jovana j -> RE: Kakva kolica? (19.5.2011 8:56:13)
|
Evo drage moje [sm=nosecka.gif], nasla sam novog FAVORITA medju kolicima... [img]http://www4.slikomat.com/11/0519/npn-Leviro.jpg[/img] Ova su Leviroo Due Kombi Stroller, Nemacka marka, nasla sam ovde na sajtu, ima strasno dobre ocene, znaci svi koji su kupovali su ocenili kao strava super kolica, lako se voze, jako su lepa, ima komentara da su strasno fina i lagana i jako laka za upravljanje, komentari tipa ´´super zadovoljni´´´, ´´samo +++++`` i tako dalje... Komentara ima preko 160, toliko ljudi je do sada kupilo ova kolica. Samo u poslednjih mesec dana njih 11 i svi sa super komentarima... tako da ja sam stavila ponudu, 300e je najniza cena ponudjena,pa sad moras da ponudis dalje, ja sam ponudila 310e, pa ako se niko ne javi danas do 21:49 uvece kolica su NASA! Kazu ljudi da je super brza dostava, na kucnu adresu. Posiljka je 30e, sto je ok i kazu da je leverans brzi nego sto su ocekivali. Tako da mislim pozitivno!!! [sm=bravo.gif] E sada me zanima, a sta vi mislite i kako vam se cine ova kolica ovako na pogled? Meni su slatka jako!
|
|
|
|