Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Štapni mikser, blender 9.6.2014 15:28:41
|
|
|
|
World
|
Da li je neko upucen u to da li postoji mogucnost kupovine posude za blender posebnoi gdje? Mulineks je blender, obicni.. Zao mi da bacam ako se moze kupiti, nije bas ni jeftin...
|
|
RE: Štapni mikser, blender 9.6.2014 15:31:36
|
|
|
|
Anoniman
|
zar ne mozes da koristis bilo koju plasticnu posudu? mozda u radnjama sa tim plasticnim stvarima nadjes nesto odgovarajuce.
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 9.6.2014 15:34:34
|
|
|
|
World
|
Ne moze, ovo je onaj sto se zavrne posuda i u kojoj je noz.. ovako KLIK
|
|
RE: Štapni mikser, blender 9.6.2014 15:36:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jedino u njihovom servisu!
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 25.10.2014 7:53:42
|
|
|
|
Trcosava
|
Žene, treba mi savet. Naime, sad u merkatoru se skupljaju neke nalepnice i imam opciju da uzmem jedan multipraktik (tražila sam temu, nisam je našla) jako povoljno. Marka je russel hobs, a ono čudo meni izgleda savršeno. E, sad interesuje me da li bi mogao recimo da se koristi umesto štapnog? Ima i dodatak gore da se stavi. Meni bi olakašao posao (mrzmi da rendam kačkavalj ) Konkretno KLIK ovo bi uzela.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 25.10.2014 8:16:29
|
|
|
|
eca89
|
Trco, ja imam ovakav isti, mogu ti reci da je ok, da sječe, miksa, ja na njemu krompir rendam, kupus i tako, super je, moja topla preporuka . E, to sada da li se može umjesto stapnog nisam probala, ako mislis na gnjecenje, ali pravila sam u blenderu one sejkove i super ih smiksa.
< Poruku je uredio eca89 -- 25.10.2014 8:18:14 >
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 25.10.2014 8:20:21
|
|
|
|
Trcosava
|
To da seče i miksa kapiram i ja, mene interesuje da li može da zameni štapni, jer mi je stari malo otišao u klinac, pa bi ovaj uzela da njega zameni i mikser i svašta još nešto. Mada, kapiram dok ima onaj bokal, može umesto štapnog jer su nama mame u tome miksale hranu
|
|
RE: Štapni mikser, blender 25.10.2014 8:22:04
|
|
|
|
eca89
|
Pa, da i ja se nadam da cu moci kasice praviti u njemu, sad vidjecemo, kažem ti nisam probala bas sad nesto, da bih ti mogla reci.
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 25.10.2014 8:32:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Mislim, mi ćemo ga uzeti verovatno za 4€ skupljamo one pike i taman da skupimo za 50€, a on je valjda sa tačkama 54€. Za sada imamo za oko 15€ tačaka. Kažem, sećam se da je mama moja dugo čuvala taj mikser za bebe, odnosno blender i da je ceo komšiluk odrastao na njemu. Kasnije se ja mislim ona posuda polomila i morali smo da ga bacimo (to beše recimo... pre 5 godina, znači trajao je oko 20 :D) Što ga više gledam, više mi se đa. Hvala svakako za tvoje iskustvo sa njim.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 25.10.2014 8:54:53
|
|
|
|
serpica
|
Nemoj da se premisljas s ovim mozes sve sigurno jos za te pare,ma kakvi uzimaj slobodno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 25.10.2014 9:31:01
|
|
|
|
Torbica
|
Ja imam Philips Cuccina od 600W, obozavam ga! Nema sta ne moze i stalno nesto radi. Trco, ne znam koja je jacina ovog ali pretpostavljam da je ok, tu mu je caka, u jacini. A blender imam profi Omniblend od 2200 W.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 25.10.2014 12:35:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Torbice, ima 850 W. Ne treba meni profi, ali mi se čini da za te pare dobijam mnogo više, a ujedno ću rešiti problem blendera, odnosno štapnog.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 25.10.2014 13:15:16
|
|
|
|
Torbica
|
Fenomenalno!!! To je opaka masina!
