Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 17.2.2011 22:45:43
|
|
|
|
Brana
|
ja razmisljam kao i Dora u mnozini.Imala sam mnogo prilika da budem vec uveliko poznata ali sam htela da idem sporije da zavrsim skoli i bas u skoli upoznam buduceg muza pa posle nas dvoje smo imali priliku da pevamo ali odvojeno svaku u drugoj drzavi i to smo propustili jer nismo zeleli da budemo odvojeni ipak previse znacimo jedno drugom,a sada smo oboje nasli posao cak postoji mogucnost u jednoj skoli da zajedno radimo i pevamo,uvek razmisljam ko zna zasto je to dobro i uvek kada se zatvori jedna prilika druga ce se otvoriti, ne kajem se ni zbog jedne propustene prilike jer sam srecna i ispunjena mlada zena ima vremena za sve,samo da je zdravlja i porodice i sve se moze nadoknaditi samo zdravlje ne moze,od kada sam upoznala svog muza sve radimo zajedno i svaku priliku zajedno grabimo i uzivamo zajedno u tome,evo bice jos malo kocerti,i putovanje u Barselonu na takmicenje iz operskog pevanja eto novih prilika da zajedno zapevamo i na velikoj sceni i ako treba sve cu za to zrtvovati samo da smo zajedno.
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 17.2.2011 22:57:40
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: Brana ja razmisljam kao i Dora u mnozini.Imala sam mnogo prilika da budem vec uveliko poznata ali sam htela da idem sporije da zavrsim skoli i bas u skoli upoznam buduceg muza pa posle nas dvoje smo imali priliku da pevamo ali odvojeno svaku u drugoj drzavi i to smo propustili jer nismo zeleli da budemo odvojeni ipak previse znacimo jedno drugom,a sada smo oboje nasli posao cak postoji mogucnost u jednoj skoli da zajedno radimo i pevamo,uvek razmisljam ko zna zasto je to dobro i uvek kada se zatvori jedna prilika druga ce se otvoriti, ne kajem se ni zbog jedne propustene prilike jer sam srecna i ispunjena mlada zena ima vremena za sve,samo da je zdravlja i porodice i sve se moze nadoknaditi samo zdravlje ne moze,od kada sam upoznala svog muza sve radimo zajedno i svaku priliku zajedno grabimo i uzivamo zajedno u tome,evo bice jos malo kocerti,i putovanje u Barselonu na takmicenje iz operskog pevanja eto novih prilika da zajedno zapevamo i na velikoj sceni i ako treba sve cu za to zrtvovati samo da smo zajedno. Isto misljenje imam i ja!!!
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 17.2.2011 23:00:15
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja na to ne gledam tako. Ako nešto nisam pokušala, znači da ga nisam dovoljno želela. Ako sam odabrala nešto drugo, to znači sam otvorila neka druga vrata pred kojima se nikada ne bih našla da sam krenula drugim putem. A osim toga za mnoge stvari zapravo nikad nije kasno, što shvatimo tek kasnije. Ne vredi se kajati. Ili uradi nešto ili zaboravi. Kajanje je gubljenje vremena. potpisujem
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 17.2.2011 23:00:19
|
|
|
|
Brana
|
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 17.2.2011 23:04:29
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: Brana ja razmisljam kao i Dora u mnozini.Imala sam mnogo prilika da budem vec uveliko poznata ali sam htela da idem sporije da zavrsim skoli i bas u skoli upoznam buduceg muza pa posle nas dvoje smo imali priliku da pevamo ali odvojeno svaku u drugoj drzavi i to smo propustili jer nismo zeleli da budemo odvojeni ipak previse znacimo jedno drugom,a sada smo oboje nasli posao cak postoji mogucnost u jednoj skoli da zajedno radimo i pevamo,uvek razmisljam ko zna zasto je to dobro i uvek kada se zatvori jedna prilika druga ce se otvoriti, ne kajem se ni zbog jedne propustene prilike jer sam srecna i ispunjena mlada zena ima vremena za sve,samo da je zdravlja i porodice i sve se moze nadoknaditi samo zdravlje ne moze,od kada sam upoznala svog muza sve radimo zajedno i svaku priliku zajedno grabimo i uzivamo zajedno u tome,evo bice jos malo kocerti,i putovanje u Barselonu na takmicenje iz operskog pevanja eto novih prilika da zajedno zapevamo i na velikoj sceni i ako treba sve cu za to zrtvovati samo da smo zajedno.
