|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
28.8.2010 15:07:36   
Anoniman
Evo mojih famoooznih kolica user posted image user posted image user posted image user posted image Sad možete da odahnete user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1126
28.8.2010 15:17:21   
Sanjica26 RR
A, sada niko nista ne komentariseuser posted image

E, super su ti kolicauser posted image Koja je cena?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1127
28.8.2010 15:32:16   
choopa choops
 divnaaaaaaaaaaa boja user posted image user posted image user posted image Super izgledaju user posted image

A kakve su mi ono patikice tamo???user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1128
28.8.2010 15:55:28   
Anoniman
Cena je extra - 15 700 . Patikice heklala buduća baka user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 1129
28.8.2010 16:19:25   
bokicans
user posted image user posted image user posted image Kolica su preslatka!!Prva liga!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1130
28.8.2010 16:26:20   
MASHKA
buba prelepa su, koja je to marka?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1131
28.8.2010 16:32:37   
Anoniman
Chipolino . Boja je još lepša uživo , nije ovako ljubičasta baš , nego više baca na ciklama ... Jako su lepa , zaista ! 

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 1132
28.8.2010 17:23:51   
New Mom
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Evo mojih famoooznih kolica user posted image user posted image user posted image user posted image Sad možete da odahnete user posted image

Fijuuu... dobro je... user posted image
Super mi izgledaju!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1133
28.8.2010 18:31:18   
ivaj
BubaMirouser posted image user posted image  Nisam se ovakvom iznenadjenju nadalauser posted image

Prelepa su.Ali prelepa.Vec sam ti rekla da mi se ova boja najvise svidjauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1134
28.8.2010 20:07:31   
bokicans
Malo pre,sam bila do grada i videla  ista kolica u radnji na Bulevaru ,kolica su tamo 17500,strava su ,probala da ih malo guram ,i extra su laka!

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1135
28.8.2010 20:16:25   
Anoniman
Znam gde si ih videla , tamo smo ih i mi gledali pre 2 dana i isprobavali , a onda definitivno odlučili da ih kupimo , samo za 2000 manje user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 1136
28.8.2010 20:33:10   
bokicans
I ja sam gledala,chipolino blizanačka kolica samo su nesto zelenkasta,ali ih nikada nigde nema da se opipaju,da vidim golim okom ,da ih malo poguram.........

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1137
28.8.2010 20:47:37   
Anoniman
Bokice , pa traži od Justclicka da  ih prvo vidiš !!! Tako sam ja uradila , rekla im da hoću prvo da vidim kolica , da sam iz NS i da mi nije problem da dođem da ih vidim , a da ne garantujem kupovinu . Rekli su da nema problema , čak pitali i da mi donesu kući . Otišla sa,  videla i kupila , kažem , dobro je pa sam ih pre par dana još dodatno videla na Bulevaru , ali i da nisam - oni bi pristali da ih vidiš bez da garantuješ da ćeš kupiti .

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 1138
28.8.2010 20:52:29   
Lu

Baš su fensi user posted image
Sad te zamišljam kako kupuješ garderobicu za bebuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1139
28.8.2010 20:56:34   
Anoniman
Kupila mi tetka u Maderker -u u UK sve za bebu od garderobice , sutra mi stiže user posted image user posted image user posted image Samo pelene mi ostale da kupim !!! Sad ću da postavim sliku u temu , poslali su mi da vidim delić asortimana user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 28.8.2010 20:57:00 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1140
28.8.2010 21:03:34   
nala
Bubi, kolica su mnogo cakana! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1141
28.8.2010 21:21:59   
bokicans

Bokice , pa traži od Justclicka da  ih prvo vidiš !!! Tako sam ja uradila , rekla im da hoću prvo da vidim kolica , da sam iz NS i da mi nije problem da dođem da ih vidim , a da ne garantujem kupovinu . Rekli su da nema problema , čak pitali i da mi donesu kući . Otišla sa,  videla i kupila , kažem , dobro je pa sam ih pre par dana još dodatno videla na Bulevaru , ali i da nisam - oni bi pristali da ih vidiš bez da garantuješ da ćeš kupiti .

E pa to je super ,oni su i padali na pamet ,pošto su iz N Sada,a i nekako su mi povoljniji od svih ostalih!Hvala ti punooo  na informaciji!!!!!!!!user posted image

< Poruku je uredio bokicans -- 28.8.2010 21:22:22 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1142
28.8.2010 22:12:57   
Anoniman
user posted image BubaMiro

