LillyT -> RE: Svi mi koji propuštamo prilike i ne pratimo snove (15.2.2010 12:00:40)
|
Vikning, lepo si ti sve to napisala, ali ja malo teze stizem do tog cilja, a to je da se ne sekiram oko propustenih prilika. Ne smatram da nesto nisam dovoljno zelela, jednostavno, uvek kazem da mi se zivotne kockice nisu tada poklopile i ne krivim nikoga osim sebe (i ponekad drzavu jer cesto dopusta bahatost i bezakonje). Iskreno, zalim zbog devedesetih, zato sto smo ostali ukopani, zato sto nisam otisla negde daleko tokom bombardovanja, ali da sam to uradila nikada ne bih upoznala moju najvecu ljubav; i dalje verujem da nigde ne bih nikoga takvog pronasla, pa mi onda sve neke materijalne stvari i putovanja (koja mi najvise nedostaju, mada sada nece biti cimanja oko vize, pa mogu malo cesce da odem negde) izgledaju smesno u poredjenju sa ovim sto imam u svom domu. Naravno, nekada izgubim zivce i mislim sta bi bilo da je bilo, ali i to prodje...kada zdrave glave razmisljam, ne mogu reci da se kajem....probelm je u cestom nedostatku zdrave glave [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|