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 17.2.2011 23:07:54
|
|
|
|
Brana
|
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 17.2.2011 23:19:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf ... Sad ću ja da ispadnem naopaka , ali jbg , ja zaista imam neostvarenih snova i želja koje se nisu ostvarile ne zbog nedostatka želje , već jednostavno nije bilo dovoljno hrabrosti , finansija , vere u sebe u tom momentu , podrške , pameti . A bilo je i onoga da imaš previše malih , slatkih želja i snova , sve te podjednako mame , a to nemaš dovoljno dobro sito da iskusno proseješ i probereš baš one najslađe snove i najmilije želje pa da prioneš na ostvarivanje . Tako je bar u mom slučaju . Bilo je i mnogo želja na korak do ostvarenja , ali su i te želje međusobno previrale , gurkale se , pa sam neke propustila da "isteram" do ostvarenja vijajući se sa nekim drugim . I tako , jednu propustiš , drugu ostvariš , i na kraju ti uvek zbog neke propuštene bude žao ...
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 17.2.2011 23:34:29
|
|
|
|
Brana
|
Bubi nisi naopaka svi mi pomislimo nekad sta bi bilo da se neka zamisljena zelja ostvarila ali ko zna zasto je to dobro.
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 6.1.2013 22:50:43
|
|
|
|
boba 11
|
imam milion zelja ali me ubija moja pesimisticnost i nikako mi se ne da kad nemam veru u sebe
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 6.1.2013 23:12:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja se trudim da koristim prilike, rekla bi da mi ne fali hrabrosti, uglavnom fali para za neke snove ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.1.2013 23:14:16 >
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 6.1.2013 23:17:47
|
|
|
|
Olga75
|
kakve crne prilke ako ikad pokapiram da sam imala - imam priliku ja cu da vam javim za sada smatram za priliku - testament nekog dalekog srecnog rodjaka i neke tamo nekretnine na Novom Zelandu ali to nema kod nas i tako niti ima prilika pa niti ima propustanja i tema je bzvz , ne znam ko je i kada postavio ali eto nikako nije nesto suuuper - duper ova tema cista faking geografija
< Poruku je uredio Olga RR -- 6.1.2013 23:18:51 >
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 6.1.2013 23:22:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma Olgić i meni se ne dešavaju često, zato grabim kada se nudi
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 6.1.2013 23:26:47
|
|
|
|
Olga75
|
ma Dunjci samo ti grabi a ja cu da tvrdim da je ova tema , misim daaaj ,ko da ovde pljuste neke prilike pa da moze da ih propustimo i da , cekacu da mi egzitira neki imaginarni rodjak sa imanjem na Novom Zelandu
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 6.1.2013 23:28:32
|
|
|
|
boba 11
|
ja cekam neku priliku da pobegnem pa cu vam onda javiti jesam je ugrabila
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 7.1.2013 21:25:13
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ma Dunjci samo ti grabi a ja cu da tvrdim da je ova tema , misim daaaj ,ko da ovde pljuste neke prilike pa da moze da ih propustimo i da , cekacu da mi egzitira neki imaginarni rodjak sa imanjem na Novom Zelandu E sad sam se posteno ismejala
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 7.1.2013 21:49:36
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 8.1.2013 17:11:55
|
|
|
|
nina26
|
Ja sam propustila jako dobar posao, zbog tadasnjeg decka, i eto ostalo u zemlji gde sam i studirala. Ponekad se kajem zbog toga (ne radim vec dugo), ali da nisam to tada odlucila, ne bih upoznala svog sadasnjeg muza i ne bih imala sada svoju princezu. Mozda bih imala karijeru, ali ne bih imala divnu porodicu. Eh, cudni su zivotni putevi....
