Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Štapni mikser, blender 6.3.2013 11:48:30
|
|
|
|
Bule
|
Hvala. Buni me jacina motora jer je drugi slabiji pa ne znam koliko je bitno.
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 6.3.2013 14:10:37
|
|
|
|
Sanchy
|
Pisem sa mob.nisam ulazila da vidim izmedju kojih se dvoumis,ali moj savet philips sa reckavim nozicima,to je ja mislim jedini model sa reckavim nozicima,bukvalno izblendira i najmanju kolicinu za 15 sekundi,taj blender,obavewzno,ja sam jedan sa ravnim nozicima vratila jer su bili pretupi i nista nisu mogli da izblendiraju
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 6.3.2013 14:13:02
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Bule Hvala. Buni me jacina motora jer je drugi slabiji pa ne znam koliko je bitno. Ufff to ne znam koliko vati ima, ali mislim nećeš kamenje unutra stavljati E da, jedini savet nevezano za bilo koji - ja sam dugo onu mutilicu koristila umesto miksera i mnogo me nerviralo što moram da držim dugme. Tako da se raspitaj da li mora da se drži dugme ili samo stisneš i ne misliš
|
|
RE: Štapni mikser, blender 6.3.2013 14:36:16
|
|
|
|
pandina
|
Moj stapni mikser nije narocito kvalitetan, kupljen je u Idei za male pare. Nesto vise od 1000 din i za bebece kasice mi je savrsen. Ima 200 W i to je sasvim prihvatljivo. Ja ga ne bih menjala, odlican mi je. Tako da je moje misljenje da je sve preko 200 W sasvim dovoljno za kuvanu hranu i sveze mekse voce. Vec za mlevenje keksa i slicno, ja koristim secka koji ima 400 W.
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 6.3.2013 14:57:35
|
|
|
|
Didy
|
http://www.shopmania.rs/mikseri-i-blenderi/p-gorenje-mrp330ea-291621 Ja sam imala neki no name, dobila na poklon kad je Stefan bio mali. I izližu mu se oni navoji, pojedu bukvalno, ali odradio je svoje pošteno. I dok sam bila trudna sa Sofijom, pregori mi klasični mikser i odem u prodavnicu da kupim i skontam ovaj mikser što sam postavila link i uzmem njega jer ima taj štapni dodatak. On mi je odlično odradio posao za Sofijine kašice. Jednim udarcem dve muve. Inače, probala sam raznim tim štapnim da mutim i svi su mi odlično mutili, bez i najmanjih grudvica, tako da mislim da nema potrebe davati silne pare za njih, jer ja sam ih koristila samo za bebine kašice, posle jednom u godinu dana. Imamo onaj neki multi praktik iz pet delova i uglavnom njega koristim kad zatreba za nešto.
< Poruku je uredio Didy -- 6.3.2013 14:58:21 >
|
|
RE: Štapni mikser, blender 7.3.2013 13:23:24
|
|
|
|
Bule
|
E pa takav Gorenje mikser imam i ja.Nisam nikada koristila taj nastavak.Odlicno,znaci moze za bebi kasice.
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 6.2.2014 18:54:11
|
|
|
|
isidora88
|
crkao nam secko, bosch , polomili se nozici , dugo je i trajao, 5 godina. sta mislite o ovom? KLIK
|
|
RE: Štapni mikser, blender 6.2.2014 19:39:41
|
|
|
|
Verolina
|
Isidora, ja sam za Kaufmax. Kosta oko dve hiljade a super je.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 6.2.2014 21:03:10
|
|
|
|
minnica
|
I meni Kaufmax traje već 6 godina, a stalno ga koristim. Imam i bokal blender Bosch i on mi je super za bebeće kašice.
|
|
RE: Štapni mikser, blender 6.2.2014 21:08:13
|
|
|
|
isidora88
|
znaci kaufmax je ok, pogledacu i njega. meni se gorenje najvise svidja zbog izgleda, volim lepe stvari
|
|
RE: Štapni mikser, blender 11.2.2014 10:47:53
|
|
|
|
isidora88
|
videh i ovo cudo, ne znam da li je ok KLIK ili je najbolja varijanta sve posebno
|
|
RE: Štapni mikser, blender 11.2.2014 13:48:04
|
|
|
|
isidora88
|
zene ajmo brzo, predlozi, glasanje, iskustva ne znam kakav je ovaj bosch, da li se isplati dati te pare? morala bih danas poruciti da mi stigne pre vikneda jer ludim bez mog secka
|
|
RE: Štapni mikser, blender 11.2.2014 14:01:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja imam taj bosh, odličan je.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 11.2.2014 14:23:41
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 videh i ovo cudo, ne znam da li je ok KLIK ili je najbolja varijanta sve posebno majke im ga ala deru!!! ovaj koji ima još neki dodatak za seckanje u slo košta kao ova što si ti postavila KLIK
|
|
RE: Štapni mikser, blender 11.2.2014 14:24:29
|
|
|
|
anci kv
|
Ne sumnjam u marku,sigurno vredi,nego ja imam neki mikser marke keno,keva mi je dala dobila na poklon, a ne verujem da je bio toliko para a ima sve ove dodatke plus onu činiju što se okreće dok se muti mikserom. Al bez njega ne bih mogla da zamislim koliko bih se namučila sa pravljenjem kaša
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 11.2.2014 23:23:43
|
|
|
|
ivaMark
|
Ja imam FIRST, 400w-zadovoljna
|
|
RE: Štapni mikser, blender 12.2.2014 20:46:43
|
|
|
|
Mama.Veki
|
Isidora88, ja imam takav Bosch, samo blender i tu duboku posudu, i stvarno sam prezadovoljna. Mnogo je lak za odrzavanje zbog tog metalnog dela, maltene samo stavis pod mlaz vode i gotovo. Bukvalno sve miksira. Nema da pogresis, a i ne zauzima mnogo mesta u kuhinji :)
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 12.2.2014 21:08:06
|
|
|
|
isidora88
|
videla sam i neki gorenje, isto set kao bosch, cena skoro ista, ali je jacina umesto 350(bosch), na gorenju 800w, pa se sad premisljam
|
|
RE: Štapni mikser, blender 12.2.2014 21:23:00
|
|
|
|
anci kv
|
ženo,ja sam brže kupila auto nego ti blender idi na to koji ti se više sviđa
|
|
|
|
RE: Štapni mikser, blender 12.2.2014 21:34:43
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: anci kv ženo,ja sam brže kupila auto nego ti blender
|
|
RE: Štapni mikser, blender 12.2.2014 22:24:16
|
|
|
|
isidora88
|
haha sta cu kad sam vaga, sve moram sto puta da proucim ako uzmem ono sto mi se svidja to ce biti najskuplja varijanta, mm se to nece nimalo dopasti
|
|
RE: Štapni mikser, blender 12.2.2014 23:54:41
|
|
|
|
isidora88
|
porucila sam neki gorenje komplet, prevagnulo je to sto ima jaci motor KLIK
|
|
RE: Štapni mikser, blender 29.5.2014 18:52:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Pre 10 godina sam kupila cepterov i jos uvek ga koristim. Odlican je
|
|
RE: Štapni mikser, blender 30.5.2014 23:44:05
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja imam taj štapni mikser već skoro 7 godina ,moj je Gorenje i super je stvar
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.