavu)
|
|
RE: Postovi i posna jela 8.2.2014 20:39:24
|
|
|
|
milicicak
|
Nope :( ja sam odustala od trazenja :(
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 8.2.2014 20:41:37
|
|
|
|
Torbica
|
Takodze....
|
|
RE: Postovi i posna jela 4.3.2014 7:32:58
|
|
|
|
Lu
|
Kod vas pravoslavaca je počeo post u nedjelju, Mlada nedjelja, tako ovdje kod mene počinju postiti a ispravite me ako griješim? Kod katolika sutra počinje post, Čista srijeda, Pepelnica, mada ja svakako postim sve utorke pa mi je počeo danas. Uglavnom, da podignem temu
|
|
RE: Postovi i posna jela 4.3.2014 10:00:54
|
|
|
|
Torbica
|
Lu, jeste, u ponedeljak, tj juce. Kod nas su prva i poslednja nedelja sto se posta tice da kazem strozije, ko moze na vodi. Mada, taj neki tipik je za Manastire, ipak mi zivimo u svetu, sto bi oni rekli, ali svako prema svojim mogucnostima. Jednako je vazno napredovati u vrlinama, prastati, ciniti milosrdje, popravljati se. I to sve u sklopu sa molitvom naravno. Ja sam posle nekoliko godina bez trudnoce/dojenja tako da se nadam da cu se vise potruditi, jer sam imala ublazenje. Nisam jela mrsno, ali zato ribu i na ulju, nisam postila na vodi osim velikog petka.. Mm i ja sve to zajedno, to mi je milina sto smo u istoj prici, pa ove nedelje cak bez nekog kuvanja, suhojedenje, malo da se procistimo vocem i povrcem, sokovima domacim, sveze cedjenim, limunadom. A decici spremam sta zele, mada i u vrticu ruckaju. Danas cu im spremiti krokete od krompira, koji mogu biti posni ako se u smesu ne doda jaje, uslikacu pa cu okaciti.
|
|
RE: Postovi i posna jela 4.3.2014 10:20:52
|
|
|
|
Brand new mama
|
I mi postimo od juce, mislila sam na vodi,ali ipak cu na ulju,a samo srijedu i petak na vodi. MM radi i jede tek uvece,pa ipak da bude malo obilnije(kad je gladan-uzasno je nervozan :)) Mojim klincima je OK da jedu posno,ne izbacujem im mlijeko i sir,a u vrticu jedu meso( mada mi se,mimo teme, sto je kod I. dva puta nedjeljno meso,dva puta riba i jedan vege dan). Neka vam je na zdravlje i spasenje ovaj post !
|
|
RE: Postovi i posna jela 4.3.2014 10:26:08
|
|
|
|
NadaR
|
Ja postim sama kod kuce . Moji ne poste . Jedem sta stignem .
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 13:08:05
|
|
|
|
Lu
|
Za mene danas grah i zelena salata.
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 13:41:22
|
|
|
|
Torbica
|
Jel znate za neki biljni sir da je posan? Da nema mlečne proteine/kazein? Pojavi se po neki. Mada me zbuni, npr ovo - 100% bez holesterola a u sastavu surutka u prahu A da nije tofu...
< Poruku je uredio Torbica -- 5.3.2014 13:44:27 >
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 14:14:32
|
|
|
|
Olga75
|
danas je pocetak Korizme , cista srida kod mene po obicaju kokice i ako je kome malo ima leba i pekmeza
< Poruku je uredio Olga RR -- 5.3.2014 16:00:54 >
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 14:40:42
|
|
|
|
Lu
|
Torbice tofu je postan, njega koriste i vegani.
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 14:54:14
|
|
|
|
Torbica
|
Znam Lu za tofu, napisah, da nije tofu, nego kao zamena za sir. Tofu mi je bas blagog ukusa... Znas li za neki jos? Pozdrav
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 15:03:18
|
|
|
|
Torbica
|
Oldzi Ja danas pijem limunadu sa medom
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 15:03:39
|
|
|
|
Peace*
|
Torbi, ja kog god da sam se uhvatila, svi imaju kazein.
|
|
RE: Postovi i posna jela 5.3.2014 15:10:05
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Torbi, ja kog god da sam se uhvatila, svi imaju kazein. a izludjuje me kad procitam - pogodno za alergicne, a ono surutka u prahu u sastavu? Onaj Alla biljni sir, ma...
|
|
RE: Postovi i posna jela 6.3.2014 9:54:45
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ovde imaju,ali mi se ne svidjaju...Mi koristimo dimljeni tofu koji ima potpuno drugaciji ukus od svjezeg tofua.Mada i kod njih ima razlika-par koje sam kupila su OK,jedan super,a ostali
|
|
RE: Postovi i posna jela 6.3.2014 11:20:06
|
|
|
|
Olga75
|
danas ce biti pasulj pa za nekoliko dana
|
|
RE: Postovi i posna jela 6.3.2014 11:26:30
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR danas ce biti pasulj pa za nekoliko dana I kod mene . Mrsni I posni .
|
|
RE: Postovi i posna jela 6.3.2014 12:17:48
|
|
|
|
Lu
|
I kod mene je od juče, ali samo za mene. Sinoć sam napravila posni kolač od jabuka i griza, kako ga mi na RR zovemo SKROZ LUDI KOLAČ
|
|
RE: Postovi i posna jela 10.3.2014 7:53:49
|
|
|
|
Lu
|
Danas će biti kopriva, odoh sad brati. Možda još one palačinke od rendanog krompira.
|
|
RE: Postovi i posna jela 10.3.2014 15:01:16
|
|
|
|
Lu
|
Krem čorbica od koprive zapečeni karfiol
|
|
RE: Postovi i posna jela 14.3.2014 21:55:51
|
|
|
|
Torbica
|
Evo vesti na temu - posni biljni sir. Ne budem ja lenja, nazovem doticnu dipl ing Draganu sa sajta da pitam da li je ovaj http://www.caseus.rs/sr/kontakt biljni sir posan i kako je to moguce kad pise u sastavu surutka u prahu? Objasni meni zena da je ta surutka moguca u tragovima, zbog proizvodnje, ali da u siru nema laktoze niti kazeina i da tehnolog zbog toga kaze da jeste posan. Na sastavu stvarno nema mlecnih proteina sem ove surutke. Jedino sto na njemu ima gomila onih E-ova raznih.... pih. Pozdrav
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.