bubulence -> RE: Kakva kolica? (24.5.2011 15:18:51)
|
ne mogu nigde da nadjem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. mi smo danas krenuli da kupimo kolica i krevetic i planirali da za te dve stvari ne damo vise od 500e. znaci nije bitno koliko koje kosta nego da se uklopimo u tu cifru. obisli 3-4 radnje i sve imaju samo CAM, PEG PEREGO, CHICO... i zapnemo mi za jedna CAM kolica ali ajd da pogledamo jos malo... izlazimo iz radnje i zaustavi nas jedna mlada mama koja je bila u radnji sa nama i kaze da ne dajemo 38 000 na kolica. ona je kupila ista ta samo u drugoj boji, sediste koje je dobila uz njih nikada nije mogla da namesti u automobil a vec 3,5 meseca ceka da joj zamene, kaze dobice drugo taman kada beban ne bude vise mogao u njih da stane, kolica zapinju kada ih sklapa, teska su... i sto kaze jedva ceka da prodje jos 2-3 meseca i da kupi kisobran kolica a ona je njena sa sedistem platila 43 000din... i kada sam malo bolje razmislila odlucila sam stvarno da ih ne kupujem. onda smo otisli u jednu radnju i sa vrata sam se zalepila za jedna predivna kolica i rekla mm da me ipak ne zanima cena, nego da moram da imam ta samo ako su za decu od rodjenja. a onda smo bili u soku kada smo videli da kostaju 14 000 din, boja je narandzasto siva (ali ne ona vristece narandzasta), vozali smo ih i zagledali vise od pola sata i nismo ima nasli manu, a onda smo pitali prodavacicu zbog cega je ta cena i ona kaze da je sediste za bebu malo krace, tako da kada napuni 15 meseci kolica joj budu malo mala[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tj vise nogice... ali nama svakako ovih dana stizu predivna kisobran kolica iz Engleske koja je moja snaja kupila bratancu i on nikada nije seo u njih... znaci svakako necu dete sledece godine vozati u njima. i tako mi tamo odmah rezervisemo ta kolica i krevetic. a onda smo otisli na pijacu i u povratku sretnemo opet jednu mamu koja ima ista ta kolica samo u drugoj boji. mi je ljubazno pitamo za misljenje a ona kaze da su kolica nasledili, koriste ih tek neka 2 meseca i za sada je jako zadovoljna.. kaze ni njena sestra se nije zalila na njih, eto, ni ona jos uvek nema zamerki... to nam je bilo dovoljno...
|
|
|
|