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 8.1.2013 20:22:53
|
|
|
|
Dani.kv
|
Evo i da se oglasim. Prica me je naterala da je dva puta procitam i zamislim se. Divna je... Ja sam sa osamnaest htela da upisem elekrotehniku ili arheologiju. Nisu mi dali. Arheologija je imala u Skoplju a moj otac je govorio "Zar pored toliko fakulteta u Pristini da studiras tamo??!". Za tehniku bila sam zensko koje treba da zavrsi fakultet i uda se na vreme a tehnika nije laka. I tako. Upisem ekonomiju. Naravno napustim je zbog politicke vec sl godine i pocenem da radim u najomrzenijoj firmi. Poreskoj. Kako zivot pruzi jos po neku sansu po stare dane iz radnog odnosa zavrsim prava a sl godine upisujem magistarski u Mariboru... I nadam se nekom kreativnijem poslu
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 8.1.2013 20:38:05
|
|
|
|
MajaMV
|
Razmisljam jesam li imala snova, jesam, neke sam propustila, nada jos uvek se nadam, prilike se ne secam da su mi servirane, bude li ih sigurno cu grabiti
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 9.1.2013 1:50:14
|
|
|
|
vukosava
|
A ja sam osoba koja napisem na papir spisak snova, sljakam, sljakam i za koju godinu, ostvare se. Doduse uvek imam neke realne snove, nista megalomanski. Ja ih pre zovem planovi.
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 9.1.2013 7:04:55
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja na to ne gledam tako. Ako nešto nisam pokušala, znači da ga nisam dovoljno želela. Ako sam odabrala nešto drugo, to znači sam otvorila neka druga vrata pred kojima se nikada ne bih našla da sam krenula drugim putem. A osim toga za mnoge stvari zapravo nikad nije kasno, što shvatimo tek kasnije. Ne vredi se kajati. Ili uradi nešto ili zaboravi. Kajanje je gubljenje vremena.
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 5.11.2017 16:58:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja na to ne gledam tako. Ako nešto nisam pokušala, znači da ga nisam dovoljno želela. Ako sam odabrala nešto drugo, to znači sam otvorila neka druga vrata pred kojima se nikada ne bih našla da sam krenula drugim putem. A osim toga za mnoge stvari zapravo nikad nije kasno, što shvatimo tek kasnije. Ne vredi se kajati. Ili uradi nešto ili zaboravi. Kajanje je gubljenje vremena. Nisam ispratila svoje snove na poslovnom planu, sto zbog sebe sto zbog kockica koje se nisu poklopile. Jednostavno... da se kajem , ne...slazem se da je gubljenje vremena. Imam nove snove
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 5.11.2017 19:11:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Isto se slazem da se ne treba kajati. Ali isto mislim da, kad se ukaze prilika, treba dobro razmisliti o svim mogucim opcijama i odluciti sta je najbolje u datoj situaciji.
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 23.2.2018 19:40:17
|
|
|
|
Dora89
|
Kajanje je jaka reč, ali sad bih postupila drugačije u prilikama kad sam slušala druge umesto sebe.
|
|
|
|
RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne prati... 23.2.2018 20:12:15
|
|
|
|
Srecko47E
|
Zivot treba ziveti punim plucima!Mesta kajanju nema .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Ime za švrćuAnastazijaKoje ime vam se najviše dopada?Nikola (
39%)
Filip (
31%)
Pavle (
31%)
Ukupan broj glasova: 222Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!