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 1143
28.8.2010 23:04:08   
Snelle
BubaMiro, ja kupila ista takva kolica i u istoj boji pre nekih mesec dana. Isto sam naručila online, ali preko drugog sajta i platila 14.300. Mojne da me ubiješ user posted image
Pošto ja već vozam bebu u njima mogu odmah da kažem vrline i mane. Vrline: jako su lagana, ručka može da se rotira tako da beba gleda u mamu i da bude okrebuta od mame, lagana za upravljanje (kad je beba okrenuta od majke).
Mane: kad se ručka okrene tako da beba gleda u mamu - teže je njima upravljati, noge onog ko šeta bebu stalno udaraju u točkove i kada naidješ na ivičnjak treba ti par sekundi da podigneš kolica na trotoar, pri tome točkovi moraju da budu u ravni inače zaboravi na podizanje kolica!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1144
28.8.2010 23:10:05   
Modessty
Snelle ja sam juče vozila kolica PegPergo kojima se korpa okreće tako da beba gleda u tebe dok je voziš. Katastrofalno su teška za upravljanje! user posted image Ja imam isto PegPerego Pliko P3 i isto izgledaju kao ta što im se korpa okreće ali su neuporedivo bolja za rukovanje! Ja mogu bez problema da nosim dete u jedoj ruci a drugom da guram kolica. Ova ne bi mogla nikako jednom rukom. Neznam da li se situacija menja kad se korpa okrene da beba gleda od tebe?! Pomislila sam kako sam mnogo srećna što smo kupil ova koja nemaju mogućnost okretanja korpe user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1145
28.8.2010 23:26:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Snelle

BubaMiro, ja kupila ista takva kolica i u istoj boji pre nekih mesec dana. Isto sam naručila online, ali preko drugog sajta i platila 14.300. Mojne da me ubiješ user posted image
Pošto ja već vozam bebu u njima mogu odmah da kažem vrline i mane. Vrline: jako su lagana, ručka može da se rotira tako da beba gleda u mamu i da bude okrebuta od mame, lagana za upravljanje (kad je beba okrenuta od majke).
Mane: kad se ručka okrene tako da beba gleda u mamu - teže je njima upravljati, noge onog ko šeta bebu stalno udaraju u točkove i kada naidješ na ivičnjak treba ti par sekundi da podigneš kolica na trotoar, pri tome točkovi moraju da budu u ravni inače zaboravi na podizanje kolica!

Draga , znam za taj sajt i za povoljniju cenu , ali je meni justclick u komšiluku pa sam zato izabrala njih , a i nisam platila poštarinu user posted image . Tako da mogu da im banem na vrata svaki čas ako nešto zakaže user posted image .

Za ovo ostalo , šta da ti kažem , user posted image . Navići ću se valjda , svaka kolica manje više imaju neki zez , a i caku da im "doakaš" . Teši me što se ta opcija sa gledanjem bebe u mamu kratko koristi , veći deo vremena su u položaju da beba gleda svet oko sebe , a mamu ko ... šiša user posted image . Piši mi još o kolicima , kad kod i šta god se setiš i primetiš

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1146
28.8.2010 23:27:16   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Modessty

Ja mogu bez problema da nosim dete u jedoj ruci a drugom da guram kolica. Ova ne bi mogla nikako jednom rukom. Neznam da li se situacija menja kad se korpa okrene da beba gleda od tebe?!

Isti problem i kod ovih! Nema šanse da se dete nosi u jednoj ruci, a da se drugom guraju kolica. Ali kad se okrene ručka, situacija se znatno menja!

BubaMiro, ja sam namerno kupila kolica kod kojih se ručka okreće, jer sam do tada muku mučila sa suncem koje je udaralo detetu direktno u oči. Ovako, okrećem ručku kako meni, tj. detetu odgovara. A beba u prva dva meseca i ne gleda baš puno oko sebe, ne vidi, a od trećeg joj ne pada na pamet da leži u kolicima. Zašto da leži kad može mama da je nosa, pri čemu ona zvera okolo user posted image Sve u svemu, nisu ona loša, opet bih ih kupila i u pravu si da koja god druga da sam kupila imala bi barem jednu manu, poznajući sebe - sigurno user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 28.8.2010 23:31:33 >

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1147
28.8.2010 23:46:45   
Anoniman
Snele , a je l' ti olako funkcioniše ono sivo dugme na ručki koje služi za okretanje tj prebacivanje ručke ??? Ja se jedino na to mogu "požaliti" za danas, da nije , bar u mom slučaju , dovoljno razrađeno , pa još ne  mogu da mu uhvatim taktiku i da stisnem dovoljno dobro , tj pravilno , šta već . Mm kaže da tripujem i da je sa dugmetom sve ok , samo treba koristiti duže , jer je bilo zapakovano , i treba na pravo mesto stisnuti , a kaže da ja ne umem user posted image user posted image . On je inače picajzla , pa bi sigurno veću dramu napravio on nego ja , da je stvarno nešto zeznuto sa tim dugmetom .

Dakle , tvoje dugme je ... ??? user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1148
28.8.2010 23:53:46   
Snelle

Dakle , tvoje dugme je ... ??? user posted image

....takodje u početku pravilo problema! Treba mu vremena da se razradi, a i tebi da "udješ u štos"! Don't worry - be happy user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1149
28.8.2010 23:55:28   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti , punooo !!! 

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

Ime za decaka
Mala Elena

Da li vam se vise dopada..

Krsman (10%)

Viktor (43%)

Ignjat (13%)

Andrija (33%)

Ukupan broj glasova: 90

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here