|
|
RE: Štapni mikser, blender 15.11.2014 21:00:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja nađoh neki koji imam, nikakva marka, probala - radi. Za početak, za klopu za S biće ok, pa ako crkne, kupujem Boschov. Nisam ni znala da ovo imam, dobih sa običnim mikserom, dobro mi rekoše maya21 i lesica da proverim u kutiji.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 15.11.2014 21:23:40
|
|
|
|
bubulence
|
Mi imamo Bosch (mozda sam i pisala, vise ne znam gde sam pametovala) i odlican je . po meni uopste nije skup obzirom da se koristi svakodnevno vise puta. mi smo kupili kada je Ema pocela da jede cvrstu hranu, i sada ga jaaaako cesto koristim i dalje radi kao nov. a kostao je cini mi se, oko 2700din....
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 15.11.2014 21:35:30
|
|
|
|
Didy
|
Mi imamao štapni i obični blender, uvek me je mrzelo da sklapam i perem komplet taj multipraktik, ovaj štapni mi je mnoooogo praktičniji jedino s te strane.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 15.11.2014 21:37:48
|
|
|
|
soni
|
stapni mi je ok...to sto ste vec i pisale, caskom ga operem...
|
|
RE: Štapni mikser, blender 16.11.2014 10:14:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Taj štapni sam kao i ja dobila uz neki mikser. Mada je bio nn mikser, uzela sam ga samo zbog vrtljive posude jer mrzim da recimo mutim belanca do čvrstog snega postolje se slomilo, a bio mi smor da stalno skidam mikser sa postolja. E sad pranje - ovo ima jednu posudu (koliko sam ja skapirala) sa noževima unutra - automatski manje za pranje - jer kod štapnog imam i štap i posudu - ovo je dva u 1. Rendanje i ostalo - svakao imam 2 stvari da perem, pa mi nije ovo takav problem. Nadam se samo da nije glomazno, ne izgleda mi tako. Tako da će to non stop stajati na pultu.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 27.1.2015 20:58:24
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja nađoh neki koji imam, nikakva marka, probala - radi. Za početak, za klopu za S biće ok, pa ako crkne, kupujem Boschov. Nisam ni znala da ovo imam, dobih sa običnim mikserom, dobro mi rekoše maya21 i lesica da proverim u kutiji. Crkla šklopocija od miksera, nije radio ni mesec dana. Sutra idem da nađem novi. Da li da uzmem štapni ili blender? Bosch ću najverovatnije.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 27.1.2015 21:02:18
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja bih birala štapni. Ja sam imala nekoliko blendera (dobila na svadbi),a nijedan štapni i sad ću vala da ga kupim. Ne mogu se peglat sa pranjem onih silnih posuda, noževa, ovo samo sipereš pod česmom i super
|
|
RE: Štapni mikser, blender 27.1.2015 21:03:28
|
|
|
|
gagana83
|
Ako kupujes zbog bebi kasica, mislim da ti je bolje stapni mikser.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 27.1.2015 21:07:23
|
|
|
|
milicicak
|
Dunja, ja bih izabrala na osnovu navika u ishrani. Ja imam i stapni i blender i oba koristim. Mini bubi sam kasice pravila iskljucivo u Baby bulletu a sad ga koristim za mlevenje secera, zacina, susama... Blender je nezgodan zato sto ces praviti male kolicine hrane za bebu a to ide tesko u velikim posudama. Stapni mikser melje sve, bez obzira na kolicinu. Pa ti vidi sta ti je najisplativije i za kasnije...
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 27.1.2015 23:50:15
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Stapni mikser melje sve, bez obzira na kolicinu. Ja samo da pitam, jel štapni mikser može da "melje" živu šargarepu .. luk?
|
|
RE: Štapni mikser, blender 27.1.2015 23:53:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
`Samo kuvano.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 28.1.2015 0:01:16
|
|
|
|
choopa choops
|
Moja svekrva ima Zepter mixsy i sjecka luk, česan, peršun, samelje i orahe...za šargarepu ne znam. Ali on je se vaiše dodataka tako da je pola-blender, pola-štapni mikser. A mala je posudica taako da je mnogo lakši za baratanje nego ovi Moulinex, Tefal, Gorenje što sam ja imala.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.